Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fernsehn

Serzenişinizi anlıyorum ama hep hayalini kurduğunuz ''alçakgönüllü, ilgi gösteren, efendi'' Türk kızlarına da hiç rağbet olmuyor, kendimden biliyorum. Siz erkekler nerede böyle şikayet ettiğiniz tipte kız varsa gidip onu buluyor, ona ilgi gösteriyorsunuz. Bana birisi ''Sen tam aradığım kızsın, senin gibisi yok.'' vs demişti ama bırakılan ben oldum. Bu devirde hanımefendi olmak direk kaybetmek demek, suçun ''fazla iyi'' olmak çoğu zaman. Tencere yuvarlanıp kapağını buluyor bence, siz Türk erkekleri de şikayet ettiğiniz türde kızlara layıksınız, çok büyük bir çoğunluğunuz. Ben de daha efendi, adam gibi adam bir Türk erkeğine rastlamadım, buna ne diyeceksiniz? Neyse, umarım herkes gönlüne göre birini bulur.

Bu dediğiniz durum erkeklerde de geçerli..

Sizin gibi düşünen bayan oranı çok az..Ama bu tarz sorunları yaşayan erkek sayısı çok fazla olduğu için 'kız,bayan' kavramı ister istemez genelleniyor.

Gün geçtikçe insanlar daha da değişiyor.Sizin adam gibi adam diye tabir ettiğiniz erkek size göre şekillenmiş bir erkek türü.Biz de de bize göre adam gibi kız türü var aynı hesap yani.

Şu da var ki kızlarda ki bozulma oranı(kişilik,ilişkiye bakışları vs ) erkekleri haylice etkiliyor.Bir kız yüzünden sorun yaşayan bir erkek tüm kızlara aynı gözden bakar hale geliyor ve bu durumu aşması çok zor oluyor.

Gerçekten insan bu devirde istedini bulamıyor,bulsa bile çok zor.Buldum deyip seviniyor,bir süre sonra yanlış olduğunun farkına varıyor ve her şey başa sarıyor..

Dediğiniz gibi inşallah herkes gönlüne göre birini bulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

http://www.izlesene.com/video/sinema-rus-kizi-ile-turk-kizi-arasindaki-fark-tamirci-ci/1748653

izleyin aradaki farkı görün işte

adam cevabı vermiş
  • Kişilik-mizaç meselesi. Mütevazı kendi halinde kızlarda var. Güzellik görecelidir Allah vergisi sonuçta kimsenin suçu değil güzel olmamak. Güzellik konusunda eleştiri-kıyaslama olmamalı ki insanları güzel çirkin olarak sınıflandırmak kimseye düşmez. Ama burda eleştirebilecegimiz nokta kendilerini prenses üstün varlık gibi görüp o şekilde davranmaları. Herkez etten kemikten kimsenin birbirinden fiziki farkı yok, fark kafanın içindekilerde, fikirlerde düşüncelerde.

Bu güne kadar tanıdıgım gündemi takip eden kültürlü kitap okuyan dünyayı takip eden basit olmayan kızların %80 i yurtdısına gitti. Hepsininde ailesinin durumu iyiydi zaten. Şu anda çevreme bakıyorum orta okuldan itibaren makyaj yapmaya başlayan etek boyunu kısaltan, prenses havasında artist kızlar var. Yazık bu kızlarımız yarın bir gün anne olup bir nesil yetiştirecek. Kızların bu halindeki temel etken abaza yurdum erkeği. Tamam anlıyorum hormonlar zirve yapıyorda ya abartmayın su hatun işini.
    Eleman asılıyor kız yüz vermiyor yüzvermedikçe abartıyor olayı kızda şımarıyor. Başka kızmı yok ya o olmazsa bir başkası milyonlarca alternatifi varken nedir bu takıntı. Kendinizi küçük düşürmeyin ezilmeyin bu kızdır cevap verilmez üstüen gidilmez demeyin. Laf dalaşına girin havalı ise sizde havalı olun. Ama ezdirmeyin kendinizi.

