Bildirim
Lisede ayda bir sınıfları değiştirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şikâyet edersen okulu bile kapatırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ciddi cevap lütfen -
Yarayacağını sanmıyorum. Bizim okulda aynen öyle. Yapman gereken seviyeni korumak ve yükseltmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Akeldan -- 28 Eylül 2015; 17:31:42 >
devlet okulu mu? temel lise mi?
Devlet okulu
Bunun neyinden şikayet ediyorsun anlamıyorum bence gayet yararlı ve mantıklı bir uygulama hele üniversite sınavına hazırlık için.
Baslikla konunun ne alakasi var anlamadim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kutaysa
11. sınıfa geçtim alan seçtim haliyle sınıfım değişti. bugün bir hoca geldi gelecek pazartesi sınavınız var seviye belirleme sınavı olduğunu söyledi ve ayda bir tekrarlanacakmış bence çok saçma bir uygulama meb'e şikayet etmeyi düşünüyorum sizce şikayet etsem bir işe yararmı
sizin gibilere söve söve bitiremedik. biz de deneme falan olacakken 9 10ların anaları babaları niye deneme çözdürüyorsunuz diye şikayet etti. sen liseye niye gidiyorsun kardeşim üniversiteyi nasıl kazanacaksın babanın çok parası varsa neyse de saçma sapan düşünceler yüzünden yüzlerce insanı mağdur etmeyin. -
Şimdi sen ortam için diyorsan, kaynaşmak zaten 1 ay sürüyor ki o anda ayrılsınlar ve kaynaşamasınlar,diye yapılıyor.Yapacağın en iyi şey sınavlara ve ygs ye hep çalışmak arkadaşlarını boşver ve derslere takıl en mantıklısı bu -
ben deneme olmasın demiyorum sürekli sınıf değiştirmemizden memnun değilim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X