Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Gittin gördünmü amerikada öyle birşey ?

Amerikada oturan bir sürü akrabalarımız var.Onlar anlatıyorlar

PEKİ SİZ AMERİKALI KIZLAR KADAR GÜZELMİSİNİZ?

erkeklerde tip önemli degil sakın bizi kıyaslamayın.

Herşey güzellikte mi bitiyor sence?Amerika'daki kızların çoğu domuz eti yiye yiye kalın kollu,kalın bacaklı şişman olmuşlar.Bir sürü yabancı ünlü Türk kızları güzeldir diyor.Hatta Robbie Williams Türk bir kız ile evlendi.Onlara ne demeli?İster inan ister inanma(Bu Ramazanda kimseyi kandırmayacağım)Yüzlerce Amerikalı kızdan daha güzelimdir.İddia edebilirim.Buna inanmıyorsan.Bir sürü arkadaşım var.Onlar da çok güzel.Ve hiçte kendini beğenmiş değil.Ayrıca Amerikalı ya da Avrupalı erkekler bazı Türk erkekleri kadar abaza mı?Bazı abazaların Türk kızları şımarttığını ve kızların şımarıklaştığını söyleyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.

Rajeesh

Senin bazı ihtiyaçlarını Amerikalı ya da Avrupalı kızlar karşılarlar ama.Ben zina günah diye biliyorum.Zaten evlenince gayet rahat o ihtiyaçlarını karşılayacaksın sen.Evlenmeyi bekleyemiyorsan git bir Hristiyan kızla yap yapacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 3 Eylül 2010; 10:28:28 >

• Bu tartışmanın sonu yok çünkü kızlar içinde kendini beğenmiş kaprsili olanların sayısı epey fazla ama tüm Türk kızları böyledir de denmez elbette..Yabancılar (kızlar) daha rahatlar,çoğunlukla onlarla diyalog kurabiliyorsunuz rahatça..Onlara "merhaba" dediğinizde ve önemli-önemsiz bir konu açtığınızda size Nuri Alço muamelesi yapmıyorlar..Çoğunun para pul gibi kriterleri yok..

Birde konu dönüp dolaşıp abazalık meselesine geliyor..Evet Türk erkeklerinin çoğu abazadır hemde ileri seviyede ama şunu da sormak lazım "bu durum erkeklerin suçu mu" ?? Herşeyi ayıp günah şöyle böyle diye yasaklaya yasaklaya ezik,bastırılmış duyguları olan bir toplum çıktı ortaya hatta gizli kapaklı ne sapıklıklar ne çarpıklıklar yaşanıyor bu yüzden..Böyle bir ortamda da erkekler kızları hangi amaçla olursa olsun elde edebilmek için elinden geleni yapıyor sırf kız etkilensin diye,bu seferde en angut en idiot kız bile kendini kraliçe zannediyor havasından geçilmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 3 Eylül 2010; 10:44:24 >

• Türk kızları gidip Yabancı kızlarla tanışsalar kendilerine " Bende bir eksilik varmış. " derler.. Kaç gündür yabancı kızlarla konuşuyorum inanır mısınız hayatım boyunca böyle bir ilgiyi Türk kızlarından görmedim.. Şimdi gitsem yabancı kızın yanına inanın gelir beni havaalanından alır evine kadar götürür sıcak bir yemek yedirir.. Türk kızlarına geliyoruz.. Bana şunu yapar mısın diyoruz cevap vermiyor veya ofluyor.. Başlarım ben böyle insanlara.. Galiba yabancı kızla evlenirim ama bakire nasıl bulacağız oda meçhul.. Aslında Türk kızları da kızlıklarını artık 14 yaşında kaybetmeye başladılar ama , bakalım göreceğiz nasıl bir geleceğimiz olacak..
  • Yabancı kızlar cinselliğe önem vermiyor, bi erkekle çok rahat konuşabiliyor bu konuları hiç takmıyor bile. türk kızının abazalığı sayesinde bu konular 'çok önemli, günah, sapıkça, abazanca' oluyor. Kendi abazalıklarından başka birşey değil. Türk kızında cinsellik = Tabu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Bu tartışmanın sonu yok çünkü kızlar içinde kendini beğenmiş kaprsili olanların sayısı epey fazla ama tüm Türk kızları böyledir de denmez elbette..Yabancılar (kızlar) daha rahatlar,çoğunlukla onlarla diyalog kurabiliyorsunuz rahatça..Onlara "merhaba" dediğinizde ve önemli-önemsiz bir konu açtığınızda size Nuri Alço muamelesi yapmıyorlar..Çoğunun para pul gibi kriterleri yok..

