Şimdi Ara

Lisede İnanılmaz Olay. İşte Türk Gençliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Türk gençliğiyle ne alaka vatanla ne alaka anlayamadım.

Tabi yapılan şey hiç de hoş değil.

Okul Mersin Gündoğdu mahallesindedir. kürtlerin yoğun olduğu bir mahalle ve okjul Türk çocuklarına laf atılmasın hemen. Yapılanlar sadece o gün değildi herzaman yaptıkları pisilikler it eniklerinin. Bir çok öğretmen arkadaşımız okula gelmemek için rapor aldı bunlar yüzünden.

Şovenizm ne boyutlara gelmiş, arkadaş iki dakikada çözüverdi olayı.

Yaşadığım şehri ve kimlerin nerelerde neler yaptığını senden iyi biliyor ve görüyorum. okulda türkçe konuşmayan tipler Türk olacak değil herhalde

Biz buralardada öyle davrananları görüyoruz.Okul kapısı kıran,inşaattaki camları kıran,ortalığa içki şişesi sallayan adamları.Ama Türkçe konuşuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: 15. kolordu

Çürük elma değil bu. Hergün internet sitelerinde buna benzer haberler okuyorum. Olay bir tane olsa, o başlığı atmazdım. O kadar kafam çalışıyor. Bu bir değil, iki değil, üç değil. Çuvalın içindeki elmaların çoğu çürümüşte haberin yok...

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği

Yanıldığını düşünüyorum.. Ya da öyle ümit ediyorum diyelim..

Zaten okul spor okuluymuş hayatta bir amaçları olmayan embesillerin toplandığı bir yer yani.. Her ne kadar bunun kadar embesiller olsada, hayattan bir beklentisi olan ve onun için adım atan öğrencilerde var halen. Misal ben anadolu lisesindeyim, şu ana kadar bir ögretmene dahi en ufak bir saygısızlık bile olmamıştır okulumda. Çünkü hepsi aklı başında, ailesinden bi edep ve terbiye görmüş adamlar.

• Eğitim şart arkadaşlar. Veliye de, müdüre de, öğretmene de... Herkese eğitim şart... En küçüğünden en büyüğüne kadar çok akılcıl bir eğitim verilmesi gerekiyor çocuklarımıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

alayının okuldan kaydını sildirip sokağa atacan balici mi oluyo tinerci mi oluyo ne oluyosa oLsun.. sonrada yoLda karsıma cıksınlar bi

Canını yakarlar tahminimce bunlarla baş etmek zor olur bu gibi insanları her ne kadar benzemeselerde biraz gayret ve çabayla topluma kazandırma çalışmaları yapılmalı öğretmenin görevi sadece ders öğretip arkasına bakmadan gitmek değildir.
  • ilköğretimde eğitim sistemi iflas etmiş durumda.Lise 1 e gelipte heceleyerek okuyan ve 4 işlemi bilmeyen çocuklar var. Çünkü sınıfta kalma gibi disiplin gibi bir kaygı yok. Kaldı ki liselerde de şu sistemde sınıfı geçmekten çok kalmak bir başarı. Ortalaman eğer 2-2.5 sa okul türüne göre zayıf olan derslerden geçiliyor olmazsa ortalama yükseltme sınavı var o da olmazsa sorumlu geçme var o da olmazsa bakan efendinin herkesi geçirin diye genelgesi var. Böyle bir sistemde ne kalitede eğitim verilebildiği ortada. Her şeyde standart koyan AB neden eğitim-sağlık-adalet sistemlerinde düzenleme istemiyor sizce? Bir ülke eğer insanlarını layıkıyla eğitirse onun önünde duracak engel kalmaz ve güçlü olur. Türkiye'nin güçlü olmasını kim istiyor şu dünyada??? Videoda gördükleriniz ülkenin geleceğini gayet güzel gösteriyor.
  • bencede hiçbir farkı yok. Aynen katılıyorum arkadaşım

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Dağdaki vatan hayinleriyle ne farkı var ?
  • Yazık nasıl olurda bir yetkili görmez bu kadar hadise yaşanıyor
  • Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sınıflarında içki alemi yapan öğrencilerin bu anı kameraya kaydedildi.

