Şimdi Ara

lise performans notuna itiraz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıf öğrencisiyim, pazartesi günü rahatsız olduğum için teneffüste okuldan çıktım, ben çıkarken fizik hocası (sıradaki ders fizikti) pencereden beni gördü ve seslenerek performans notuma 30 vereceğini söyledi, rahatsız olduğumu söylediğimde ise beni ilgilendirmez dedi ve e-okula notumu 30 olarak girdi
    bugün ise sınıf defteriyle birlikte yanına gittim ve yoklama fişinde o gün o derste çıkan (fizik 4. saatti ve 3. saate kadar olup 4. saatten sonra olmayan) 9 kişi olduğunu, neden diğer 8 kişiye aynı yaptırımı uygulamadığını ve notuma 30 girmesinin gerekçelerini öğrenmeyi talep ettiğimde ise "sana gerekçe sunmak zorunda değilim, o benim isteğime kalmış bir şey, notunu istediğim gibi verebilirim, derste uyuyorsun, gerekçeyi öğrenmek gibi bir hakkın yok" tarzında tatmin edici olmayan cevaplar verdi

fizik ortalamam şu an 51 ve bir yazılı daha var, yani 50'den düşük alırsam kalacağım, bu konuyu idareye veya başka bir yere taşıyıp halletme imkanım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapma volkan -- 18 Mayıs 2017; 18:42:24 >

• Alo 147 yi ara tutuşsun sonradan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Alo 147 yi ara tutuşsun sonradan

147'nin nasıl işlediğini bilmiyorum ve arayıp ne diyebilirim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapma volkan -- 18 Mayıs 2017; 18:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapma volkan

quote:

Buraya yazdiklarini soyle sikayette bulun ardindan idareye soyle. Performans notu girilirken belirli degerlendirme kriterleri var onlara uymak zorunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Buraya yazdiklarini soyle sikayette bulun ardindan idareye soyle. Performans notu girilirken belirli degerlendirme kriterleri var onlara uymak zorunda.

idarecilerden birisine pazartesi günü bu durumu anlatacağım, adamın bana art niyetli davrandığından eminim, okuduğum lise proje okulu kapsamında ve rotasyon saçmalığı sebebiyle sözleşmeli öğretmenler geldi,o da onlardan birisi :) aynı öğretmenle daha dün yaşadığım bir şeyi de anlatayım, deneme sınavı vardı ve yine rahatsız olduğum için sadece matematiği çözüp optiği verip kafayı sıraya koydum, daha da fenalaşınca çantamdaki hapı içmeye karar verdim ama hap tok karna içiliyordu ve hocadan durumu anlatıp kantine gitmek için izin istedim, sınav bitmeden çıkartmam cart curt bi şeyler dedi ve 5 dakika sonra kızın birinin lavaboya gitmesine izin verdi, kızın dokunulmaz olup olmadığını sordum ve onun midesi rahatsızmış o yüzden izin verdim cevabını aldım, ben de rahatsızım o zaman ben de çıkmalıyım dediğimde ise çıkarsan tutanak tutarım ve disiplin süreci başlar dedi, ben de olur peki diyip sınıftan çıktım

• quote:

quote:

quote:

quote:

idarecilerden birisine pazartesi günü bu durumu anlatacağım, adamın bana art niyetli davrandığından eminim, okuduğum lise proje okulu kapsamında ve rotasyon saçmalığı sebebiyle sözleşmeli öğretmenler geldi,o da onlardan birisi :) aynı öğretmenle daha dün yaşadığım bir şeyi de anlatayım, deneme sınavı vardı ve yine rahatsız olduğum için sadece matematiği çözüp optiği verip kafayı sıraya koydum, daha da fenalaşınca çantamdaki hapı içmeye karar verdim ama hap tok karna içiliyordu ve hocadan durumu anlatıp kantine gitmek için izin istedim, sınav bitmeden çıkartmam cart curt bi şeyler dedi ve 5 dakika sonra kızın birinin lavaboya gitmesine izin verdi, kızın dokunulmaz olup olmadığını sordum ve onun midesi rahatsızmış o yüzden izin verdim cevabını aldım, ben de rahatsızım o zaman ben de çıkmalıyım dediğimde ise çıkarsan tutanak tutarım ve disiplin süreci başlar dedi, ben de olur peki diyip sınıftan çıktım

147 yi ara işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İdarede aynı mentaliteden insanlar yoksa idareye anlat , onlar da o şekildeyse illa aranın iyi olduğu seni anlayacak bir hocan vardır ona akıl danışabilirsin ; eğer tamamen anlattığın gibiyse %100 haklısın böyle saçmalık olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rehber hocama durumu bugun anlattim ve o da bana hak verdi, idarecilere de yarin tasiyacagim

adamin ne olursa olsun "bana ne ben notumu istedigim gibi girerim degistirmiyorum" tarzı bi sey yapmasi mumkun mu, yani yasal olarak, cunku o kafa yapisinda tartışmaya kapalı birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.