Birde konu dönüp dolaşıp abazalık meselesine geliyor..Evet Türk erkeklerinin çoğu abazadır hemde ileri seviyede ama şunu da sormak lazım "bu durum erkeklerin suçu mu" ?? Herşeyi ayıp günah şöyle böyle diye yasaklaya yasaklaya ezik,bastırılmış duyguları olan bir toplum çıktı ortaya hatta gizli kapaklı ne sapıklıklar ne çarpıklıklar yaşanıyor bu yüzden..Böyle bir ortamda da erkekler kızları hangi amaçla olursa olsun elde edebilmek için elinden geleni yapıyor sırf kız etkilensin diye,bu seferde en angut en idiot kız bile kendini kraliçe zannediyor havasından geçilmiyor..

Katılmamak mümkün mü ?böylesi güzel bir yoruma

• Tek nedeni erkekleriniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Gittin gördünmü amerikada öyle birşey ?

Amerikada oturan bir sürü akrabalarımız var.Onlar anlatıyorlar

PEKİ SİZ AMERİKALI KIZLAR KADAR GÜZELMİSİNİZ?

erkeklerde tip önemli degil sakın bizi kıyaslamayın.

Herşey güzellikte mi bitiyor sence?Amerika'daki kızların çoğu domuz eti yiye yiye kalın kollu,kalın bacaklı şişman olmuşlar.Bir sürü yabancı ünlü Türk kızları güzeldir diyor.Hatta Robbie Williams Türk bir kız ile evlendi.Onlara ne demeli?İster inan ister inanma(Bu Ramazanda kimseyi kandırmayacağım)Yüzlerce Amerikalı kızdan daha güzelimdir.İddia edebilirim.Buna inanmıyorsan.Bir sürü arkadaşım var.Onlar da çok güzel.Ve hiçte kendini beğenmiş değil.Ayrıca Amerikalı ya da Avrupalı erkekler bazı Türk erkekleri kadar abaza mı?Bazı abazaların Türk kızları şımarttığını ve kızların şımarıklaştığını söyleyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.

Rajeesh

Senin bazı ihtiyaçlarını Amerikalı ya da Avrupalı kızlar karşılarlar ama.Ben zina günah diye biliyorum.Zaten evlenince gayet rahat o ihtiyaçlarını karşılayacaksın sen.Evlenmeyi bekleyemiyorsan git bir Hristiyan kızla yap yapacağını.

3 ay hergün düzenli olarak sahile gittim.. İnanır mısın selilütsüz bir kız görmedim.. Spor yapmayıp geliyorlar sahile sonra ben bikini giydim bakın erkekler diyorlar.. Yemin ediyorum kızlardan soğudum şu 3 ayda.. Denize yüzmeye gidiyorum 3 ay kızları inceledim yüzmeyi adam gibi bilen bir kişi görmedim.. Hep oldukları yerde denizde duruyorlar.. Az yüzde erisin şu selilütler , yok yapmaz.. Tipinde eğer selülit olsaydı kesinlikle ama kesinlikle hergün spor yapardı.. Türk kızlarında şu mantık var. " Ben nasıl olsa erkek bulurum. " evet bulur.. Gider salağın tekini bulur sonra erkekler böyle böyle.. Kendini bu kadar da güzel sanma.. Buraya resimler döktürürsem moralin bozulur.. Bunuda yapmayacağım gerçekten moralin bozulur..