Toplumun kafa yapısında olan kızlarda var. Kız oyuncak bebeklerle oyuncak ev aletleriyle büyümüş kafasına kadın evinin kadınıdır cocuk yapar kocasının ihtiyaçlarını karşılar kadının görevi budur kazınmış. Kafasındaki kadın-erkek diyaloğu bu. Sen bu kızla normal bile arkadaş olamazsın çünkü kafasındaki erkek kocası olacak adamdır. Ve seçici olmak naz yapmak şımarmak o şekilde düşünen bir kızın kendince hakkıdır.

Yabancı ülkelerle bizim kızlarımızı kıyaslamak yanlış. Farklı ortamlarda farklı kültürlerde farklı kişiler tarafından farklı şartlarda farklı düşünce yapısı ile büyüyorlar. Tüm bunların sonucunda iki zıt dişinin ortaya cıkması kaçınılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampirella__

erkekler o kadar basit davranmasa kızlar da öyle olmaz.

ağır feminst alert!
  • Nefes alsın yeterciler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçresiz bilim adamı -- 3 Eylül 2010; 15:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

olayın özeti; çirkin bir kıza bile ne kadar çok talep geliyor o da iyice havalanıyor ben neymişim diye.varın güzelleri siz düşünün artık.yani abazan erkekler yüzünden kızlarda böyle oldu.

Çok güzel özetlemişsin gerçekten , durum budur.
  • Bir bayanın ağzından çıkan kelimeler arkadaşlar.. Böyle düşünen kişiler de var diyerek avutuyoruz kendimizi..

"Sabah metroya biniyorum.. Kadınların çoğu makyajlı, saçları fönlü, en kötü ihtimalle salı pazarından alınmış süslü püslü gömlekler,kemerler,pantolonlar,etekler,ayakkabılar giymişler. gözlerinde kocaman güneş gözlükleri. kimse de söylemiyor o gözlükle sineğe benzediklerini.

Ofise geliyorum. kadınların hepsi iki dirhem bir çekirdek. sigara içmek için kapı önüne çıkıldığından kadınların yoğunluğu fazlaysa laf dönüp dolaşıp illa ki mango indirimine, bitene kadar garantili lazer epilasyona, yazgeldidiyetyapalım'a, aynegerekvarfıstıkgibisin'e geliyor. sıkılıp,tiksinip içeri giriyorum. üstüm başım, saçlarım sigara kokmuş. hemen çantamdan parfümümü çıkarıp boca ediyorum. "bir kadın güzel kokmalı" öyle değil mi?

Güzellik dayatmasının ya da estetik kaygısının (her ne denirse) kurbanıyım ben de. ama gözlerim bağlamamışlar herhalde ki arada can çekişip, böğürüyorum. "Estetik asla birinci sırada değildir benim için" diyen ultra entelektüel, doktoralı dostum bile "fazla kek, börek yeme; kilo almaya müsait bir yapın var" diyip boğazıma diziyor yediklerimi.

Kuaförüm en yakın kankalarımdan biri. zira milyonlar döküyorum avucuna...
    "kızım bu muydu senin olayın bir ruja 40-tl verebilmek için mi bitirdin o okulu? 1000 sayfalık poroy'u su bazlı kapatıcılar için mi okumuştun" diyorum.

Yakın arkadaşlarımla oturduğumda dahi kırmızı ruj sürmüş olan şanslı bensem en çok ben dinleniyorum. es kaza ofise spor ayakkabıyla gelmişsem "hayırdır dağıtmışsın?!" diyip utandırılıyorum.

Her pazar devasa alışveriş merkezlerinde indirim peşinde koşmaktan, saçlarımı düzleştiricem diye ( fön diyorlar buna) 2 günde bir elin heriflerinin 40dk boyunca kafamı mıncıklamasından bunları yapmadığım takdirde de looser, çirkin kadın, bakımsız gibi sıfatlarla anılmaktan yıldım. ve bütün bunların değil ikili ilişkilerimi iş hayatımı dahi etkilemesine karşı duruyorum/durmak istiyorum.

