Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

konudaki kızlar bence gidip , akmış olan makyajlarını tazelesinler , takma saçlarını taksınlar belki bi abaza düşürürler .

Türkiyedeki bayanların çogu bakın hepsi demiyorum , gerçekten çakma güzeller . Yani Güzel olmak için varını yogunu verenler bütün günlerini güzellik muhabbetleriyle geçirenler.Tabii Bizim erkeklerde hemen kuytuya geliyorlar (abaza dedigimiz şahsiyetler) iş böyle oluncada kızlar anlayın işte
    Türkiyedeki bayanların çogunlugu kendini begenmiş bu konuda kimse karşıt görüşlü olamaz .

Kızlar hakkında kız değilsen birşeyler uydurma çünkü saçmalıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

konudaki kızlar bence gidip , akmış olan makyajlarını tazelesinler , takma saçlarını taksınlar belki bi abaza düşürürler .

Türkiyedeki bayanların çogu bakın hepsi demiyorum , gerçekten çakma güzeller . Yani Güzel olmak için varını yogunu verenler bütün günlerini güzellik muhabbetleriyle geçirenler.Tabii Bizim erkeklerde hemen kuytuya geliyorlar (abaza dedigimiz şahsiyetler) iş böyle oluncada kızlar anlayın işte
    Türkiyedeki bayanların çogunlugu kendini begenmiş bu konuda kimse karşıt görüşlü olamaz .

dogrulari soylemek icin ille kiz mi olmak lazim ? bazi seyleri kendi gozumuzle gormuyormuyuz sanki ? adamin anlattiklari hayal urunu olmayip gercegin ta kendisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerwill -- 12 Kasım 2010; 16:49:05 >

• birbirinize abaza kaprisli çirkin demekten bıkmadınız mı
  • şimdiki kızların çoğunun heryeri yapma sahte

kolunu tutuyorum elimde kalacak diye korkuyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 12 Kasım 2010; 16:54:14 >
  • 2-3 gün önce başıma gelen olay

yakışıklılık konusu açıldı

"sen birazdaha uzasan baya yakışıklı olursun sen ve alp ikiniz yakışıklısınız, aslında birazcık daha uzun olsan seninle çıkarım" dedi

"çıkarım" bunu teklif etsen çıkarım değil de benim için kolay hedefsin çıkarım seninle ye daha yakın bir söyleyişi vardı
    "tabi benimde düşüncelerim önemli dimi bakalım ben seninle çıkmak isteyecekmiyim" dedim bozuldu kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Hayal dünyasında yaşamayı bırak . Kız degilsen kızlar hakkında birşey söyleme diyosun bu ne saçmalık , alakaya maydanoz ! Bide söylediklerim hepsi için geçerl degil , sadece aralarında SEN dahil olan kızlardan bahsediyorum yai çogunluk dedim. Birşey Bilmeden SUS ve daha konuşma !

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek
    HİÇBİR KIZ MASUM DEĞİLDİR!!!

çünkü en alçakgönüllüsü bie en mütevazili olanın bile aklından fitne fesatlaıklar geçer ama uygulamazlar. gerektiginde kullanırlar.

sokakta paris hilton edasıyla yürüyüp kendine laf atanlara gülücükler saçan kızlar

başkalarının iligisini çekmek için orasını burasını acıp mahremiyetini gözler önüne serip teşhircilikte son noktaya varıp bide namuslu ayaklarına yatıpp ayyy bu erkekelrde ne abaza diyip, bahaneleride amacım rahat giyinmek deyip işin içinden cıkanlar yine kızlar

kendi seviyelerine bakmayıp başkalarının seviyelerine yorum yapanlar yine kızlar

başka ortamlara girdiklerinde kalite seviyelerinin arttığını zannedip birde eski takıldı ortama kalitesiz muamelesi çekenler yine kızlar. kaç kere şahit oldum üniversiteye gelipte geride bıraktıklarını görmrzden gelenleri

