Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: T.hanks

Erkekler ben ilişkiye girerim ama bakir ile evlenirim , erkek aldatabilir kadın aldatamaz diyince sorun yok ama Ha türk kızları salak orası ayrı aşk arıyıp sex aramıyolar ama sizin aynısını kız kardeşiniz yapsa kıyamet kopar dimi.Bide sen çirkinsen kızlar napsın?Ha şimdi dersiniz napalım kardeşim benmi seçtim çirkinliği,ama siz çirkin kız bakmayınca bu normal oluyo dimi?Bu kadar bencil olmayın.
    not : erkeğim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Türk kızları gidip Yabancı kızlarla tanışsalar kendilerine " Bende bir eksilik varmış. " derler.. Kaç gündür yabancı kızlarla konuşuyorum inanır mısınız hayatım boyunca böyle bir ilgiyi Türk kızlarından görmedim.. Şimdi gitsem yabancı kızın yanına inanın gelir beni havaalanından alır evine kadar götürür sıcak bir yemek yedirir.. Türk kızlarına geliyoruz.. Bana şunu yapar mısın diyoruz cevap vermiyor veya ofluyor.. Başlarım ben böyle insanlara.. Galiba yabancı kızla evlenirim ama bakire nasıl bulacağız oda meçhul.. Aslında Türk kızları da kızlıklarını artık 14 yaşında kaybetmeye başladılar ama , bakalım göreceğiz nasıl bir geleceğimiz olacak..

Türk kızlarının hepsi 14 yaşında kaybetmiyor bekaretlerini.ŞUNU TÜM TÜRK KIZLARINA GENELLEME.

Bende tüm türk kızları yazmadım , türk kızları yazdım..

Ben ilişkiye gireceğim sonra bakire ile evleneceğim diye bir cümle yazdım mı ? Böyle birşeyi de evlenene kadar yaşamamak için elimden geldiğince kendimi koruyacağım.. Yapmayı isteseydim çoktan yapmıştım ben , dine önem verdiğim için yapmıyorum.. Eğer birgün olur yaparsam kendime engel olamazsam yani o zaman bakire kız isteme şansım bitiyor.. Bu arada ben çirkinim diye birşey mi dedim ? Allah bana bir tip vermiş gayette düzgün şükürler olsun , yüzümü görmeden pat diye nasıl çirkin diyorsunuz anlamıyorum..

Genel olarak konuştum ben saten. Senin "tüm türk kızları" yazmamana rağmen adamın öle anlamasına güldüm.

• olayın özeti; çirkin bir kıza bile ne kadar çok talep geliyor o da iyice havalanıyor ben neymişim diye.varın güzelleri siz düşünün artık.yani abazan erkekler yüzünden kızlarda böyle oldu.
  • quote:

quote:

quote:

Erkekler ben ilişkiye girerim ama bakir ile evlenirim , erkek aldatabilir kadın aldatamaz diyince sorun yok ama Ha türk kızları salak orası ayrı aşk arıyıp sex aramıyolar ama sizin aynısını kız kardeşiniz yapsa kıyamet kopar dimi.Bide sen çirkinsen kızlar napsın?Ha şimdi dersiniz napalım kardeşim benmi seçtim çirkinliği,ama siz çirkin kız bakmayınca bu normal oluyo dimi?Bu kadar bencil olmayın.
    not : erkeğim

quote:

quote:

quote:

Türk kızları gidip Yabancı kızlarla tanışsalar kendilerine " Bende bir eksilik varmış. " derler.. Kaç gündür yabancı kızlarla konuşuyorum inanır mısınız hayatım boyunca böyle bir ilgiyi Türk kızlarından görmedim.. Şimdi gitsem yabancı kızın yanına inanın gelir beni havaalanından alır evine kadar götürür sıcak bir yemek yedirir.. Türk kızlarına geliyoruz.. Bana şunu yapar mısın diyoruz cevap vermiyor veya ofluyor.. Başlarım ben böyle insanlara.. Galiba yabancı kızla evlenirim ama bakire nasıl bulacağız oda meçhul.. Aslında Türk kızları da kızlıklarını artık 14 yaşında kaybetmeye başladılar ama , bakalım göreceğiz nasıl bir geleceğimiz olacak..

