Şimdi Ara

Lisede İnanılmaz Olay. İşte Türk Gençliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocanın biri çekip vursa daha bir tanesi de ağzını açamaz.

Eskiden dayak vardı öğrenci de adam akıllı yetişiyordu.
    Sağolsun Kurtlar Vadisi,Deliyürek,Acı Hayat gibi dizilier öğrenci milletini hep polat alemdar yaptı.Hocalar da zaten dövmek konusunda yetkiye sahip değiller.Eee doğal bunların olması.Ana baba hiçbirşey öğretmezse terbiye vermezse olacağı bu yani.
  • suç tamamen müdürdedir eğerki müdür korkarsa öğrencilerine sevimli gözükmeye çalışırsa bu olur bir müdür veya öğretmen öğrenciyi adam gibi herkesin önünde haşlasa hepsi tırsar bundan adım gibi eminim ama öğretmenler öğrenciyi dövünce şiddet oluyor diye bağırıyorlar ama dövmeyincede böyle oluyor
  • yapanın ağzına yüzüe********
    bunları tenhada kıstırıp

• Bugün bi öğrencinin kulağı çekilse, o çocuğun sülalesi okulu basar. Kimse ayranım ekşi demiyor yani kardeşim. Köklü bi reforma ihtiyaç var. Disiplin Yönetmeliği değişmeli baştan aşağıya... Biz öğrenciyken öğretmeni karşımızda gördüğümüzde, elimiz ayağımız birbirine dolanırdı. Şimdi ise tam tersi olmuş. Öğretmen öğrencisini görünce tırsar hale gelmiş. Acaba bana bişey yapar mı düşüncesi kalpamış..

Geldiğimiz durum içler acısı. Gerçekten üzülüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

suç tamamen müdürdedir eğerki müdür korkarsa öğrencilerine sevimli gözükmeye çalışırsa bu olur bir müdür veya öğretmen öğrenciyi adam gibi herkesin önünde haşlasa hepsi tırsar bundan adım gibi eminim ama öğretmenler öğrenciyi dövünce şiddet oluyor diye bağırıyorlar ama dövmeyincede böyle oluyor

• İlkokuldan lise sona kadar dayak yedim ailemden görmediğim duymadığım hakaretleri okulda gördüm öğrendim.Ancak hiçbir zaman karşılık vermedim belki korktuğum için belki ailemden aldığım eğitimden dolayı.Karşımdaki sonuçta benden seviye olarakta iş olarakta yaptığı görevden dolayıda en üst mevkide ve ona ulaşmam için onun elinden geçmem gerek.Hiçbir zaman öğretmenleri sevmedim ablam öğretmen olmasına rağmen ama hiçbir zamanda saygısızlık terbiyesizlik yapmadım onlara karşı.

Şimdi ise bu görüntüler hakkında da yorumum herkesinki gibi olacak o yüzden yorum yapmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 15 Aralık 2007; 22:23:13 >
  • daha haberlere çıkmayan kaç tane olay var böyle...daha çok doğuda oluyor sanırım..adamlar kabadayı gibi geziniyior..hatta bizimde müdüre kafa atmışlardı..
  • Benim bir fantazim vardı eskiden. Eskiden diyorum, şimdi kendi kendime diyorum "Ben hayalperest bir salağım. Gerçek hayata dön!".

Liseli gençliği bir referans noktası kabul edip dünyanın gittiği yere, artık iyilerin değil kötülerin kazanması durumuna, haksızlıkların, terörün, kötülüklerin, adaletsizliğin kol gezdiği, gitgide zorlaşan hayata bakıldığında buna isyan niteliğinde bir uluslararası gizli bir örgüt oluşsa ve yaptığı bütün faaliyetlerle şunların kökünü kazımaya çalışsa...

