Şimdi Ara

Lisede İnanılmaz Olay. İşte Türk Gençliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam iyi konuşuyosunda,benim anneme vs laf etmeye ne hakkı var,belki bi acım var benm annemle ilgili,belki dayanamıyorum söylediği şeye,söylediğini kulağı işiticek,sonra konuşucak kim olursa olsun,ister hoca,ister cumhurbaşkanı..hoca anneme babama vs istediğini desin eyv diyip geçicem öylemi, eyv ozaman.
  • tv de verirsen kurtlar vadisini bilmem neyi..

her zıkkımı yapar bu gençler..

zaten bi özentilik olur gençlik yıllarında,bide sen böyle tehlikeli aptalca şeyleri yayınlarsan gencecik çocukların böyle olmaları çok doğal..

• quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

hocam iyi konuşuyosunda,benim anneme vs laf etmeye ne hakkı var,belki bi acım var benm annemle ilgili,belki dayanamıyorum söylediği şeye,söylediğini kulağı işiticek,sonra konuşucak kim olursa olsun,ister hoca,ister cumhurbaşkanı..hoca anneme babama vs istediğini desin eyv diyip geçicem öylemi, eyv ozaman.

yanlış anladın sen dediğimi benim asıl demek istediğim: bireyin (yani seni pataklayan hocanın) hatasıdır ve tek bir birey ile senin aranda bu geçti diye GENEL OLARAK: "ONLARDA HADDİNİ BİLSİN" GİBİ BİR LAF EDEMEZSİN geriside beni ilgilendirmez zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

hocam iyi konuşuyosunda,benim anneme vs laf etmeye ne hakkı var,belki bi acım var benm annemle ilgili,belki dayanamıyorum söylediği şeye,söylediğini kulağı işiticek,sonra konuşucak kim olursa olsun,ister hoca,ister cumhurbaşkanı..hoca anneme babama vs istediğini desin eyv diyip geçicem öylemi, eyv ozaman.

yanlış anladın sen dediğimi benim asıl demek istediğim: bireyin (yani seni pataklayan hocanın) hatasıdır ve tek bir birey ile senin aranda bu geçti diye GENEL OLARAK: "ONLARDA HADDİNİ BİLSİN" GİBİ BİR LAF EDEMEZSİN geriside beni ilgilendirmez zaten

Eyv ozaman yanlış anlaşılma oldu,bireyin hatası tabiki,bu hata kuruma veya,mesleğe söylenemez,ben ters konuştum aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği

Bizim gelişmemizi engelleyen olayların biri de bu zihniyettir olayı yalnızca yapan olaydan sorumlu değildir biz bir toplumuz ve aynı zamanda toplum içindeki bireyler de bundan sorumludur eğer 1000 kişiden yalnızca 10 u böyle çürük olsa bile bu çürükleri barındıran toplumdur böyle hareketleri yapan kişiler sosyal itibarlarından birşey yitirmiyorsa burda bütün halkın suçu vardır.
    Dayağı hiçbir zaman bir eğitim biçimi olarak görmemişimdir zaten hiçbir uzman da görmez bu olay gençlerin zorla liseye gönderilmesi ve genel olarak tüm dünyadaki insanların yozlaşmasıdır.Bu olayı çözmek için bence disiplin kurallarında köklü bir değişiklik olması gerekir örneğin okuldan uzaklaştırma yerine yerleri temizleme arştırma ödevi gibi cezalar verilebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Yazık gerçekten yazık aileleri okula gidiyor sanıyor.

Okula gidiyor sanmasının yanısıra, çocuklarının insan olduğu düşüncesinde bu aileler :)

Yalnız "Türk gençliği" diye genelleme yapmak yanlış. Ben de Türk genciyim buradaki çoğu arkadaş gibi. :)
  • bunlari yapan olsa olsa .... olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cndstrn

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği

Bizim gelişmemizi engelleyen olayların biri de bu zihniyettir olayı yalnızca yapan olaydan sorumlu değildir biz bir toplumuz ve aynı zamanda toplum içindeki bireyler de bundan sorumludur eğer 1000 kişiden yalnızca 10 u böyle çürük olsa bile bu çürükleri barındıran toplumdur böyle hareketleri yapan kişiler sosyal itibarlarından birşey yitirmiyorsa burda bütün halkın suçu vardır.
    Dayağı hiçbir zaman bir eğitim biçimi olarak görmemişimdir zaten hiçbir uzman da görmez bu olay gençlerin zorla liseye gönderilmesi ve genel olarak tüm dünyadaki insanların yozlaşmasıdır.Bu olayı çözmek için bence disiplin kurallarında köklü bir değişiklik olması gerekir örneğin okuldan uzaklaştırma yerine yerleri temizleme arştırma ödevi gibi cezalar verilebilir

yerleri temizleme cezasını yapacakmı zannediyorsun bu gençler alır 1lt domesosu müdürün boğazından aşağı dökerler.Eğer ben onların yerinde ve onlar kadar cüretkar olsam inan bunu yapardım.Ceza ile yola gelecek kişiler olsalar bunları zaten yapmazlardı.toplumdaki çürükler bana göre ayıklanmalıdır demek istediğim onların idam edilmesi gibi birşey değil sadece ait olmadıkları lise sıralarına oturtulmamalı.Ben ve ailem vergi veriyoruz ve bizim paralarımızın bu şekilde yakılarak-vidaları sökülerek karşımıza çıkarılmasından rahatsızım!!!

