Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KonvictMuziK

GO GIRL BABY BU KONUDA CANINI SEVEN KAÇSIN !!!

siz kaçın ben oyalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: böcekilacı

quote:

Orijinalden alıntı: KonvictMuziK

GO GIRL BABY BU KONUDA CANINI SEVEN KAÇSIN !!!

siz kaçın ben oyalarım

• Cevap açık.(özellikle) Kürt ve türk abazaları ve apaçileri yüzünden. et gramına degılde karakter gramına bakarsanız kız konusunda kafanız ölene kadar rahat olur.

böcekilacı

Ayrıca ılk mesajı yazan arkadaşta özetlemiş gerçi olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 3 Eylül 2010; 20:58:35 >
  • abaza cok, güzel kız az bunun sonucunda kendilerini bir sey sanma yüzdekeri ister istemez artıyo
  • bu ne biçim abaza konusu ya :) bi tane SS yok ?

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy eXpert -- 3 Eylül 2010; 22:04:08 >
  • Şimdi arkadaşlar bu konu çok hassas. Kadın bizim için kutsaldır öncelikle bunu söylemeliyim. Ancak Türk kızlarının çok ilginç özellikleri var. Mesela çok güzel bir Türk kızı ile konuşma şansınız, ortalama bir tipe ve paraya sahipseniz koca bir sıfırdır. Bunu ilgili kız ile göz göze gelmeye çalıştığınızda beyninize bir tokat gibi atılan aşağılayıcı bakışlardan anlayabilirsiniz. Hemen titrer ve kendinize gelirsiniz, çünki o mükemmel bedenin kendisine emanet edildiğini anlamayan ve super ego sahibi bu kızcağız, her şeyin bir sonunun olduğunu aslında baki olacak şeyin paradan ziyade, sevgi olduğunun farkında değildir. Mantık şöyle çalışıyor galiba, ki istatistiklerde bunu doğruluyor, ben güzelsem istediğim şeye sahip olurum ve istediğimi aşağılarım. Ama yok öyle bir şey, yurtdışında kaldım bir süre hemde bir tarafı slav ırkına dayanan güzel kızların yaşadığı bir ülkede. Abartısız en güzelinden en çirkinine kadar bir çok kızla tanıştım, arkadaş oldum. Bizim kızlar ile aralarındaki en büyük fark kendilerine olan güvenleri ve HAYIR diyebilmeleri, bunu sizi kırmadan da yapabilmeleri. Onların lugatında evet ve hayır dışında bir cevap yok, yani HAVET diyen bir Polonyalı kız görmedim ben. Açık sözlüler, ne istediklerini biliyorlar ve sizin vaktinizi ve paranızı harcamıyorlar. Eğer sizi isterse sizi öyle bir taşımaya başlıyorki, sanırsınız kırk yıllık eşiniz öyle sahipleniyor sizi ancak sizi boğmadan tıraşlamadan, istediği kalıba sokmadan sizi kısıtlamadan. Kısacası kadın gibi davranıyor ve siz otomatik olarak ona saygı duymaya ve onu sahiplenmeye başlıyorsunuz. Bizim kızlarımızda bu yok, siz eğer hoşlandığınızı söylerseniz hele bir parçada güzelse, cevap alana kadar ömrünüzden bir kaç yıl gidebilir, alacağınız cevap net olmayacaktır, bunun sebebi mutlaka onunla ilgilenen sizden daha yakışıklı yada cüzdanı kalın bir erkeğin var olmasıdır. Bizim yetiştirilme tarzımızda önemli, bizde cinsellik ver-kaç ve vur-kaç şeklinde beynimize entegre edildiği için kahve köşelerindeki heriflerin ağzında bir dolu hatun muhabbetleri görürsünüz, kızlarımızın ise cinselliğe VERME şeklinde bakışı, halbuki cinsellik bir paylaşımdır birinin verdiği diğerinin aldığı bir halt değildir. Bu ikilemden çıkılamadığı için Türk kızları havalı, erkekleri ise abazan olmaktadır. Bu yazıdan sonra bazı kızlarımız aleyhte yazabilir, ama unutulmamalıdır ki Türk erkeklerinide yetiştiren Türk kadınları olduğuna göre burada bir oksimoron söz konusudur. Türk kızlarından şikayet eden bir Türk erkeğini inşa edenlerin neden hala kendilerini haklı çıkarmaya çalışmalarını anlayamıyorum anlamayacağım. Polonya dönüşü Budapeşte havaalanında bir kaç Türk kızı ile tanıştım. Polonyalı kızlar sizden farklı dedim, bana onların saklayacakları bir şey yok o yüzden farklılar dedi ben dumur tabii :) sonra düşünmeye başladım Türk kızları neyi saklıyor acaba ?? bir santimlik bir zar parçasını mı ? yo yo bu olamaz galiba başka bir şey olmalı, yoksa bu ellerinde bize karşı kullandıkları bir silah mı ? Olabilir..Bir çok durumda Türk kızlarının daha kolay ikna edildiğini söylemeliyim. Kullanılması gereken cinsellik değil akıldır. Buradan Türk kızlarına duyurulur...