SEVGİLİ EDİNMEYİ BİR MARİFET,ANLAMLI BİRŞEY SANANLAR. VE DAHA 1 AY BİLE DOLMADAN ORASINI BURASINI ELLETEN MAHREMİYETİNİ SAKINMAYAN [[İFFETSİZLER]].
    SEVGİLİ YAPIP BUNU UĞRAŞ EDİNİP KAFA YORAN VE SEVMEDIGI HALDE SEVDIGINI ZANNEDEN VE BUNUN FARKINA VARAMAYANLAR. SEVGILISIYLE HABERLESME IHTIYACI OLMADIGI HALDE "cnm napiosn-yemek yiyorm" GIBI ABES SEKILDE MESAJLASIP TELEFONU HIC ELINDEN DUSURMEYENLER.OTA BOKA TRIP ATIP KARSILIK GELMEYINCE DE KENDINI PARCALAYANLAR HATTA COK KOTU HASTA OLMUS NUMARASI YAPAN YİNE KIZLARRR

TERKEDİLİNCE SEVDİĞİ KİŞİ İÇİN DEGİL KARİZMASI ÇİZİLMİŞ EGOSU İÇİN AĞLAYANLAR!!!!!!

TEKLİF GELMESİNİ +PUAN , TERK ETMEYİ +PUAN , TERK EDİLMEYİ -PUAN , TEKLİF ETMEYİ -PUAN OALRAK GÖREN SEVMEYİ ACİZLİK OLARAK GÖRENLER!

KARAKTERİYLE DEĞİL DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞAN ZAVALLI GÖSTERİŞ MERAKLISI ÖZENTİLER!
    AYNI ANDA BİRKAÇ ERKEĞİ İDARE EDEBİLEN, BUNU MARİFET SANAN BUNDAN UTANÇ DEĞİL GURUR DUYAN GURURSUZLAR! İLK SENİNLE BU KADAR İLERİ GİDİYORUM AŞKIM DEYİP ASLINDA FOLLOFOŞ OLMUŞ FOLLUKLAR!

SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE İNTERNETTE VEYA HER YERDE UMUTLA DAHA İYİSİNİ BULUR MUYUM ACABA? DİYE DÜŞÜNEREK ERKEK ARAYAN DOYUMSUZLAR!

AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK FELSEFESİNİ BAĞIRTTIRA BAĞIRTIRA MİLLETE HAYKIRAN , GERÇEK AŞKI BEN YAŞIYORUM SEVDİMMİ ADAM GİBİ SEVERİM TRİPLERİNE GİRİP 3-5 GÜN SONRA SEVGİLİSİNİN ADINI BİLE HATIRLAMAYANLAR!!!!

UZAKTAKİ ASKERDEKİ ÜNİVERSİTEDEKİ SEVGİLİSİNDEN AYRILMAYI MODA HALİNE GETİRENLER!!!!

SEVGİLİSİNİ ASKER OLARAK UĞURLAYIP BEKLEYECEĞİM DİYE SÖZ VERİP HATTA AĞLAMALAR HÜZÜNLÜ VEDALAR DERKEN HER NEDENSE HER KIZIN HİKAYESİ GİBİ ASKERDEKİ SEVGİLİSİNİ TERKEDENLER!!!!!!!!!!(%90 ı BUNU YAPAR)

DÜN ADAM MUAMELESİ YAPMAYIP BUGÜN ALTINDA BMW Sİ OLANA AĞZININ SALYASI AKANLAR

BÜTÜN BU HALTLARI YEDİKTEN SONRA ORTALIĞI KARIŞTIRIP, HALA BEN BİŞEY YAPMADIM DEYİP BAŞARIYLA SALAĞA YATMA ZİHNİYETİNE SAHİP OLANLAR YİNE KIZLARR.

forever russian girl

helal süper tespit

bu da benden

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?..

