Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jokerwill

turk kizlarinin diger bir ozelligide her sabah mac 3 ile tras olmasidir

• quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

turk kizlarinin diger bir ozelligide her sabah mac 3 ile tras olmasidir

Beyler soru ne kadar açıksa cevabıda o kadar açık nefes alsın yeter mantıgındakı erkekler yuzunden nefes harıc hıcbır ozellıgı olmayan kızları bırer prenses yapanlar sucludur

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxBersunxox

bence türk kızLarı ne kaprisLi ne de kendiLerini beğenmişLer.
    siz erkekLer kzLarın sizden üstün oLduunu kabuL edemiyosnz ve bu yüzden mükemmeL özeLLikLerimizi çarpıtıosnz.

Özel üniversitede kız milletiyle beraber 6 sene geçirmemiş olsam sana inanırdım ama şuan sana HADİ ORDAN! diyorum.. mükemmel değilsiniz, hem fiziksel hem ruhsal açıdan mükemmelmiş gibi görünmek için çok iyi oyun oynuyosunuz... sizi çok iyi tanıma fırsatı buldum bunu görmemi sağladığınız için tşkr ediyorum :))

*Not: avatarımla çelişiyorum biliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Eylül 2010; 14:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melis ari

erkekler birazda kendilerine baksalar..

Sen hangi erkeğin kızlara karşı kendini beğenmişlik ve kapris yaptığını gördün..Ha suratına bakılmayacak kadar bakımsız ve bir o kadar da huysuz kızlara prenses muamelesi yapan dingillerden bahsediyorsan seninle hem fikirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Gittin gördünmü amerikada öyle birşey ?

Amerikada oturan bir sürü akrabalarımız var.Onlar anlatıyorlar

PEKİ SİZ AMERİKALI KIZLAR KADAR GÜZELMİSİNİZ?

erkeklerde tip önemli degil sakın bizi kıyaslamayın.

Hani elini yumruk yaparın üstünede diğer elinle de vurursun da şaaaak diye ses çıkarya..sanki o sesi duydum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağzıma sıçtın apti -- 28 Eylül 2010; 17:02:27 >

• quote:

Konuyu açan arkadaş.Tek bir kişide o olayı görmüşsün.Bütün kızlara genelliyorsun.Türk kızlarını aşağılamayı kes.Bende bir kızım ama kendimi beğenmişliğim falan yok.İkide bir Türk kızlarını aşağılama havası içindesiniz.Gidin bir Amerikalı kıza.Sizin paranızı yiyip geri gönderir ülkenize ne sanıyorsunuz.Ona bakılırsa bende bazı Türk erkeklerini kendini beğenmiş buluyorum ama gelip "Neden Türk erkeği kaşarın peşinde koşar,Neden Türk erkeğinin cinsel organı ile beyni yer değiştirmiştir?" diye konu açmıyorum.Çünkü biliyorum.Bütün erkekler öyle değildir.

Dediğim gibi birkaç kişide gördüğün bir özelliği bütün Türk kızlarına genelleyip seviyeni düşürme

Katılıyorum çoğu arkadaşım (kız) kendini beğenmişliği yoktur,kimseyi kendinden küçük görmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ağzıma sıçtın apti

quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

quote:

Gittin gördünmü amerikada öyle birşey ?

Amerikada oturan bir sürü akrabalarımız var.Onlar anlatıyorlar

PEKİ SİZ AMERİKALI KIZLAR KADAR GÜZELMİSİNİZ?

erkeklerde tip önemli degil sakın bizi kıyaslamayın.

Hani elini yumruk yaparın üstünede diğer elinle de vurursun da şaaaak diye ses çıkarya..sanki o sesi duydum ben..

