Şimdi Ara

Stajın okul puanına etkisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüpraşta staj yapıyorum babamda tüpraşta çalışıyor fakat farklı ünitelerdeyiz.Şimdi bizim başteknisyenler ders çalışmamıza biraz karşı fakat ben onları dinlemeyip ygs/lys çalışıcam.Şimdi onlar bana düşük not verse okul puanımı etkiler mi ? etkilerse ne kadar etkiler ? şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stajın Okul Puanına Etkisi

Staj, lise öğrencileri için değerli bir deneyimdir ve okul puanını olumlu yönde etkileyebilir. Stajların etki derecesi okul politikasına ve stajın niteliğine bağlıdır.

Bazı okullar, stajları seçmeli dersler olarak sunar ve bunlara katılımın okul puanına dahil edilmesini sağlar. Diğerleri ise stajları müfredat dışı etkinlikler olarak görür ve puanlamaya dahil etmez.

Stajın okul puanını etkilemesinin bir yolu, öğrencilerin uygulama deneyimi kazanmalarını sağlamasıdır. Stajlar, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik ortamlarda uygulama fırsatı sunar ve bu da daha iyi akademik performansa yol açabilir.

Stajlar aynı zamanda öğrencilerin mesleki gelişimlerini destekler ve gelecekteki kariyerleri için onları hazırlar. Öğrenciler, stajları sırasında mesleki beceriler geliştirir, sektörle ilgili değerli bağlantılar kurar ve işyerinin beklentilerini anlarlar. Bu deneyimler, öğrencilerin üniversiteye veya işgücüne geçişlerini kolaylaştırabilir ve genel akademik başarılarını artırabilir.

Son olarak, stajlar öğrencilerin motivasyonunu ve çalışma alışkanlıklarını iyileştirmede rol oynayabilir. Çalışma ortamında başarılı olmak için gereken çabayı ve özveriyi deneyimleyerek öğrenciler, öğrenimlerine daha fazla önem verebilir ve daha yüksek notlar alabilirler.

Genel olarak, lise stajları okul puanını olumlu yönde etkileyebilir. Stajların okul puanına dahil edilip edilmediğini öğrenmek için okul politikasını incelemek önemlidir. Stajların, öğrencilerin akademik başarılarını, mesleki gelişimlerini ve gelecekteki kariyerlerini destekleyerek okul puanlarına katkı sağlayabilecek değerli deneyimler olduğu açıktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Etkiler tabi staj bizde 24 dersin yerine geçiyordu. Düşük vermezler ama en kötü 70 oda olmaz zannetmiyorum çoğu hemen doldurup verir önceden staj yapan olmuştur orda ama olmamışşsa okur hepsini bilmiyodur çünkü orda herşeyi işaretlim derken notu düşürür

He bide okulda beceri sınavı yapıyolardı ortalamaları alınıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Etkiler tabi staj bizde 24 dersin yerine geçiyordu. Düşük vermezler ama en kötü 70 oda olmaz zannetmiyorum çoğu hemen doldurup verir önceden staj yapan olmuştur orda ama olmamışşsa okur hepsini bilmiyodur çünkü orda herşeyi işaretlim derken notu düşürür

He bide okulda beceri sınavı yapıyolardı ortalamaları alınıyodu.

bize 30 saatten hesapliyorlardi 95 aldimmi tesekkur garanti oluoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.