Bilmiyorum, tarihte bildiğim kadarıyla böyle mânevî hedefler için çıkan bir örgüt yok. Ama tabii böyle bir örgütün oluşması ve faaliyetler yapması, sadece bir "fantazi".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Aralık 2007; 22:45:50 >
  • Dayak olmalı, biz yedik eğitimde en iyi yol
  • bizim okulda dayak ne gezer.. en ufak bi itişmede hoca gelip uyarıyo disipline yollarım seni diyo, özel liselerde durum böyle işte geçen sene bi çocuk bizden baya sağlam dayak yiodu (ana avrat küfredip kaçıyodu biz yakalayıp 4-5 kişi ağzına ...yoduk) az daha okuldan atılcaktık halbuki çocuun bi yeri bile kanamadı ama öldü sandık yaw yerde 30-45sn hareketsiz kaldı :S
  • Eğitim yuvasında böyle vahim hadiselerin yaşanması üzüntü verici.Arkadaş çevresi insanı çok etkiliyor.Hele bu yaşlar yani 14,15,16 gibi genç çocukların kendilerini bir şekilde ispatlama çağlarıdır.

En önemli eğitim evvelâ aileden başlar.Ailevi eğitim zayıf veya menfi yönde ise çocuk farklı arayışlar içine girer.En çok etkilendiği çevre ise arkadaşlarıdır.Arkadaşları vasıtasıyla olumlu veya olumsuz her şekle bürünebilir.
  • Çoğu gerçekten 'Türk' değil de ondan rahatlar. Mersin malum..

Not: Türkiye'nin en güzel illerindendir ve bende Mersinli'yim. Ama doğudan göç bitirdi ili..
  • İyi güzel diyorsunuzda,eğer hocada insanlığını bilmeyip yanlış şeylere kalkışıyorsa,öğrencininde bi sınır noktası var değilmi,bi yerden sonra dayanamaz yani.4sene önce 7.sınıftayken,müdür yardımcım,sınıftaki floresan lambaya top atarak yanlışlıkla kırmıştım,hoca sınıfa girdi direk hiçbi soru sual sormadan,bana tokat atıp ulan o.ç diyip azarladı,bende doğal olarak,bi yerden sonra şalterler attı,yapıştım yakasına o hocanın,5gün uzaklaştırma aldım,hocanın yaptığı ayııp değilde,benm yaptıım ayıp oluyo,hocalarda haddini bilsin bi zahmet.
  • Olayı ''Türk Gençliği'' adı altında tüm gençlere mal etmek hiç doğru değil.
  • yeni haber varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Türk gençliğiyle ne alaka vatanla ne alaka anlayamadım.

Tabi yapılan şey hiç de hoş değil.

+ bilmem kaç bende böyle düşünüyorum
  • Tevfik Sırrı Gür Lisesi gecen sene cekilen goruntuleri sonra Anadolu lisesi oldu orası

cok namlı bir lisedir her acıdan
  • allahtan ünv böle değil yoksa hergün birini dövmek sıkıcı olurdu
  • Dağdaki vatan hayinleriyle ne farkı var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

İyi güzel diyorsunuzda,eğer hocada insanlığını bilmeyip yanlış şeylere kalkışıyorsa,öğrencininde bi sınır noktası var değilmi,bi yerden sonra dayanamaz yani.4sene önce 7.sınıftayken,müdür yardımcım,sınıftaki floresan lambaya top atarak yanlışlıkla kırmıştım,hoca sınıfa girdi direk hiçbi soru sual sormadan,bana tokat atıp ulan o.ç diyip azarladı,bende doğal olarak,bi yerden sonra şalterler attı,yapıştım yakasına o hocanın,5gün uzaklaştırma aldım,hocanın yaptığı ayııp değilde,benm yaptıım ayıp oluyo,hocalarda haddini bilsin bi zahmet.

kesinlikle katılmıyorum bizde geçtik lise ve orta okul sıralarından...Bazı olaylar vardır olabilir, olması doğaldır sonuçta hatayı işleyen insanoğlu.Senin bize söylediğin şey ise birey hatasıdır kurum veya herhangi bir mesleğin genel hatası kesinlikle olamaz! Bir öğretmen sana hakaret edip yanlış yere patakladı diye "onlarda haddini bilsin" gibi bir laf edemezsin.
    Konu geneline gelince bir arkadaşın dediği gibi bu tip insanların ilkokuldan sonra eğitim e devam edilmeli fakat öğretimleri kesilmelidir...

• vay anasına bunlarda oldu demek, vatanı için kan döken şehitlerimizde bu görüntüleri görüp kahroluyorlardır. Yazıklar olsun hepsine, acıyorum hepsine.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.