Ben o arkadaşa cevap verdim.Benim cevabımı okuyunca o şaap sesini 10 kat daha hızlı duyacaksınız

• go girl baby bu forumdan git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

go girl baby bu forumdan git

yok yaws neden gitsin oda olmasa forumda kime isyan edecek millet
  • Oncelikle sunu belirteyim cok yakisikli biri degilim ama bizim siniftaki kizin kolundaki kil mi desem ensesindeki kil mi desem bacagindaki kil mi desem karar veremedim. Her tarafi ayiptir soylemesi kil dolu ama kendisi sinifin en guzeli saniyor. Aciyorum sahsen o kiza
  • dar body dusuk bel kot pantilon giyip etrafta dolasmiyorlar mi ? bir de boyle yere bir sey dusurduklerinde yada oturduklarinda o ustlerinde ki sey enselerine kadar cikmiyor mu ? o killi sirtlarini gorunce midem kalkiyor yeminle
  • Günde 50 tane Türk kız görsem 40 tanesinin kolları kıldan geçilmiyorbir de kendilerini güzel zannediyorlar
  • konudaki kızlar bence gidip , akmış olan makyajlarını tazelesinler , takma saçlarını taksınlar belki bi abaza düşürürler .

Türkiyedeki bayanların çogu bakın hepsi demiyorum , gerçekten çakma güzeller . Yani Güzel olmak için varını yogunu verenler bütün günlerini güzellik muhabbetleriyle geçirenler.Tabii Bizim erkeklerde hemen kuytuya geliyorlar (abaza dedigimiz şahsiyetler) iş böyle oluncada kızlar anlayın işte
    Türkiyedeki bayanların çogunlugu kendini begenmiş bu konuda kimse karşıt görüşlü olamaz .
  • Msn ve Facebook'un sayesinde yaklaşık olarak 4-5 senedir kızlar kendilerini bir bok zannetmeye başladılar. Evet evet, kesinlikle böyle oldu

Bunu yapan kim ? Biz, erkekler.
  • Selam arkadaslar,

Türk kizlarini tartismissiniz..
    Ben aslinda bu konuda fazla yorum yapacabilecek bi gecmise sahip degilim cunku ne Turkiyede dogdum nede orda buyudum ama benim gorduklerimi yazayim..
    Bi kere Türk erkekleri her kizin pesinde kosarsa, o kizlarda tabi havalanir.
    Su bir gercektir ki turk erkekleri cok capkin, ve BAZILARI guzel yada cirkin aramiyo sadece kiz olsunda ne olursa olsun mantigi pesinde her kiza asiliyorlar, yada cikma teklif ediyolar.. Durum boyle olursa siz kendinizi onlarin yerine koyup dusunun, napardiniz ? Nasil olsa pesimde kosanlar var mantiginda bunlarda havalaniyo, yada terslio erkekleri..

ama sen oraya zengin pesinde kosarlar yazmissin.. Her ne kadar Turkiyede dogup buyumesemde, Ben kendimi TURK bilirim.. Ve bu soylediklerine kesinlikle katilmiyorum..
    Ne zengin pesinde kosmus nede kendimi bisey sanan biriyim..
    Ya bi kizin istedigi sadece sevgidir, ben sahsen fransada dogup buyumeme ragmen, sevebilecegim bi insan bana herseyi birak turkiyeye gel koyde yasayalim desin gitmezsem ne oluyumm !!! :))
    bence her kizin pesinden degil sadece ciddi dusunebileceginiz kizlarin pesinden kosarsaniz o zaman Türk kizlarida boyle olmaz.. yani umarim olmaz :)

Sen genelleme yapmissin... her kiz, her erkek bir olmaz..
    Herseye ragmen TURK erkegi ve kizi gibisi yok .. :)) Allah Türk nasip etsin herkese (önce bana ) AMIN :Pp