Gebze'de bir lisede okuyan bir grup öğrenci, gece sınıflarına girerek içki içti. Sarhoş olan öğrenciler okulun kapı ve pencerelerini sınıflardaki tahtalara küfürlü yazılar yazdı. Bir internet paylaşım sitesindede yer alan görünütüler üzerine ilçe milli eğitim müdürlüğü soruşturma başlattı.

yukarıdaki haberde memurlar.net sitesinden

Birkaç çürük elma, tüm gençliğe atfedilemez diyenlere bir örnek daha....

Lisede İnanılmaz Olay. İşte Türk Gençliği

• bu ne ya sinir oldum okulu yıkıp yakıyolar
  • bakalım ne zaman değişecek bu manzaralar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15. kolordu -- 22 Aralık 2007; 18:53:19 >
  • Bunların gözümde teröristlerden farkı yok.

Terörizm illâ ele silah alıp dağa mağa çıkıp "Bağımsızlık istiyoruz. Vatanınızı parçalayacağız." demek değil bence. Mecliste de terörist var. Bunlar da terör estiriyor. Ne farkı var?

Şu şerefsizleri gördükçe îdam cezasının tekrar gelmesini ve daha katı kurallar içermesini isterdim.
  • bence buradaki suçun hepsini aileye yüklememek gerek çoğu aileyle ilgili ama arkadaş çevresi kötü olunca bunlar daha fazla yaşanıyor ama dieceksiniz şimdi çevrede de yetişen çocuklar aileleri tarafından yetişiyor doğru öle ancak aradan bir tane böcek çıkse bütün yiyeceklere zarar verir değil mi ben bu sene 8. sınıftayım bir nedenden dolayı başka bir okula başladım ookulda bunların aynısına rastladım okulun tuvaletlerindeki musaluklar sanki kırılmak için yapılmmış hergün bir iki tanesi kırılıyordu müdür en sonunda bu kıranı bulana ödül vaadetti ödül ise derslerine yardımcı olunacak filan falan ama onların derslerle alakası ne dersleri ii olsa ne olacak yazık bu gençlik yavaş yavaş çöküyor türk toplumunu da beraberinde götürüyor sakın yanlış anlamayın aralarında tabii ki iyiler de var ancak bu iyilerin sayısı bir hayli azaldı belki son günlerimizi yaşıyoruz Türk milleti olarak....

• quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

bence buradaki suçun hepsini aileye yüklememek gerek çoğu aileyle ilgili ama arkadaş çevresi kötü olunca bunlar daha fazla yaşanıyor ama dieceksiniz şimdi çevrede de yetişen çocuklar aileleri tarafından yetişiyor doğru öle ancak aradan bir tane böcek çıkse bütün yiyeceklere zarar verir değil mi ben bu sene 8. sınıftayım bir nedenden dolayı başka bir okula başladım ookulda bunların aynısına rastladım okulun tuvaletlerindeki musaluklar sanki kırılmak için yapılmmış hergün bir iki tanesi kırılıyordu müdür en sonunda bu kıranı bulana ödül vaadetti ödül ise derslerine yardımcı olunacak filan falan ama onların derslerle alakası ne dersleri ii olsa ne olacak yazık bu gençlik yavaş yavaş çöküyor türk toplumunu da beraberinde götürüyor sakın yanlış anlamayın aralarında tabii ki iyiler de var ancak bu iyilerin sayısı bir hayli azaldı belki son günlerimizi yaşıyoruz Türk milleti olarak....

Tamam öğrenci kötü arkadaşlar edinerek suçludur ama buna taviz verende ailedir sonuçta.Aile çocuğuyla ne kadar arkadaş gibi olursa ona yakınlık gösterip onun sorunlarına yardım ederse çocukta kötü arkadaşlar edinmez diye düşünüyor ve şu resimdeki öğrenci bozuntularını allah kahretsin diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arada böyle çürük elmalar olucak tabi suçu türk gençliğine yüklemek bir ayıptır yaşasın türk atatürkçü gençliği

kaldımıki hoca bi sen bi ben bi o kaldık...
    bi elin parmakları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.