• kadınları ölümüne savunan erkekleri gördükçe aklıma çok ağır küfürler geliyor. ama ban yemek istemiyorum.
  • yok abi yok ulkeye ciddi anlamda kiz ithalati yapmak lazim soyle sari sacli yesil gozlu kizlari koyacaksan memlekete hic olmazsa kaprisli olduklari zaman guzelliklerinden dolayi hak verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

yok abi yok ulkeye ciddi anlamda kiz ithalati yapmak lazim soyle sari sacli yesil gozlu kizlari koyacaksan memlekete hic olmazsa kaprisli olduklari zaman guzelliklerinden dolayi hak verirsin

Şimdi nasıl Türkiyede belli sayıda türk oyuncu oynatma zorunluluğu var

Bu sebepten türk oyuncuların fiyatı artıyor

Ne zaman belli sayıda türk oyuncu oynatma yasağı kalkarsa o zaman

Türk oyuncuların değeri düşer

Yabancılar tercih edilir

Anlamışındır cidden kız ithalatı yapmak gerek

Benim hiç bi şeyim yok sadece sevgiye aç olanı sevgiye doyururum
    Beni isteyen ulaşır ulaşılmaz veya yorucu birisi değilim
  • bu soru aslında bir kızla çıkabilene kadar geçen işkence dönemi diye adlandırılabilir.

tedaviden sonra ;

yani çıkmaya başladıktan sonraki bölüm için konuşacak olursak tokmaklamayı beceremiyorsanız eğer sorunu kendinizde arayın

kız dediğin 18 inde -28 inde -38inde de aynıdır . eğer asosyal değilseniz az çok iletişimde bulunmuşsanız karşı cinsle ki kaldıki eğer bulunmamışsanız harbi malın önde gidenisizdir-

şöyle bir ay bile sürmez istediklerinizi kolayca elde etmeniz

lise zamanında hatırlıyorumda bi kızla iki dakka konuşmaya bile utanırdım dilim tutulurdu. şimdi keşke geri sarabilsem o filmi, ne kaprisi kalırdı reiz nede başka bişeyi

24 saat bilfiil tokmak..

hadi kolay gele
  • güncel
  • abazaların yüzünden böyle oluyor kızlar...
  • onların peşinden ayrılmayan bizim erkekler yüzünden tabikide başka kız yokmuş gibi abanıyorlar bir kıza ondan sonra yükseliyor onun biryerleride
  • egitimden kaynaklanan bisey bence, bide su facebook abazalari, her kiza yazinca en kotusununde en iyisinde g.tu kalkiyor. He cevremde cok kiz cesiti var hepsi birbirinden farkli ama kultur egitim seviyesi artikca hepsi normallesiyo.

Ama butun(yuzde 90) kizlarin tek bir ortak noktasi var. Dedikleri sevdigimle cikarim ama kesin evlenmem neden dendiginde ya parasi yoksa, paraya geliyor maddi durumu olan ne yapsin peki kandiriliyorlar onlarda, sirf bu yuzden girdigim ortamlarda maddi durumumdan bassetmem, eve erkek arkadaslarimla egelenmeye gelirim veya cok yakin bi kac kiz arkimla ama normal bir ortami cagiriyorsam alt sokaktaki evimize giderim, insanlarin para icin arkadaslik kurup, beni kandirmaya calistini cok gordum, basta kizlar olmak uzere
  • Arkadaşlar facebook kapansın bilgisayarı çöpe atar hatta bunalıma girerler neden çünkü internet eşittir facebook bunlar için hatta facebook hayat tarzı olmuş yuh diyorum. Daha önce dediğim gibi ünivetsitelisi bile aynı facebook msn den başka bir şey bilmezler. Bir akrabamın yabancı karısı her ay kitap dergi vb şeylere 100 euro para veriyormuş belki daha fazla siz kaç Türk biliyorsunuz bunu yapan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 17 Kasım 2010; 11:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranco buscas