Burda keserken-bu gaza gelmiş halimle- kendime bir iskender söyleyeyim diyorum. ne de olsa yarın dandik bir salataya 15-tl vericem. ne yersem kar bugün..."

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox

bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

yazını düzeltte gel niye öyle yazıonuz ml gibi
  • ya bu ülkenin neyi doğru ki kızları doğru düzgün olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2112
    sizin yüzünüzden beyler şimdi hiç ağlamayın. onlara yüz veren şımartan olmasa böyle olmazlar

+1
  • quote:

siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

Mesaja bak ya. Kapasiteniz bu kadar olm sizin.

Tipik olmayan Türk kızlarına saygım sonsuz :)
  • yorumlara bakıyorumda çok ama çok saçma düşünceleri görüyorum kızların giyiminden girmişler namusa kadar gitmişler kardeşim kızlar ve erkeklerin ilgi alanları yapıları farklıdır bu normal bişedir. başdada demişdim ben türk kızlarını seviyorum içleri dolu edep nedir bilen seviyeyi koruyan kaliteli kızlarımız var ben trabzonda oturuyom bu güne kadar karşıma olumsuz olarak sadece komşunun cins bir kızı çıktı o da kendini beğeniyodu ama iki üç laflan onu çok komik duruma düşürdüm ve benim yanımda eskisi gibi olamıyo artık bence kızlardan şikayet eden erkeklerin sorunlarıda bu bazı durumlarda kızlarlan gerektiği gibi konuşmasını bilmiyolar ve içlerindede ukde kalıyo sonra gelip buralara dert yanıyolar benim gözlemlerime göre türk kızları erkeklerden daha aklı başında mantıklı, ayrıntılara giren, sorunları anında çözmeye çalışan ve içlerinde hiçbişe saklamayan insanlardır tabi cinslerde yok değil ama onlarlan konuşmayı bilmedikden sonra o kadar çok yakınınki hata gene sizdedir bide bu kızlarıda yabancı kızlarlan karıştırmayın sorarım size sizin bacınız yada eşiniş yeni yeni tanıdığı bir erkeklen çok samimi olsa siz ne yapardınız öküzün trene baktığı gibimi bakardınız türkiyede kızlar erkeklerlen arasında bir seviye kurmak zorundadır tabi bu karşındakini incitmeden olmalı incittimi cevabını alamıyosa suç o kızda değildir suç ona haddini bildirmeyen erkekdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 3 Eylül 2010; 16:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yorumlara bakıyorumda çok ama çok saçma düşünceleri görüyorum kızların giyiminden girmişler namusa kadar gitmişler kardeşim kızlar ve erkeklerin ilgi alanları yapıları farklıdır bu normal bişedir. başdada demişdim ben türk kızlarını seviyorum içleri dolu edep nedir bilen seviyeyi koruyan kaliteli kızlarımız var ben trabzonda oturuyom bu güne kadar karşıma olumsuz olarak sadece komşunun cins bir kızı çıktı o da kendini beğeniyodu ama iki üç laflan onu çok komik duruma düşürdüm ve benim yanımda eskisi gibi olamıyo artık bence kızlardan şikayet eden erkeklerin sorunlarıda bu bazı durumlarda kızlarlan gerektiği gibi konuşmasını bilmiyolar ve içlerindede ukde kalıyo sonra gelip buralara dert yanıyolar benim gözlemlerime göre türk kızları erkeklerden daha aklı başında mantıklı, ayrıntılara giren, sorunları anında çözmeye çalışan ve içlerinde hiçbişe saklamayan insanlardır tabi cinslerde yok değil ama onlarlan konuşmayı bilmedikden sonra o kadar çok yakınınki hata gene sizdedir bide bu kızlarıda yabancı kızlarlan karıştırmayın sorarım size sizin bacınız yada eşiniş yeni yeni tanıdığı bir erkeklen çok samimi olsa siz ne yapardınız öküzün trene baktığı gibimi bakardınız türkiyede kızlar erkeklerlen arasında bir seviye kurmak zorundadır tabi bu karşındakini incitmeden olmalı incittimi cevabını alamıyosa suç o kızda değildir suç ona haddini bildirmeyen erkekdedir.