Zina hakkında konuşmuşsun.. O işler bitti artık.. Kızlar 14-15 yaşında engeç 17 yaşında artık kaybediyorlar.. Herkes böyle demiyorum ama artık bu bir akım oldu gibi.. Normal birşey sanki.. Sanki yabancılarda kızlığı bozulmayan yok mu ? Vardır tabiki.. Gidip sinema filmlerinden izlersen yabancıları bende öyle anlardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 3 Eylül 2010; 10:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Türk kızları gidip Yabancı kızlarla tanışsalar kendilerine " Bende bir eksilik varmış. " derler.. Kaç gündür yabancı kızlarla konuşuyorum inanır mısınız hayatım boyunca böyle bir ilgiyi Türk kızlarından görmedim.. Şimdi gitsem yabancı kızın yanına inanın gelir beni havaalanından alır evine kadar götürür sıcak bir yemek yedirir.. Türk kızlarına geliyoruz.. Bana şunu yapar mısın diyoruz cevap vermiyor veya ofluyor.. Başlarım ben böyle insanlara.. Galiba yabancı kızla evlenirim ama bakire nasıl bulacağız oda meçhul.. Aslında Türk kızları da kızlıklarını artık 14 yaşında kaybetmeye başladılar ama , bakalım göreceğiz nasıl bir geleceğimiz olacak..

Türk kızlarının hepsi 14 yaşında kaybetmiyor bekaretlerini.ŞUNU TÜM TÜRK KIZLARINA GENELLEME.

EDİT :
    Quad , Resimler rahatlıkla ekleyebilirsin.Hiçte moralim bozulmaz.Kıskanç değilim çünkü.İstediğin kadar resim ekleyebilirsin.Ayrıca Türk kızlarının hepsinde selülit olunca spor yapmıyorlar mı sanıyorsun?Benim yüzümde bir sivilce çıksın 1 ay boyunca onu düşünüyorum.Yok etmek için ne yapmam gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca benim şu ana kadar arkadaşlarım arasında hiç biri "Nasıl olursa erkek buluruz havasında" değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 3 Eylül 2010; 11:01:01 >

• Serzenişinizi anlıyorum ama hep hayalini kurduğunuz ''alçakgönüllü, ilgi gösteren, efendi'' Türk kızlarına da hiç rağbet olmuyor, kendimden biliyorum. Siz erkekler nerede böyle şikayet ettiğiniz tipte kız varsa gidip onu buluyor, ona ilgi gösteriyorsunuz. Bana birisi ''Sen tam aradığım kızsın, senin gibisi yok.'' vs demişti ama bırakılan ben oldum. Bu devirde hanımefendi olmak direk kaybetmek demek, suçun ''fazla iyi'' olmak çoğu zaman. Tencere yuvarlanıp kapağını buluyor bence, siz Türk erkekleri de şikayet ettiğiniz türde kızlara layıksınız, çok büyük bir çoğunluğunuz. Ben de daha efendi, adam gibi adam bir Türk erkeğine rastlamadım, buna ne diyeceksiniz? Neyse, umarım herkes gönlüne göre birini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 3 Eylül 2010; 11:00:14 >
  • quote:

quote:

Türk kızları gidip Yabancı kızlarla tanışsalar kendilerine " Bende bir eksilik varmış. " derler.. Kaç gündür yabancı kızlarla konuşuyorum inanır mısınız hayatım boyunca böyle bir ilgiyi Türk kızlarından görmedim.. Şimdi gitsem yabancı kızın yanına inanın gelir beni havaalanından alır evine kadar götürür sıcak bir yemek yedirir.. Türk kızlarına geliyoruz.. Bana şunu yapar mısın diyoruz cevap vermiyor veya ofluyor.. Başlarım ben böyle insanlara.. Galiba yabancı kızla evlenirim ama bakire nasıl bulacağız oda meçhul.. Aslında Türk kızları da kızlıklarını artık 14 yaşında kaybetmeye başladılar ama , bakalım göreceğiz nasıl bir geleceğimiz olacak..

Türk kızlarının hepsi 14 yaşında kaybetmiyor bekaretlerini.ŞUNU TÜM TÜRK KIZLARINA GENELLEME.

Bende tüm türk kızları yazmadım , türk kızları yazdım..