Türk kızlarının hepsi 14 yaşında kaybetmiyor bekaretlerini.ŞUNU TÜM TÜRK KIZLARINA GENELLEME.

Bende tüm türk kızları yazmadım , türk kızları yazdım..

Ben ilişkiye gireceğim sonra bakire ile evleneceğim diye bir cümle yazdım mı ? Böyle birşeyi de evlenene kadar yaşamamak için elimden geldiğince kendimi koruyacağım.. Yapmayı isteseydim çoktan yapmıştım ben , dine önem verdiğim için yapmıyorum.. Eğer birgün olur yaparsam kendime engel olamazsam yani o zaman bakire kız isteme şansım bitiyor.. Bu arada ben çirkinim diye birşey mi dedim ? Allah bana bir tip vermiş gayette düzgün şükürler olsun , yüzümü görmeden pat diye nasıl çirkin diyorsunuz anlamıyorum..

Genel olarak konuştum ben saten. Senin "tüm türk kızları" yazmamana rağmen adamın öle anlamasına güldüm.

Ben güldüğün şeyi anladım merak etme..

• HİÇBİR KIZ MASUM DEĞİLDİR!!!

çünkü en alçakgönüllüsü bie en mütevazili olanın bile aklından fitne fesatlaıklar geçer ama uygulamazlar. gerektiginde kullanırlar.

sokakta paris hilton edasıyla yürüyüp kendine laf atanlara gülücükler saçan kızlar

başkalarının iligisini çekmek için orasını burasını acıp mahremiyetini gözler önüne serip teşhircilikte son noktaya varıp bide namuslu ayaklarına yatıpp ayyy bu erkekelrde ne abaza diyip, bahaneleride amacım rahat giyinmek deyip işin içinden cıkanlar yine kızlar

kendi seviyelerine bakmayıp başkalarının seviyelerine yorum yapanlar yine kızlar

başka ortamlara girdiklerinde kalite seviyelerinin arttığını zannedip birde eski takıldı ortama kalitesiz muamelesi çekenler yine kızlar. kaç kere şahit oldum üniversiteye gelipte geride bıraktıklarını görmrzden gelenleri

SEVGİLİ EDİNMEYİ BİR MARİFET,ANLAMLI BİRŞEY SANANLAR. VE DAHA 1 AY BİLE DOLMADAN ORASINI BURASINI ELLETEN MAHREMİYETİNİ SAKINMAYAN [[İFFETSİZLER]].
    SEVGİLİ YAPIP BUNU UĞRAŞ EDİNİP KAFA YORAN VE SEVMEDIGI HALDE SEVDIGINI ZANNEDEN VE BUNUN FARKINA VARAMAYANLAR. SEVGILISIYLE HABERLESME IHTIYACI OLMADIGI HALDE "cnm napiosn-yemek yiyorm" GIBI ABES SEKILDE MESAJLASIP TELEFONU HIC ELINDEN DUSURMEYENLER.OTA BOKA TRIP ATIP KARSILIK GELMEYINCE DE KENDINI PARCALAYANLAR HATTA COK KOTU HASTA OLMUS NUMARASI YAPAN YİNE KIZLARRR

TERKEDİLİNCE SEVDİĞİ KİŞİ İÇİN DEGİL KARİZMASI ÇİZİLMİŞ EGOSU İÇİN AĞLAYANLAR!!!!!!

TEKLİF GELMESİNİ +PUAN , TERK ETMEYİ +PUAN , TERK EDİLMEYİ -PUAN , TEKLİF ETMEYİ -PUAN OALRAK GÖREN SEVMEYİ ACİZLİK OLARAK GÖRENLER!