+1000
    Doğru söze ne denir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Kızların büyük çoğunluğu herşeyin en iyisini ister hep..Biriyle birlikte olduğunda da en iyiye sahip olmanın yolu,o kişiyi "zengin" olanların arasından seçmektir,adamda zaten parasıyla kızı etkileme derdinde olduğundan birbirlerine yazılmaları çok uzun sürmez..

Bu nedenle kıza talip olan erkek sürüsü içinde,kızı elde etme yüzdesi yüksek olan ancak 3-5 kişidir,bunun dışındakilere kız asla pas vermez çünkü onlar "zengin" değildir..Bu umutsuz kalabalık kıza kompliman yapmak onu tavlamaya çalışmak için olmadık iltifatlar ederek ancak ve ancak kızın egosunu tatmin ederler..Kız kendini eşsiz bir güzel,bir melek zannetmeye başlar...Ertesi gün bir bakarsınız o iltifatlar ettiğiniz kız cebi şişkin bir hödüğün kolunda alemlere akıyor gezip tozuyor..İşte ancak o zaman anlarız aslında boşuna uğraştığımızı,akıntıya kürek çektiğimizi..Muhtemelen bizler hep bu tip kızları eled eetmeye çalıştığımız için çuvallıyoruz,kız yüz çevirdikçe daha çok pervane oluyoruz etrafında oda bunu değerlendiriyor..Yani iğneyi kendimize batırmamız lazım..

Zaten kız milleti içinde üstteki tarife uymayan,aklı başında mütevazi,alçakgönüllü birine denk gelirseniz gerekirse kapısında pas pas olup onu elde tutmalısınız..Çünkü o hatun kişi evlenilecek kızdır bence

• quote:

BEDAVA BEYİNDEN YARARLANAMAMIŞ APAÇİ ALERT!!!

Edit : Bize de örnek çıkmış.Aha kendisini herşeyden üstün sanan kişi.Daha dilini konuşamazken üstün oluyor.Bir bakıma FAIL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 3 Eylül 2010; 16:40:44 >
  • ağlama melis
  • GO GIRL BABY BU KONUDA CANINI SEVEN KAÇSIN !!!
  • işde türk erkeklerinin farkı forumda bir kız var ve ona saçma sapan aşığılayıcı laflar söyleniyo halbuki oda kendi düşüncelerini paylaşıyo size göre yalnış olabilir ama bu terbiyesiz davranmayı gerektirmiyo dimi

bir anda şu klip aklıma geldi nedense

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/b0fad7fcf48d2831ad436b32e5d3b3efde2aeda21a587e7f2f98423369c46516b3f8fb9795abb81717450
  • Eğitim şart.
    Eğitimli ortam bilen biriyle takılıyorsan şikayet ettiğin durumlara maruz kalmazsın yok eğer cahille takılıyorsan kendinide beğenir senide küçümser.
    En önemli kriter sen kültür sahibi biriyle arkadaşlık kurabilecek seviyedemisin işte sorun burada arkadaşlar.
    Lafım ortaya arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

HİÇBİR KIZ MASUM DEĞİLDİR!!!

çünkü en alçakgönüllüsü bie en mütevazili olanın bile aklından fitne fesatlaıklar geçer ama uygulamazlar. gerektiginde kullanırlar.

sokakta paris hilton edasıyla yürüyüp kendine laf atanlara gülücükler saçan kızlar

başkalarının iligisini çekmek için orasını burasını acıp mahremiyetini gözler önüne serip teşhircilikte son noktaya varıp bide namuslu ayaklarına yatıpp ayyy bu erkekelrde ne abaza diyip, bahaneleride amacım rahat giyinmek deyip işin içinden cıkanlar yine kızlar

kendi seviyelerine bakmayıp başkalarının seviyelerine yorum yapanlar yine kızlar

başka ortamlara girdiklerinde kalite seviyelerinin arttığını zannedip birde eski takıldı ortama kalitesiz muamelesi çekenler yine kızlar. kaç kere şahit oldum üniversiteye gelipte geride bıraktıklarını görmrzden gelenleri

