Şimdi Ara

Liselere genel AF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz de böyle birşey duydunuz mu?http://www.spothaber.com/yazar.asp?id=447 bu sitede böyle diyor ama ne kadar güvenilir bilemem.Bence yine de haberlerden duymak lazım bilgisi olan varsa hber versin LTFN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmas761 -- 10 Haziran 2007; 15:22:33 >

• af maf yok

dersten borçlu oluyorsun veya Ayni dersten 2 kere borçlu olursan geldiğin sinifi tekrar okuyorsun..

Eğer borçlu oldugun dersi veremezsen diploma yok 4 yıl lise bitsin yinede borçlusun
  • peki devamsızlıktan kalanlara ne diyeceksin?
  • o yine devam ediyor. Devamsızlık tan kaldınmı Bi doktor bulup 50 YTl verip rapor hazırlattırıyorsun

Şaka

sınıfta kalıyorsun, tekrar ... okuyorsun Yere şap diye yapişiyorsun yapcak bişiy yok üstünü düzeltip üstünü çırpıp yeniden yola devam
  • çıkmış işte ama akşama tvde falan verirse belli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

af maf yok

dersten borçlu oluyorsun veya Ayni dersten 2 kere borçlu olursan geldiğin sinifi tekrar okuyorsun..

Eğer borçlu oldugun dersi veremezsen diploma yok 4 yıl lise bitsin yinede borçlusun

tabiki yok

geçen yıl çıkmadı bu senede çıkmaz ondan sonraki senede çıkmayacak

af çıkması için gerekli bir neden yok
    tasarruf yazıyor ama bir üst sınıfa geçenler için gene kitap basmayacan mı?hiç değilse kitapların içeriğini değiştirme hem tasarruf edersin hemde bir üst sınıfa geçenlerin düzenini serseriler nedeniye bozmamış olursun

• Gerçi bu sene afla geçtin diyelim bu geçenlerin yarısı seneye de kalır bence ama yine de onlara bir şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MilenyuM

çıkmış işte ama akşama tvde falan verirse belli olur

bu haberi birkaç gün öncede verdiler

mynette bununla ilgili bir haber yok lise diye arama yaptım en yeni haber 2005te çıktı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: MilenyuM

çıkmış işte ama akşama tvde falan verirse belli olur

bu haberi birkaç gün öncede verdiler

mynette bununla ilgili bir haber yok lise diye arama yaptım en yeni haber 2005te çıktı :S

tarihe bakılırsa yeni spot haberdeki ama bakalım akşama belli olur
  • Nerde yeni ? Aşağıda 2004-2005 eğitim öğretim yılının affı olduğu gayet açık belirtiliyor.

Af falan yok.Bende heyecanlandım falan. Yok af falan. Öğrenci ....ye mahkum
  • - 2004-2005 öğretim yılında 9, 10,11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ders sınırlaması olmaksızın istedikleri derslerden ortalama yükseltme sınavına, hazırlık sınıfında başarısız olanlar ise seviye tespit sınavına alınacak. Sınavlara girecek öğrenciler, istemlerini 5 Ağustos tarihine kadar okul müdürlüğüne bildirecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

- 2004-2005 öğretim yılında 9, 10,11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ders sınırlaması olmaksızın istedikleri derslerden ortalama yükseltme sınavına, hazırlık sınıfında başarısız olanlar ise seviye tespit sınavına alınacak. Sınavlara girecek öğrenciler, istemlerini 5 Ağustos tarihine kadar okul müdürlüğüne bildirecek.

ne alaka 2006-2007 bakacan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.