KARAKTERİYLE DEĞİL DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞAN ZAVALLI GÖSTERİŞ MERAKLISI ÖZENTİLER!
    AYNI ANDA BİRKAÇ ERKEĞİ İDARE EDEBİLEN, BUNU MARİFET SANAN BUNDAN UTANÇ DEĞİL GURUR DUYAN GURURSUZLAR! İLK SENİNLE BU KADAR İLERİ GİDİYORUM AŞKIM DEYİP ASLINDA FOLLOFOŞ OLMUŞ FOLLUKLAR!

SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE İNTERNETTE VEYA HER YERDE UMUTLA DAHA İYİSİNİ BULUR MUYUM ACABA? DİYE DÜŞÜNEREK ERKEK ARAYAN DOYUMSUZLAR!

AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK FELSEFESİNİ BAĞIRTTIRA BAĞIRTIRA MİLLETE HAYKIRAN , GERÇEK AŞKI BEN YAŞIYORUM SEVDİMMİ ADAM GİBİ SEVERİM TRİPLERİNE GİRİP 3-5 GÜN SONRA SEVGİLİSİNİN ADINI BİLE HATIRLAMAYANLAR!!!!

UZAKTAKİ ASKERDEKİ ÜNİVERSİTEDEKİ SEVGİLİSİNDEN AYRILMAYI MODA HALİNE GETİRENLER!!!!

SEVGİLİSİNİ ASKER OLARAK UĞURLAYIP BEKLEYECEĞİM DİYE SÖZ VERİP HATTA AĞLAMALAR HÜZÜNLÜ VEDALAR DERKEN HER NEDENSE HER KIZIN HİKAYESİ GİBİ ASKERDEKİ SEVGİLİSİNİ TERKEDENLER!!!!!!!!!!(%90 ı BUNU YAPAR)

DÜN ADAM MUAMELESİ YAPMAYIP BUGÜN ALTINDA BMW Sİ OLANA AĞZININ SALYASI AKANLAR

BÜTÜN BU HALTLARI YEDİKTEN SONRA ORTALIĞI KARIŞTIRIP, HALA BEN BİŞEY YAPMADIM DEYİP BAŞARIYLA SALAĞA YATMA ZİHNİYETİNE SAHİP OLANLAR YİNE KIZLARR.

forever russian girl

• quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Cevap Budur "Seviyesizliğe Gerek Yok"....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 3 Eylül 2010; 12:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

HİÇBİR KIZ MASUM DEĞİLDİR!!!

Abartmana gerek yok...

Herkesin anası bacısı vardır...

Şu olayı genellemeseniz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox

bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

feminist ergen alert!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

abaza çok olunca, peşlerinden koşan çok oluyor

Doğrudur bi kıza kimse değer vermesin bakalım nasıl aşağılık hissine kapılıyor :)

+1) 3 liralık mala 10 lira değer verenler yüzünden hep bunlar.
  • harbi abi midem bulandı ne biçim konular açıyonuz. çevrenizi değiştirin ozaman sorun sizde..osmanlı ewladıyız biz herkes bir değildir ..
  • GEÇEN HAFTA ALANYA DAYDIM SAHİLDEKİ YABANCI KIZLAR ÇOK DOĞAL MAKYAJSIZ DİREK DENİZE GİRİYORDU VE ÇEVREDEKİ HERKESLE SELAMLAŞIYORLARDI. FAKAT BİZİM KIZLARA BAKINCA DURUMUN TAM TERSİ OLDUĞUNU GÖRDÜM MAKYAJLA DENİZE GİRİYORLAR VE ÇOK FORSLULAR:) FARK VAR ARADA
  • Türk kızlarının kendilerini bu kadar beğenmiş ve kibirli olmalarının sebebi bir Türk erkeklerinden kaynaklanmaktadır.
    Eğer biz Türk erkekleri her kız bizimle iki satır ile konuşuyorsa (farzet ki) bir başka kız bizimle üç satır konuşunca hemen onun bizden hoşlandığını düşünüyoruz.
    Yüz vermiyorlar peşinden koşuyoruz. (Kaçan kovalanır taktiği)
    Çakma UGG botlar giyiyorlar ve ucuz kozmetik ürünleri kullanıyorlar diye onları gözümüzde bakımlı,kaliteli ve alımlı gözüyoruz.
    Her ay farklı bir erkekle çıkan bizim Türk kızlarını halen '' fırsat olsada bende onunla çıksam ama bana bakmazki'' diye görüyoruz...