SEVGİLİ EDİNMEYİ BİR MARİFET,ANLAMLI BİRŞEY SANANLAR. VE DAHA 1 AY BİLE DOLMADAN ORASINI BURASINI ELLETEN MAHREMİYETİNİ SAKINMAYAN [[İFFETSİZLER]].
    SEVGİLİ YAPIP BUNU UĞRAŞ EDİNİP KAFA YORAN VE SEVMEDIGI HALDE SEVDIGINI ZANNEDEN VE BUNUN FARKINA VARAMAYANLAR. SEVGILISIYLE HABERLESME IHTIYACI OLMADIGI HALDE "cnm napiosn-yemek yiyorm" GIBI ABES SEKILDE MESAJLASIP TELEFONU HIC ELINDEN DUSURMEYENLER.OTA BOKA TRIP ATIP KARSILIK GELMEYINCE DE KENDINI PARCALAYANLAR HATTA COK KOTU HASTA OLMUS NUMARASI YAPAN YİNE KIZLARRR

TERKEDİLİNCE SEVDİĞİ KİŞİ İÇİN DEGİL KARİZMASI ÇİZİLMİŞ EGOSU İÇİN AĞLAYANLAR!!!!!!

TEKLİF GELMESİNİ +PUAN , TERK ETMEYİ +PUAN , TERK EDİLMEYİ -PUAN , TEKLİF ETMEYİ -PUAN OALRAK GÖREN SEVMEYİ ACİZLİK OLARAK GÖRENLER!

KARAKTERİYLE DEĞİL DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞAN ZAVALLI GÖSTERİŞ MERAKLISI ÖZENTİLER!
    AYNI ANDA BİRKAÇ ERKEĞİ İDARE EDEBİLEN, BUNU MARİFET SANAN BUNDAN UTANÇ DEĞİL GURUR DUYAN GURURSUZLAR! İLK SENİNLE BU KADAR İLERİ GİDİYORUM AŞKIM DEYİP ASLINDA FOLLOFOŞ OLMUŞ FOLLUKLAR!

SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE İNTERNETTE VEYA HER YERDE UMUTLA DAHA İYİSİNİ BULUR MUYUM ACABA? DİYE DÜŞÜNEREK ERKEK ARAYAN DOYUMSUZLAR!

AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK FELSEFESİNİ BAĞIRTTIRA BAĞIRTIRA MİLLETE HAYKIRAN , GERÇEK AŞKI BEN YAŞIYORUM SEVDİMMİ ADAM GİBİ SEVERİM TRİPLERİNE GİRİP 3-5 GÜN SONRA SEVGİLİSİNİN ADINI BİLE HATIRLAMAYANLAR!!!!

UZAKTAKİ ASKERDEKİ ÜNİVERSİTEDEKİ SEVGİLİSİNDEN AYRILMAYI MODA HALİNE GETİRENLER!!!!

SEVGİLİSİNİ ASKER OLARAK UĞURLAYIP BEKLEYECEĞİM DİYE SÖZ VERİP HATTA AĞLAMALAR HÜZÜNLÜ VEDALAR DERKEN HER NEDENSE HER KIZIN HİKAYESİ GİBİ ASKERDEKİ SEVGİLİSİNİ TERKEDENLER!!!!!!!!!!(%90 ı BUNU YAPAR)

DÜN ADAM MUAMELESİ YAPMAYIP BUGÜN ALTINDA BMW Sİ OLANA AĞZININ SALYASI AKANLAR

BÜTÜN BU HALTLARI YEDİKTEN SONRA ORTALIĞI KARIŞTIRIP, HALA BEN BİŞEY YAPMADIM DEYİP BAŞARIYLA SALAĞA YATMA ZİHNİYETİNE SAHİP OLANLAR YİNE KIZLARR.

forever russian girl

adam haklı beyler...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.