Şimdi Ara

Lisede sıkıştırıyorlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisede büyükler ( lise 4 ler) ben ve birkaç arkadaşımı sıkıştırıyo beyler. pek kavga etmedim ama kalıplıyımdır da. ama böyle hep alttan alıyorum. hayır bi an dalıcam dövebilirim ama yok. sonra beni sıkıştırdıklarında söyledikleri dert oluyor bana . yanımdaki arkadaşlarım ben dalsam dalmaz. zaten yaptıkları da dalınacak gibi değil . ama bu havaları bıktırdı artık. onlar büyükse bizimde ondan büyüğümüz var. ne yapmalıyım ?

• git tersle kavga et sopanı ye otur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßaßeL

git tersle kavga et sopanı ye otur :D
    başlıktaki ''ı''ları ''i'' yapıp okudum
  • quote:

hangi lise geleyim maltepede ise
  • 15 tl biber gazi al

sana 2 m yaklassinlar sık hepsine yaklasmazlar daha sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaydiri Guppak -- 6 Aralık 2011; 22:31:56 >
  • Tavrını koy

Baktın olmuyor baska birsey koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

hayır dalarım sorun değil. ama dalmadan öncesi . ya da laf soksam mı gibi. dalmaya gücüm yokmuş gibi . dalsam indiririm hepsini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

her defasında yazıyom bıktım ama son kez sana özel anlatıyom

bak kardeşim ilk önce koridorda yürürken birine omuz atıcaksın sonra diklenceksin işte neyse husumeti başlatcan şimdi kavga kısmına geçiyom

biri gelcek sana nasihat vercek yok söyle yapcan yok böyle yapcan diycek bu sırada tabi elleri senin omuzunda olacak hani abinya, şimdi senin sırana geliyom önce ellerini yana dogru daire cizecek sekilde accan sonra onun bileklerinden tutup kendine cekcen onun kafası ve senin diz kapagını suratına yalattırcna adamın, o bitti sonra digeri gelcek o arada sana yumruk atcak kendini hemen saga cekicen dirseginle karnına bi tane vurucan sonra tam dogrulup hafifte zıplamak gerekir dirseginle adamın kafasının tam ortasına vurcan ( üst kısmına ) eger 3. ve 4. adamlarda varsa onlar icinde taktik verebilirim , de sen bu hareketleri yapabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

her defasında yazıyom bıktım ama son kez sana özel anlatıyom

bak kardeşim ilk önce koridorda yürürken birine omuz atıcaksın sonra diklenceksin işte neyse husumeti başlatcan şimdi kavga kısmına geçiyom

biri gelcek sana nasihat vercek yok söyle yapcan yok böyle yapcan diycek bu sırada tabi elleri senin omuzunda olacak hani abinya, şimdi senin sırana geliyom önce ellerini yana dogru daire cizecek sekilde accan sonra onun bileklerinden tutup kendine cekcen onun kafası ve senin diz kapagını suratına yalattırcna adamın, o bitti sonra digeri gelcek o arada sana yumruk atcak kendini hemen saga cekicen dirseginle karnına bi tane vurucan sonra tam dogrulup hafifte zıplamak gerekir dirseginle adamın kafasının tam ortasına vurcan ( üst kısmına ) eger 3. ve 4. adamlarda varsa onlar icinde taktik verebilirim , de sen bu hareketleri yapabilirmisin

ya yapmak sorun değil ama herifler laf atıyo sadece ama kafam bozuluyo. yani onlar bana bulaşmadıkça bulaşmama gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adres ver otobüs kaldırayım kanka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: AntonioAndolini

quote:

hayır dalarım sorun değil. ama dalmadan öncesi . ya da laf soksam mı gibi. dalmaya gücüm yokmuş gibi . dalsam indiririm hepsini.

Sen kimsin ya dalsan hepsini indirirmişsin laflara bak korkudan birşey diyemeyip konu açan kim..

şiişşş çocugu sahipsiz mi sandın çekil bağayım kenara

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

quote:

quote:

quote:

Sen kimsin ya dalsan hepsini indirirmişsin laflara bak korkudan birşey diyemeyip konu açan kim..

Alıntıları Göster
    ya öyle değil beyler. yani onlara dalmak istemiyorum. laf atmalarını engelleyecek korkutacak ne yaparım ? adamlar bana fiske atmadı daha .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu gibi durumlarda ses çıkarmazsan buna bir son veremezsin. Sert çık bağır bir tanesi bile el kaldırabiliyor mu bak gör! Ha olay çok ileri mi gitti kavga etsen dövsen de, dayak da yesen yine bulaşmazlar sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Liseli oılduğunu belirtmene gerel yoktu anlaşılıyor mesajdan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşım bu gibi durumlarda ses çıkarmazsan buna bir son veremezsin. Sert çık bağır bir tanesi bile el kaldırabiliyor mu bak gör! Ha olay çok ileri mi gitti kavga etsen dövsen de, dayak da yesen yine bulaşmazlar sana.

dediğini yapıcam teşkkürler . zaten ileri gidemezler de. onlar büyükse bizim de ondan büyüğümüz var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

dediğini yapıcam teşkkürler . zaten ileri gidemezler de. onlar büyükse bizim de ondan büyüğümüz var .

O da olmadı ikinizin ortak tanıdığı, büyüğünüz, müdür ya da öğretmeni araya sokun, konuşup halledin.
  • quote:

ya öyle değil beyler. yani onlara dalmak istemiyorum. laf atmalarını engelleyecek korkutacak ne yaparım ? adamlar bana fiske atmadı daha .

geç karşılarına yumrugunu vur masaya. olmadı malı cıkar vur masaya maksat gözleri korksun
  • Olm adamların zaten şurda 2-3 ayı kaldı. Sorunu kendinde ara bence panpa bizde sıkıştırıyoruz ama öyle salak tipleri sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

başlıktaki ''ı''ları ''i'' yapıp okudum

• quote:

quote:

yav he he dalarmış bunu söyleyenleri %90 ı kolpacı dalardık döverdim kardeş dalacak olsan laf yediğinde dalardın internette dalarım döverim kafanda sağ vursam yerde otururken arkadan odunla vuram arkadaş çağıran kafada kurmak kolay kendini kandırma plansız laf yediğinde dalabiliyosan dalarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.