Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

hiç değilse ihtiyacımızı görurler

.

Gösteripte vermemezlik yapmıyor en azından yada yalan söylemiyorlar. Amerika'da alan memnun veren memnun

• go girl baby Rajeesh e cevap vermedin ? cevabini bekliyoruz
  • Görmemişlik
  • Kızları üstün bi varlık gibi görmekden var geçerseniz sorun ortadan kalkar
    Ayrıca Amerikada kızlar pembe sıçıyomuş
  • Hepsi öyle değil ya. Benim arkadaşlar çok güzel olmalarına rağmen çok temiz kalpli ve hoşgörülüler. Siz yanlışlarıyla tanışmışınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

amerikalı kızlar neden yapıyorsunuz bunu bize

edit: haa bir de burda bizi salak yerine koyarak bir göz korkutması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :P -- 3 Eylül 2010; 2:11:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Kızların büyük çoğunluğu herşeyin en iyisini ister hep..Biriyle birlikte olduğunda da en iyiye sahip olmanın yolu,o kişiyi "zengin" olanların arasından seçmektir,adamda zaten parasıyla kızı etkileme derdinde olduğundan birbirlerine yazılmaları çok uzun sürmez..

Bu nedenle kıza talip olan erkek sürüsü içinde,kızı elde etme yüzdesi yüksek olan ancak 3-5 kişidir,bunun dışındakilere kız asla pas vermez çünkü onlar "zengin" değildir..Bu umutsuz kalabalık kıza kompliman yapmak onu tavlamaya çalışmak için olmadık iltifatlar ederek ancak ve ancak kızın egosunu tatmin ederler..Kız kendini eşsiz bir güzel,bir melek zannetmeye başlar...Ertesi gün bir bakarsınız o iltifatlar ettiğiniz kız cebi şişkin bir hödüğün kolunda alemlere akıyor gezip tozuyor..İşte ancak o zaman anlarız aslında boşuna uğraştığımızı,akıntıya kürek çektiğimizi..Muhtemelen bizler hep bu tip kızları eled eetmeye çalıştığımız için çuvallıyoruz,kız yüz çevirdikçe daha çok pervane oluyoruz etrafında oda bunu değerlendiriyor..Yani iğneyi kendimize batırmamız lazım..

Zaten kız milleti içinde üstteki tarife uymayan,aklı başında mütevazi,alçakgönüllü birine denk gelirseniz gerekirse kapısında pas pas olup onu elde tutmalısınız..Çünkü o hatun kişi evlenilecek kızdır bence

adam haklı beyler

• kizlari ustun bir varlik olarak tabi ki goruyoruz ama turk kizlarini ben sahsen bu isin icine dahil etmiyorum

mesela bir yabanci kiz gordugum zaman hemen cinsellik dusunmuyorum sohbete basliyorum cok hos vakit geciriyoruz beni dinliyor, ben onu dinliyorum kendisine karsi bazi fedakarliklarda bulundugum zaman o da bana karsi bazi fedakarliklarda bulunuyor yani insanla insanla oldugumu anliyorum

ama ha bu turk kizlari o konusacak sen dinliyeceksin her dedigine haklisin diyeceksin kendisine karsi biraz ilgi gosterdiginde hemen pinpirik seyler dusunmeye basliyor

yok bunun benden bir menfaati var, beni opmek istiyo, beni yataga atmak istiyo, zart zurt

senden ne menfaatim olacak kendine hayrin varmi ki bana olsun ?, sen beni tahrik bile edemezsin, seni optugum zaman agzimin yarisi killa doluyo etrafta su da yok agzimi calkaliyim yataga atma kismina gelince o kadar zahmete katlanacagima bir elimle bir selpak isimi gorur

niye hemen boyle seytan gibi dusunmeye baslarlar anlamam

• Go GIRL BABY GELMİŞ HEPİMİZİ ÖLDÜRMEDEN KAÇALIM BURDAN..
  • http://www.izlesene.com/video/sinema-rus-kizi-ile-turk-kizi-arasindaki-fark-tamirci-ci/1748653

izleyin aradaki farkı görün işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytolky -- 3 Eylül 2010; 2:49:46 >
  • Vallahi billahi gıcık oluyorum nede öylesiniz lan varya insanın saçlarında tutup kafasını duvara vurası geliyo cinnet geçiriyorum yapınca kapris.
  • erkeklerin çoğu g*tlerinde pire oluyor da ondan. sevgilisi olan kıza yazıp bile havalandırıyorlar. eziklik erkeklerde, öküzünde o kadar talibi olsa öküzde havalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

abaza çok olunca, peşlerinden koşan çok oluyor
  • şu soruyu sormayanı bişi ediolar heralde artık yeter walla ya. ayarlayamıosunuz bi kız sonra kızlara bok atıosunuz .. onlar havalıysa sen daha havalı olcan ezceksin .. yapan var yani. onlara bahane bulcağınıza kendinizi geliştiriin
  • Şimdi sırrı arıyorsunuz. Ama bulamayacaksınız. Çünkü siz sırrı öğrenmek değil kandırılmak istiyorsunuz. - The Prestige

Edit: Rajeesh acımamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nineeleven -- 3 Eylül 2010; 3:44:44 >
  • go girl i mi ne, anasını bi anlatmış bi anlatmış 18 yıldır bu kızları ben neden fazla göremedim eli düzgün namuslu kız varsa forumda herkese ayar çekte ewlensinler barklasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuKaat

şu soruyu sormayanı bişi ediolar heralde artık yeter walla ya. ayarlayamıosunuz bi kız sonra kızlara bok atıosunuz .. onlar havalıysa sen daha havalı olcan ezceksin .. yapan var yani. onlara bahane bulcağınıza kendinizi geliştiriin
  • Bu kadar azgın erkek varken bir kız kendisini öyle her erkeğe açarsa parçalarlar o kızı. Bir süre sonra egoları büyüyor işte böyle böyle. Aklı başında kız kendisini kraliçe yerine koymadan da azgın erkeklere karşı durabilir tabiki. Türk kızında o kapasite yok ama napalım.
  • şimdi go girl müdür nedir gerçekten kızsa yada değilse bilmiyorum veya forumdaki bildiğim tek gerçek hatun edaisy 'den örnek veremeyiz burada ne kadar genelleme yapılmasından ötürü rahatsızlık yada ne duyuyorlarsa onu duysalarda. Çünkü onlar bir kere donanımhaberde takılan kızlar gurubuna giriyorlar. Bahsettiğimiz çok kaprisli ve kendini beğenmiş kızlardan ayrı statüdeler. edaisy kendini beğenmişlik hakkını yapmaya sahiptir şu anda bu konuda kendini beyenmişliklerine karşı durduğumuz aklı sadece belli yönde çalışan ve diğer başka hiçbirşeye karışmayan kızların karşısında. bilgili forum hatunu kendini beğenmişlik yaparsa aşağılamam yada aşağılamayız. biz bi halttan anlamayan fakat kendini beğenen tiplere uyuzuz. fark bu..
  • Ben elimden geleni yapıyorum hemcinslerim adına..

Yani her gördüğüm kıza yazmıyorum, sulanmıyorum..Olur olmaz herşeye gülmüyorum sırf yalakalık olsun diye..Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum onları hem böylece kaçan kovalanır hesabına dönüyor iş zevkli bile oluyor yani..Cool takılıyorum tabiri caizse..

Herkese aynı tarife uygulamıyoruz tabii..Gerektiğinde samimi bulduğumuz birine bizde içten davranıyoruz..

Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.