Şimdi Ara

Lisede İnanılmaz Olay. İşte Türk Gençliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıklar olsun... Yüzbinlerce kez yazıklar olsun... Mersindeki bir lisede yaşanan olayları izleyince bu kadarı da çok fazla dedim kendi kendime. Öğretmenini döven, aşağılayan, onu arkadaşından da aşağıda gören gençliğe yazıklar olsun.

Bunlar yarın öbürgün vatan savunması değil, kendisini bile savunamayacak kadar aciz, aşşağılıklar... Bunlar ellerindeki silahı da vatanını da satacak olanların ta kendisidir. Haberi okuyunca ve izleyince hakvereceksiniz bana...

Haberin detayı:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7874976.asp?gid=180&sz=49298
    Haberin videosu:http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=1901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15. kolordu -- 15 Aralık 2007; 21:44:42 >

• 1 hafta önce okulumda müdür yardımcısına kafayı çaktılar.şimdi okula gelemiyor.
  • Türk gençliğiyle ne alaka vatanla ne alaka anlayamadım.

Tabi yapılan şey hiç de hoş değil.
  • okulda öğretmene söven 2 kişi atıldı daha cuma günü
  • Yazık gerçekten yazık aileleri okula gidiyor sanıyor.
  • iyi halt yemişler. aynısını onun babasına, kardeşlerine yapsalardı keşke... erkeğim diye geziniyordur bi de ortalıkta. arkadaşları madalya takmışlardır. o okulunda müdür yardımcısını dövdüğü için "ağabeyi" olmuştur..

quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

1 hafta önce okulumda müdür yardımcısına kafayı çaktılar.şimdi okula gelemiyor.
  • liselerde öğrencı değil serseri yetiştiriliyor artık özunde anne babanın vurdumduymazlıgı yatıyo ama öğrencı lise cagına geldımı içindekı canavar patlak verıyo vurdugu kırdıgıyla övunen iki lafından biri küfür olan itlikle popüler olucagını sanan genclerımız var artık sorun internet kafelere vb. atılıyor ama sebep o değil cocuk yetıstırmedekı disiplinsizlik hakettıgı zaman dövuceksınkı aklı basına gelsın bızımkıler cagdaslık dıye tutturmus gıdıyolar sonumuz hayırola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alayının okuldan kaydını sildirip sokağa atacan balici mi oluyo tinerci mi oluyo ne oluyosa oLsun.. sonrada yoLda karsıma cıksınlar bi
  • ordaki sınıf malzemeleri bu milletin vergisinden alınan mallar değil dimi? Bu vatanın bu milletin malı değil onlar dimi? Babasının malı... Bağlantıyı kurabildin mi şimdi güzel kardeşim? Bugün devlet malını korumayan, yarın vatana hainlikte yapar, vatanını da satar, bilmem nesini de satar...

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Türk gençliğiyle ne alaka vatanla ne alaka anlayamadım.

Tabi yapılan şey hiç de hoş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 15. kolordu

iyi halt yemişler. aynısını onun babasına, kardeşlerine yapsalardı keşke... erkeğim diye geziniyordur bi de ortalıkta. arkadaşları madalya takmışlardır. o okulunda müdür yardımcısını dövdüğü için "ağabeyi" olmuştur..

quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

1 hafta önce okulumda müdür yardımcısına kafayı çaktılar.şimdi okula gelemiyor.

çocuk atıldı.üstüne çocuğu birde biz dövdük
  • İlk okul 1. sınıftan veya anaokuldan itibaren adam gibi Ahlak ve Din eğitimi vermezsen(çocuklar nerden bilicek bunu yaptıklarında herkesiz hakkına girdiğini ve bunun öteki tarafta ne kadar acı vericek sonuçlar doğurucağını) olucağı budur tabi....
  • Çok haklısın. Ne zamanki manevi değerlerimizden uzaklaştık, insalığımızdan da uzaklaştık. Bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bize Çanakkale ruhunu veren milli ve manevi değerler değil midir?

Çağdaşlık adına, özgürlük adına bunlar yaşanıyorsa olmaz olsun böyle çağdaşlıkta, özgürlükte...
    quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

İlk okul 1. sınıftan veya anaokuldan itibaren adam gibi Ahlak ve Din eğitimi vermezsen(çocuklar nerden bilicek bunu yaptıklarında herkesiz hakkına girdiğini ve bunun öteki tarafta ne kadar acı vericek sonuçlar doğurucağını) olucağı budur tabi....

• Burada en büyük suç ailelerindir bence.Pek çok aile çocuğu boş gezmesin ve başından atsın diye okula gönderiyor.Bunu velilerin çoğunun toplantılara gelmemesinden anlayabilirsiniz.
    Lise çağındaki bir genç sürekli olarak kendini göstermeye çalışır ve gelecek kaygısı olmadığından kafasına eseni yapar.Ben bunu kendimden biliyorum ve şaet ailem sürekli yanımda olmasydı ve gereken kültürü vermeseydi şimdi benimde bu embesillerden farkım kalmazdı.
    Kısacası bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor ve öğretmen olmak daha daha da zor.
  • Yazıklar olsun...
  • arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği
  • Bizde de Müdür Yardımcısına Dalmaya Teşebbüs Etti Biri Sonunu Görmeliydiniz
  • Çürük elma değil bu. Hergün internet sitelerinde buna benzer haberler okuyorum. Olay bir tane olsa, o başlığı atmazdım. O kadar kafam çalışıyor. Bu bir değil, iki değil, üç değil. Çuvalın içindeki elmaların çoğu çürümüşte haberin yok...

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği
  • atasözleri boşuna söylenmemiş nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektirr......
  • Türk Gençliğiymiş sadece seni değerlendirip işte erkekler demek nasıl yanlışsa buda o kadar yanlıştır
  • 8. sınıfa kadar yata yata okuldan geçtikten sonra haliyle liseyi de öyle sanıp direk geliyorlar. Ailesini sömürmekten başka bu dünyaya katkıları olmayan, zaten okumayı da istemeyen bu tiplerin önü daha ilköğretim bittiğinde kesilse liseler daha aklı başında kişilerle dolar.
    Zaten bir ülkede herkesin mühendis, avukat olması gerekmiyor. Liseyi bile bitiremeyen, bu yüzden öğretmenlerine sorun çıkartan bu kişilerden mühendis, doktor yetişmesini de bekleyemeyiz. Onun yerine bir zanaat öğrense çok daha katkıları olur bu ülkeye.
    Türev almayı bilmeyen adam sayısaldan nasıl mezun olur ya?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.