Kendinize iyi bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: girl_6874

Selam arkadaslar,

Ben aslinda bu konuda fazla yorum yapacabilecek bi gecmise sahip degilim cunku ne Turkiyede dogdum nede orda buyudum ama benim gorduklerimi yazayim..
    Su bir gercektir ki turk erkekleri cok capkin, ve BAZILARI guzel yada cirkin aramiyo sadece kiz olsunda ne olursa olsun mantigi pesinde her kiza asiliyorlar, yada cikma teklif ediyolar.. Durum boyle olursa siz kendinizi onlarin yerine koyup dusunun, napardiniz ? Nasil olsa pesimde kosanlar var mantiginda bunlarda havalaniyo, yada terslio erkekleri..

ama sen oraya zengin pesinde kosarlar yazmissin.. Her ne kadar Turkiyede dogup buyumesemde, Ben kendimi TURK bilirim.. Ve bu soylediklerine kesinlikle katilmiyorum..
    Ya bi kizin istedigi sadece sevgidir, ben sahsen fransada dogup buyumeme ragmen, sevebilecegim bi insan bana herseyi birak turkiyeye gel koyde yasayalim desin gitmezsem ne oluyumm !!! :))
    bence her kizin pesinden degil sadece ciddi dusunebileceginiz kizlarin pesinden kosarsaniz o zaman Türk kizlarida boyle olmaz.. yani umarim olmaz :)

Herseye ragmen TURK erkegi ve kizi gibisi yok .. :)) Allah Türk nasip etsin herkese (önce bana ) AMIN :Pp

Kendinize iyi bakin

demek Fransadan Türkiye öyle gözüküyor ....^^

ps ; bu arada yorumunu beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Selam arkadaslar,

Kendinize iyi bakin

Oylemi gozukuyor bilmem ama ben oyle goruyorum..
    Yani ne biliyim Fransada gezerken mesela laf atan cok nadir bulursun.. atanlarda genelde ya Türk'tür yada arap Ama Turkiye'de masallah yolda yurunmuyor heleki tek basina
    Durum boylerken o kizlar kendini begenmesinde ne yapsin ??

Yorumumu begendigin icin tsk ederim

• Ya bırakın nerde Türk kızı gibisi yok pehhh sadece güzellik değil bir çok yönden Türk kızları rus ve avrupalı kızların gerisinde. Türk kızlarının bir çoğu cahil internette facebook tan başka site bilmez çoğu, üniversitelisi bile aynı. Kaçı yabancı dil biliyor? Çoğu da bilse bile tarzan ingilizcesi bilir ancak Ayrıca naz,kapris kibir anlayışızlık vb birde bir çoğu daha birey olamamış yaptığı her hareket farkında olmasada başkaları için.
    Tabii kastettiğim bütün türk kızları değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Ya bırakın nerde Türk kızı gibisi yok pehhh sadece güzellik değil bir çok yönden Türk kızları rus ve avrupalı kızların gerisinde. Türk kızlarının bir çoğu cahil internette facebook tan başka site bilmez çoğu, üniversitelisi bile aynı. Kaçı yabancı dil biliyor? Çoğu da bilse bile tarzan ingilizcesi bilir ancak Ayrıca naz,kapris kibir anlayışızlık vb birde bir çoğu daha birey olamamış yaptığı her hareket farkında olmasada başkaları için.
    Tabii kastettiğim bütün türk kızları değil.

+1903
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Selam arkadaslar,

Kendinize iyi bakin

Oylemi gozukuyor bilmem ama ben oyle goruyorum..
    Yani ne biliyim Fransada gezerken mesela laf atan cok nadir bulursun.. atanlarda genelde ya Türk'tür yada arap Ama Turkiye'de masallah yolda yurunmuyor heleki tek basina
    Durum boylerken o kizlar kendini begenmesinde ne yapsin ??

Yorumumu begendigin icin tsk ederim

orda o kadar sari sacli yesil gozlu, sportif vucuda sahip dunya guzeli bebek gibi kizlar varken turk kizini kim ne yapsin orda ? turk kizi standarttir degismez butun bunlar genetik meseleler vs... bilmiyorum daha ne diye hala turk kizlarini ovuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.