HALBUKİ O KIZ SİZE BAKSA NE OLUCAK Kİ ???

Ucuzlar bir kere...(aşağılamak amacıyla yazmıyorum.) Karaktersizler kişiliksizler... Kendilerini aynaya baktırları zaman Adriana Lima ya da Gisele Bündchen gibi görüyorlar... Bir çok erkeğe yüz vermedikleri zaman kendilerine dahada bir güzellik kattıklarını sanıyorlar... Hayattaki tek amaçları daha palalı arabası olan kimse,cüzdanı hangisinin ki daha kalınsa onunla zamanını geçirmek...

Bakıyorum ki bizim Türk kızlarına bunlardan birer eş olur mu ?
    Bakıyorum ki bizim Türk kızlarına bunlardan birer vatandaş olur mu ?
    Bakıyorum ki bizim Türk kızlarına bunlaran birer İNSAN olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

asıl ben teşekkür ederim go girl bence güzel bir cevaptı seviyesiz birisine ancak böyle bir cevap yakışır...

quote:

abartmaya gerek yok arkadaşlar takmayın daha fazla bırakın neye istiyorsa ona inansın...
    biz kendimize bakalım seviyesizliğe lüzum yok biz kendi seviyemize bakalım kendi seviyemizi koruyalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 3 Eylül 2010; 13:32:30 >

• quote:

siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

Sen önce dilini öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Sen önce dilini öğren

@konman4245 tamam dostum boşver seviyesiz işte takma kafana...
  • neresi kaprisli olm.ayarlamayi bilmiyonuz bana kapris yapan cikmadi hepsi mal hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

HİÇBİR KIZ MASUM DEĞİLDİR!!!

çünkü en alçakgönüllüsü bie en mütevazili olanın bile aklından fitne fesatlaıklar geçer ama uygulamazlar. gerektiginde kullanırlar.

sokakta paris hilton edasıyla yürüyüp kendine laf atanlara gülücükler saçan kızlar

başkalarının iligisini çekmek için orasını burasını acıp mahremiyetini gözler önüne serip teşhircilikte son noktaya varıp bide namuslu ayaklarına yatıpp ayyy bu erkekelrde ne abaza diyip, bahaneleride amacım rahat giyinmek deyip işin içinden cıkanlar yine kızlar

kendi seviyelerine bakmayıp başkalarının seviyelerine yorum yapanlar yine kızlar

başka ortamlara girdiklerinde kalite seviyelerinin arttığını zannedip birde eski takıldı ortama kalitesiz muamelesi çekenler yine kızlar. kaç kere şahit oldum üniversiteye gelipte geride bıraktıklarını görmrzden gelenleri

SEVGİLİ EDİNMEYİ BİR MARİFET,ANLAMLI BİRŞEY SANANLAR. VE DAHA 1 AY BİLE DOLMADAN ORASINI BURASINI ELLETEN MAHREMİYETİNİ SAKINMAYAN [[İFFETSİZLER]].
    SEVGİLİ YAPIP BUNU UĞRAŞ EDİNİP KAFA YORAN VE SEVMEDIGI HALDE SEVDIGINI ZANNEDEN VE BUNUN FARKINA VARAMAYANLAR. SEVGILISIYLE HABERLESME IHTIYACI OLMADIGI HALDE "cnm napiosn-yemek yiyorm" GIBI ABES SEKILDE MESAJLASIP TELEFONU HIC ELINDEN DUSURMEYENLER.OTA BOKA TRIP ATIP KARSILIK GELMEYINCE DE KENDINI PARCALAYANLAR HATTA COK KOTU HASTA OLMUS NUMARASI YAPAN YİNE KIZLARRR

TERKEDİLİNCE SEVDİĞİ KİŞİ İÇİN DEGİL KARİZMASI ÇİZİLMİŞ EGOSU İÇİN AĞLAYANLAR!!!!!!