Şimdi arkadaşlar bu konu çok hassas. Kadın bizim için kutsaldır öncelikle bunu söylemeliyim. Ancak Türk kızlarının çok ilginç özellikleri var. Mesela çok güzel bir Türk kızı ile konuşma şansınız, ortalama bir tipe ve paraya sahipseniz koca bir sıfırdır. Bunu ilgili kız ile göz göze gelmeye çalıştığınızda beyninize bir tokat gibi atılan aşağılayıcı bakışlardan anlayabilirsiniz. Hemen titrer ve kendinize gelirsiniz, çünki o mükemmel bedenin kendisine emanet edildiğini anlamayan ve super ego sahibi bu kızcağız, her şeyin bir sonunun olduğunu aslında baki olacak şeyin paradan ziyade, sevgi olduğunun farkında değildir. Mantık şöyle çalışıyor galiba, ki istatistiklerde bunu doğruluyor, ben güzelsem istediğim şeye sahip olurum ve istediğimi aşağılarım. Ama yok öyle bir şey, yurtdışında kaldım bir süre hemde bir tarafı slav ırkına dayanan güzel kızların yaşadığı bir ülkede. Abartısız en güzelinden en çirkinine kadar bir çok kızla tanıştım, arkadaş oldum. Bizim kızlar ile aralarındaki en büyük fark kendilerine olan güvenleri ve HAYIR diyebilmeleri, bunu sizi kırmadan da yapabilmeleri. Onların lugatında evet ve hayır dışında bir cevap yok, yani HAVET diyen bir Polonyalı kız görmedim ben. Açık sözlüler, ne istediklerini biliyorlar ve sizin vaktinizi ve paranızı harcamıyorlar. Eğer sizi isterse sizi öyle bir taşımaya başlıyorki, sanırsınız kırk yıllık eşiniz öyle sahipleniyor sizi ancak sizi boğmadan tıraşlamadan, istediği kalıba sokmadan sizi kısıtlamadan. Kısacası kadın gibi davranıyor ve siz otomatik olarak ona saygı duymaya ve onu sahiplenmeye başlıyorsunuz. Bizim kızlarımızda bu yok, siz eğer hoşlandığınızı söylerseniz hele bir parçada güzelse, cevap alana kadar ömrünüzden bir kaç yıl gidebilir, alacağınız cevap net olmayacaktır, bunun sebebi mutlaka onunla ilgilenen sizden daha yakışıklı yada cüzdanı kalın bir erkeğin var olmasıdır. Bizim yetiştirilme tarzımızda önemli, bizde cinsellik ver-kaç ve vur-kaç şeklinde beynimize entegre edildiği için kahve köşelerindeki heriflerin ağzında bir dolu hatun muhabbetleri görürsünüz, kızlarımızın ise cinselliğe VERME şeklinde bakışı, halbuki cinsellik bir paylaşımdır birinin verdiği diğerinin aldığı bir halt değildir. Bu ikilemden çıkılamadığı için Türk kızları havalı, erkekleri ise abazan olmaktadır. Bu yazıdan sonra bazı kızlarımız aleyhte yazabilir, ama unutulmamalıdır ki Türk erkeklerinide yetiştiren Türk kadınları olduğuna göre burada bir oksimoron söz konusudur. Türk kızlarından şikayet eden bir Türk erkeğini inşa edenlerin neden hala kendilerini haklı çıkarmaya çalışmalarını anlayamıyorum anlamayacağım. Polonya dönüşü Budapeşte havaalanında bir kaç Türk kızı ile tanıştım. Polonyalı kızlar sizden farklı dedim, bana onların saklayacakları bir şey yok o yüzden farklılar dedi ben dumur tabii :) sonra düşünmeye başladım Türk kızları neyi saklıyor acaba ?? bir santimlik bir zar parçasını mı ? yo yo bu olamaz galiba başka bir şey olmalı, yoksa bu ellerinde bize karşı kullandıkları bir silah mı ? Olabilir..Bir çok durumda Türk kızlarının daha kolay ikna edildiğini söylemeliyim. Kullanılması gereken cinsellik değil akıldır. Buradan Türk kızlarına duyurulur...

Güzel bir yazı

• Birde küfür ediyorlar arkadaş. Hani olmayan şeyinle, neyin mücadelesi bu?
  • Bu günler onların olsun bakalım

Evde kaldıkları zaman görecem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.