• Erkekler ben ilişkiye girerim ama bakir ile evlenirim , erkek aldatabilir kadın aldatamaz diyince sorun yok ama Ha türk kızları salak orası ayrı aşk arıyıp sex aramıyolar ama sizin aynısını kız kardeşiniz yapsa kıyamet kopar dimi.Bide sen çirkinsen kızlar napsın?Ha şimdi dersiniz napalım kardeşim benmi seçtim çirkinliği,ama siz çirkin kız bakmayınca bu normal oluyo dimi?Bu kadar bencil olmayın.
    not : erkeğim

quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.hanks -- 3 Eylül 2010; 11:00:57 >

• quote:

quote:

quote:

Sonuçta Türk kızları yazmışsın.Bazı Türk kızları yazmamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox

bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.hanks

Erkekler ben ilişkiye girerim ama bakir ile evlenirim , erkek aldatabilir kadın aldatamaz diyince sorun yok ama Ha türk kızları salak orası ayrı aşk arıyıp sex aramıyolar ama sizin aynısını kız kardeşiniz yapsa kıyamet kopar dimi.Bide sen çirkinsen kızlar napsın?Ha şimdi dersiniz napalım kardeşim benmi seçtim çirkinliği,ama siz çirkin kız bakmayınca bu normal oluyo dimi?Bu kadar bencil olmayın.
    not : erkeğim

quote:

quote:

quote:

Ben ilişkiye gireceğim sonra bakire ile evleneceğim diye bir cümle yazdım mı ? Böyle birşeyi de evlenene kadar yaşamamak için elimden geldiğince kendimi koruyacağım.. Yapmayı isteseydim çoktan yapmıştım ben , dine önem verdiğim için yapmıyorum.. Eğer birgün olur yaparsam kendime engel olamazsam yani o zaman bakire kız isteme şansım bitiyor.. Bu arada ben çirkinim diye birşey mi dedim ? Allah bana bir tip vermiş gayette düzgün şükürler olsun , yüzümü görmeden pat diye nasıl çirkin diyorsunuz anlamıyorum..

• senin gibi erkekler yüzünden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçta Türk kızları yazmışsın.Bazı Türk kızları yazmamışsın

Az düşünceye bak.. Tüm Türk kızları ile Türk kızları arasında fark var.. Tüm genelleme , Türk kızları ise içinden belli kişilerdir.. Ben yabancı kız dedim ama için en sevdiğim Polonyalılardır.. Anladın mı ? Sana bir tavsiye veriyorum.. Gerçekten spor yap , sakın tüm gün oturma.. Git koş , spor yap , bisiklet sür birşey yap.. Sakın yanlış kızlara örnekte alma , düzgün erkekleri kaybedersin salak çocuklarla tanışırsın..

• Kızların ne istediği önemli değil kızların kendini beğenmişliği yada havalı olması önemli değil bi kere herhangi bir kız senin kadar önemli değil
    Aile kızı olması oynak olması paracı olması da o kadar önemli değil

Erkek olarak farkınla kızı etkilersen biraz da cool olursan kız peşinden gelmeye başlar sinsice etkilersin sonra eğitim aşamasına geçersin düşündürücü bikaç cümle bikaç farklı söz fikirlerini değiştiricek muhabbetler derken artık o sana bağlıdır ne desen yapar bundan sonra kızın ne şımarıklığı kalır ne artisliği nede bişeyi kedi gibi olur

tek amaç onu etkilemeye çalışıyomuş gibi görünmiceksn kendi kendine etkilenicek kilit kelime burası kız için herhangi bi çaba içerisinde gözükmiceksin
  • Kendilerini Megan Fox zannediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox

bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

Senin öle olduğun mesajından belli, ayrıca kızların üstün olduğunu kabul edemiyorsunuz demişsin, yani bu kızlar daha üstün mü demek oluyor ..

onun bunun üstün olduğunu anca senin gibi, kendini ezik hissedenler diyor...

Kendini de amma üstün görmüşsün :S.. mükemmel özelliklerimiz fln :S. 40 yaşından sonra da görüoz mükemmel özelliklerinizi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.