• Bazı öğretmenler hakediyor.Beni gerizekalıca bi' sebepten dolayı 700 kişinin önünde annemden girip ebemden çıkan adamı, dövmekten alıkoyan şey nedir bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Türk gençliğiyle ne alaka vatanla ne alaka anlayamadım.

Tabi yapılan şey hiç de hoş değil.

Okul Mersin Gündoğdu mahallesindedir. kürtlerin yoğun olduğu bir mahalle ve okjul Türk çocuklarına laf atılmasın hemen. Yapılanlar sadece o gün değildi herzaman yaptıkları pisilikler it eniklerinin. Bir çok öğretmen arkadaşımız okula gelmemek için rapor aldı bunlar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Aralık 2007; 12:08:33 >
  • Eeee cağdaş GENÇLİK
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

İlk okul 1. sınıftan veya anaokuldan itibaren adam gibi Ahlak ve Din eğitimi vermezsen(çocuklar nerden bilicek bunu yaptıklarında herkesiz hakkına girdiğini ve bunun öteki tarafta ne kadar acı vericek sonuçlar doğurucağını) olucağı budur tabi....

Ya dinle ne alakası var bea dinle olucak olsa başımızdakiler kendi yandaşlarını zengin yapmak için uğraşmazdı.Avrupalılar müslüman değil ama böyle şeyler hiç olmuyor.Böyle şeyleri yapmamak için dindar olmak değil insan olmak gerek.
  • quote:

Çok alaka var o sıralarda,masalarda,tahtalarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Okul Mersin Gündoğdu mahallesindedir. kürtlerin yoğun olduğu bir mahalle ve okjul Türk çocuklarına laf atılmasın hemen. Yapılanlar sadece o gün değildi herzaman yaptıkları pisilikler it eniklerinin. Bir çok öğretmen arkadaşımız okula gelmemek için rapor aldı bunlar yüzünden.

Şovenizm ne boyutlara gelmiş, arkadaş iki dakikada çözüverdi olayı.

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Çoğu gerçekten 'Türk' değil de ondan rahatlar. Mersin malum..

Not: Türkiye'nin en güzel illerindendir ve bende Mersinli'yim. Ama doğudan göç bitirdi ili..

Bende Mersinde oturuyorum dediklerin çok doğru.Bazı mahallelerde doğru düzgün Türk oturmuyor.
  • Ne alakası var ya eğitimsiz, kültürsüz, aile terbiyesi almamış, tarihini bilmeyen,kendini bilmeyen vs. bir adama belgesel izletirsen düzelecek mi yani? Olay bu kadar basit mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

tv de verirsen kurtlar vadisini bilmem neyi..

her zıkkımı yapar bu gençler..

zaten bi özentilik olur gençlik yıllarında,bide sen böyle tehlikeli aptalca şeyleri yayınlarsan gencecik çocukların böyle olmaları çok doğal..

• Yaptıkları zarar bu öğrenci müsveddelerinden karşılanmlaı ve devlet malına zarar vermektan mahkemeye verilmeli.
  • Bunları aileleleri yeterince eğitmemiş.Bence bütün suçu bu cocuklara atmamak gerek.Ailelerinin bu çocuklarla ilgilenmemesi , farklı aile sorunları bu çocukları bu hale getirmiş olabilir.Bi psikologa danışılmalı.

Her olayda su cocuklara bak ne kadar kötü,bu gençligin hali ne dememek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Şovenizm ne boyutlara gelmiş, arkadaş iki dakikada çözüverdi olayı.

Yaşadığım şehri ve kimlerin nerelerde neler yaptığını senden iyi biliyor ve görüyorum. okulda türkçe konuşmayan tipler Türk olacak değil herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Aralık 2007; 14:25:59 >

• genç, enerji dolu ama zır cahil beyinler...
    görüntüleri izlediğimde ben onlara kızamadım fazla..
    onların bu hale gelmelerine seyirci kalanlarda suç...
    suç eğitimsiz ailelerde,
    eğitimsiz bir aile nasıl eğitebilirki kendi evladını...

suç aileleri eğitemeyenlerde...
    yani eğitim sisteminde,

toplumun genel yapısına kadar gider bu zincirin devam halkaları...
    en son kızılacak insanlarda malesef bu görüntünün başrolündeki cahilcikler..

quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Bunları aileleleri yeterince eğitmemiş.Bence bütün suçu bu cocuklara atmamak gerek.Ailelerinin bu çocuklarla ilgilenmemesi , farklı aile sorunları bu çocukları bu hale getirmiş olabilir.Bi psikologa danışılmalı.

Her olayda su cocuklara bak ne kadar kötü,bu gençligin hali ne dememek lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.