TEKLİF GELMESİNİ +PUAN , TERK ETMEYİ +PUAN , TERK EDİLMEYİ -PUAN , TEKLİF ETMEYİ -PUAN OALRAK GÖREN SEVMEYİ ACİZLİK OLARAK GÖRENLER!

KARAKTERİYLE DEĞİL DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞAN ZAVALLI GÖSTERİŞ MERAKLISI ÖZENTİLER!
    AYNI ANDA BİRKAÇ ERKEĞİ İDARE EDEBİLEN, BUNU MARİFET SANAN BUNDAN UTANÇ DEĞİL GURUR DUYAN GURURSUZLAR! İLK SENİNLE BU KADAR İLERİ GİDİYORUM AŞKIM DEYİP ASLINDA FOLLOFOŞ OLMUŞ FOLLUKLAR!

SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE İNTERNETTE VEYA HER YERDE UMUTLA DAHA İYİSİNİ BULUR MUYUM ACABA? DİYE DÜŞÜNEREK ERKEK ARAYAN DOYUMSUZLAR!

AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK FELSEFESİNİ BAĞIRTTIRA BAĞIRTIRA MİLLETE HAYKIRAN , GERÇEK AŞKI BEN YAŞIYORUM SEVDİMMİ ADAM GİBİ SEVERİM TRİPLERİNE GİRİP 3-5 GÜN SONRA SEVGİLİSİNİN ADINI BİLE HATIRLAMAYANLAR!!!!

UZAKTAKİ ASKERDEKİ ÜNİVERSİTEDEKİ SEVGİLİSİNDEN AYRILMAYI MODA HALİNE GETİRENLER!!!!

SEVGİLİSİNİ ASKER OLARAK UĞURLAYIP BEKLEYECEĞİM DİYE SÖZ VERİP HATTA AĞLAMALAR HÜZÜNLÜ VEDALAR DERKEN HER NEDENSE HER KIZIN HİKAYESİ GİBİ ASKERDEKİ SEVGİLİSİNİ TERKEDENLER!!!!!!!!!!(%90 ı BUNU YAPAR)

DÜN ADAM MUAMELESİ YAPMAYIP BUGÜN ALTINDA BMW Sİ OLANA AĞZININ SALYASI AKANLAR

BÜTÜN BU HALTLARI YEDİKTEN SONRA ORTALIĞI KARIŞTIRIP, HALA BEN BİŞEY YAPMADIM DEYİP BAŞARIYLA SALAĞA YATMA ZİHNİYETİNE SAHİP OLANLAR YİNE KIZLARR.

forever russian girl

• quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

Başlıktada yazdığım gibi türk kızları neden acaba bukadar kendilerini beğenmiş yada çoook kaprisliler.
    En bakımsızından tutun ki engüzelini düşünemiyorum kraliçe edalarında ahenkle kimselere pas atmaz olmuşlar.
    Ve dahada kötüsü maddiyata tam anlamıyla pusulalarını çevirip gözleri başka şey görmez olmuş.
    Herkesin arabası,nakit cebinde canlı olmaya bilir..Yada her akşam o türkü bar senin bu benim köşe kapmaca misali gezemiyede bilir,Neden şafşaflı,gösterişli paso eğlenip orda ye burda iç modundalar anlamıyorum.
    Yabancı hatunlara bakıyorum bi türkle evlenip bilmem tırabzonun bilmem köyünde yaşayacak kadar mütavaziler ve okadarda çoook güzeller...

Ne tür kız arıyorsun ve neye göre arıyorsun?
    Bu dediğin kızlar ortam kızı sanırsam.

Zincirleme geri gel....

ortam kızı -> ortam -> pahalı mekan -> para (!)

• erkekler o kadar basit davranmasa kızlar da öyle olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.