Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada yazdığım gibi türk kızları neden acaba bukadar kendilerini beğenmiş yada çoook kaprisliler.
    En bakımsızından tutun ki engüzelini düşünemiyorum kraliçe edalarında ahenkle kimselere pas atmaz olmuşlar.
    Ve dahada kötüsü maddiyata tam anlamıyla pusulalarını çevirip gözleri başka şey görmez olmuş.
    Herkesin arabası,nakit cebinde canlı olmaya bilir..Yada her akşam o türkü bar senin bu benim köşe kapmaca misali gezemiyede bilir,Neden şafşaflı,gösterişli paso eğlenip orda ye burda iç modundalar anlamıyorum.
    Yabancı hatunlara bakıyorum bi türkle evlenip bilmem tırabzonun bilmem köyünde yaşayacak kadar mütavaziler ve okadarda çoook güzeller...

• abaza çok olunca, peşlerinden koşan çok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

abaza çok olunca, peşlerinden koşan çok oluyor

Doğrudur bi kıza kimse değer vermesin bakalım nasıl aşağılık hissine kapılıyor :)
  • Kendilerini pamuk prenses sanıyorlar
  • memleketin yarısının sorumluyu aynada aramadığı için
  • ben türk kızlarını seviyorum kendilerini beğenmiyecekde kimi beğenecekler bana göre kızlar kesinlikle erkeklerlen arasında bir mesafe olmalı bu yabancı kızlara hayranlığı bir türlü anlamam arkadaş onların aile eğitimi gelenekleri görenekleri farklıdır burda ayıp denen şeyler vardır. kızlar arasında cinslerde vardır bunu genele dökmek çok yalnışır başdada dediğim gibi ben türk kızlarını şahsen çok seviyorum.
  • bir gülücüğe aşık olan bizlersek cevap apaçık ortadadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 3 Eylül 2010; 0:33:55 >
  • Eee bi mala çok talep olursa o malın kalitesnden çok fiyatı ön planda olur.

O kadar Türkiye de boş erkekler var ki, bunların sayesinde kendilerini bir şey zannediyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 3 Eylül 2010; 0:34:35 >
  • kızlarda bir suç yok türk erkekleri neden bu kadar abazan,apaçi,yılışık diye sormak daha mantıklı sonuçta düz orantı var iki sorudada
  • Kızların büyük çoğunluğu herşeyin en iyisini ister hep..Biriyle birlikte olduğunda da en iyiye sahip olmanın yolu,o kişiyi "zengin" olanların arasından seçmektir,adamda zaten parasıyla kızı etkileme derdinde olduğundan birbirlerine yazılmaları çok uzun sürmez..

Bu nedenle kıza talip olan erkek sürüsü içinde,kızı elde etme yüzdesi yüksek olan ancak 3-5 kişidir,bunun dışındakilere kız asla pas vermez çünkü onlar "zengin" değildir..Bu umutsuz kalabalık kıza kompliman yapmak onu tavlamaya çalışmak için olmadık iltifatlar ederek ancak ve ancak kızın egosunu tatmin ederler..Kız kendini eşsiz bir güzel,bir melek zannetmeye başlar...Ertesi gün bir bakarsınız o iltifatlar ettiğiniz kız cebi şişkin bir hödüğün kolunda alemlere akıyor gezip tozuyor..İşte ancak o zaman anlarız aslında boşuna uğraştığımızı,akıntıya kürek çektiğimizi..Muhtemelen bizler hep bu tip kızları eled eetmeye çalıştığımız için çuvallıyoruz,kız yüz çevirdikçe daha çok pervane oluyoruz etrafında oda bunu değerlendiriyor..Yani iğneyi kendimize batırmamız lazım..

Zaten kız milleti içinde üstteki tarife uymayan,aklı başında mütevazi,alçakgönüllü birine denk gelirseniz gerekirse kapısında pas pas olup onu elde tutmalısınız..Çünkü o hatun kişi evlenilecek kızdır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 3 Eylül 2010; 0:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox
    bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

Kendini beğenmiş ergen asosyal dışı alert. Seni takmamak bile lazım saçma insanın tekisin yazıs şeklinden belli oluyor

Mesajını silmiş zaten korkudan

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Kim ' Ben kendimi beğenmişin tekiyim ' der acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Kızların büyük çoğunluğu herşeyin en iyisini ister hep..Biriyle birlikte olduğunda da en iyiye sahip olmanın yolu,o kişiyi "zengin" olanların arasından seçmektir,adamda zaten parasıyla kızı etkileme derdinde olduğundan birbirlerine yazılmaları çok uzun sürmez..

Bu nedenle kıza talip olan erkek sürüsü içinde,kızı elde etme yüzdesi yüksek olan ancak 3-5 kişidir,bunun dışındakilere kız asla pas vermez çünkü onlar "zengin" değildir..Bu umutsuz kalabalık kıza kompliman yapmak onu tavlamaya çalışmak için olmadık iltifatlar ederek ancak ve ancak kızın egosunu tatmin ederler..Kız kendini eşsiz bir güzel,bir melek zannetmeye başlar...Ertesi gün bir bakarsınız o iltifatlar ettiğiniz kız cebi şişkin bir hödüğün kolunda alemlere akıyor gezip tozuyor..İşte ancak o zaman anlarız aslında boşuna uğraştığımızı,akıntıya kürek çektiğimizi..Muhtemelen bizler hep bu tip kızları eled eetmeye çalıştığımız için çuvallıyoruz,kız yüz çevirdikçe daha çok pervane oluyoruz etrafında oda bunu değerlendiriyor..Yani iğneyi kendimize batırmamız lazım..

Zaten kız milleti içinde üstteki tarife uymayan,aklı başında mütevazi,alçakgönüllü birine denk gelirseniz gerekirse kapısında pas pas olup onu elde tutmalısınız..Çünkü o hatun kişi evlenilecek kızdır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaqwe -- 3 Eylül 2010; 0:42:35 >

• Bu kız milletini savunanlar da varya bişe demiyorum..kalp gözünüzü açın biraz açın..........Halendaha yok ben çok seviyorum yok böle olmaları gerekiyor zaten..İşte halen bazı bu yarumlar yapan kişiler yüzünden bu kız milleti bu durumlara geldi.
    Avrupada çıplak kız geçse hiçbir erkek nerdeyse bakmayacak ama yemediği önünde içmediği arkasında herhalde nedemek istediğimi anladınız fazlasıyla doymuşlar...
  • quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Gittin gördünmü amerikada öyle birşey ?

• quote:

/>

Sakin ol şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Demek ki başına gelmiş böyle bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Amerikada oturan bir sürü akrabalarımız var.Onlar anlatıyorlar

• imza akıllara zarar, lady gaga basmış forumu
  • Benim de kayınçomun kuzeninin eltisinin kayınvalidesi anlatıyordu Amerika'daki kızların 3 metre boyu varmış
  • Çünkü türk erkekleri kızlara çok değer veriyor kızların öyle olmasına şaşırmayın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.