• bırak Türk kızını

dalın :
    http://www.itusozluk.com/img.php/1c354c946d86787ffaa66ca8135de38b20568/rusya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 4 Eylül 2010; 14:09:33 >
  • ben bunu bi kızın yüzüne söyledim. aynen şu şekil.

"BEN" ne kadar şansılınız siz kızlar...

"O" neden?

"BEN" bigün chate girdim bi allahın kulu bişey yazmadı. sonra ismimi kız ismi yaptım yığılma oldu.

"O" hahaha öyle tabikidee
  • turk kizlarinin diger bir ozelligide her sabah mac 3 ile tras olmasidir
  • havalı bi kızsa eli yüzü düzgün olmak şartıyla pohpoylıycan biraz arkadaş, türk kızları hiç zor değil sinyali alıyosan biraz pohpoh sadece.. istedigini aldıktan sonra da onun yaptığının fazlasını çok rahat yapıyosun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ

ben bunu bi kızın yüzüne söyledim. aynen şu şekil.

"BEN" ne kadar şansılınız siz kızlar...

"O" neden?

"BEN" bigün chate girdim bi allahın kulu bişey yazmadı. sonra ismimi kız ismi yaptım yığılma oldu.

"O" hahaha öyle tabikidee

İşte bu yüzdende bütün erkekleri tavlayabilicekleri gibi bir düşünceye giriyorlar
    Kendi kendilerine havalanıp erkek kıymeti bilmiyorlar

Türk kızlarının düzelmesi için abazalarıda terbiye etmeliyiz bununda katkısı büyük
  • liselimisiniz ya. kızlara yılışıpta burada neden türk erkekleri bu kadar yılışık demeyin. şahsen ben nefret ederim kızları övgü manyagı yapıp bir yerlerini kaldırmaktan. biraz mesafeli olsanız hepsinin yelkenler suya iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

liselimisiniz ya. kızlara yılışıpta burada neden türk erkekleri bu kadar yılışık demeyin. şahsen ben nefret ederim kızları övgü manyagı yapıp bir yerlerini kaldırmaktan. biraz mesafeli olsanız hepsinin yelkenler suya iner.

Yılışık olan kim?

Ben olamam...
  • abi. yılışık erkeklerde suc var demişiniz de.. yılışık erkeklerin yılıştığı kızlar çok mu düzgün?. babaannem de öle giyinip öle hareketler yapıp, öle konussa. avril lavigne e döner :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Kendilerini pamuk prenses sanıyorlar

halbuki birçoğu YAMUK PRENSES
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

abaza çok olunca, peşlerinden koşan çok oluyor

bunu yazmak için girmiştim hakkatende doğru bir laf.
  • Yahu güzel olsunlar,bakımlı olsunlar tamam diyecemde boyu 1.50 kilosu 60-70 ve yüzü kıldan geçilmeyen bir kızın bile bu kadar havalı olmasının sebebi nedir ya?Hergün görüyorum metroda otobüste bu tip kızları,konuşmalarına şahit oluyorum yok böyle birşey ya..İnsan bir aynaya bakar,kılları-bıyıkları keser-kilo verir sonra konuşur..Bu da yanlış tabi ama örnek teşkil etsin işte..

Ama düzgün olan kızlar hakediyo şımarmayı..Çünkü bu ülkedeki oran %5-10 falandır herhalde..
  • Valla bilmiyorum da ben erasmus icin ispanyadayim su an . hergun victoria's secret i seyretmis gibi oluyorum burda .
  • erkekler birazda kendilerine baksalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin

harbi abi midem bulandı ne biçim konular açıyonuz. çevrenizi değiştirin ozaman sorun sizde..osmanlı ewladıyız biz herkes bir değildir ..

Sen osmalı evladı değil başka bişeyin evladısın. Türkçe'yi kullanmayı öğren.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.