Şimdi Ara

liseye geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lise nasıl bir ortam eğlenceli mi bide şu teogs nasıl hesaplaanıyor nasıl tercih yapıyım bide ankarada en iyi anadolu öğretmen liseleri hangisi

• Lisede kızlar teklif ediyor qnq ortam filan akıyor her hafta sonu okulda parti düzenliyoruz
  • 2000 li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinekSiklet -- 13 Haziran 2014; 12:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :Yolun başı.
  • Hayır değil .

Sorular sınavlar dersler kazık olacak , Sınıfın yeni oldugu icin herkes birbirinin arkasından gecinecek , Kızlar teklif etmiyor .
  • Ben de bugün 8.sınıfı bitirdim

• Liseye gectigim de hic unutmam babam lisenin kantininde cay, kahve olur tenefuslerde arkadaslarinla oturmayi ihmal etme filan demisti simdiyse lisenin nasil bir yer oldugunu netten ogreniyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokulda okul 1. siydim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kızlar teklif ediyor kanka merak etme şuana kadar teklif almamış olanlar atıp tutmuş, okulda belli bir tarzın olursa biraz da tipin varsa teklif alırsın
  • lisede 8 kızı hamile bırakıyon annen baban birşey demiyor
  • aferin sana sincap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Liseye gectigim de hic unutmam babam lisenin kantininde cay, kahve olur tenefuslerde arkadaslarinla oturmayi ihmal etme filan demisti simdiyse lisenin nasil bir yer oldugunu netten ogreniyoruz

Lakin herkes sizin kadar şanslı değil.Ne babalar bu dünyada...

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Liseye gectigim de hic unutmam babam lisenin kantininde cay, kahve olur tenefuslerde arkadaslarinla oturmayi ihmal etme filan demisti simdiyse lisenin nasil bir yer oldugunu netten ogreniyoruz

Dogru diyorsun hocam.. Yoksa lise oyle gizli sakli bir yer degil. En az lise mezunu olan herkesin gordugu, bildigi ve anlatabilecegi bir ortam. Kisacasi arkadas babasina, annesine, akrabasina sorsa onlar da anlatir boylece aile ici iletisim olur. Netten sorarak, onlarla muhabbeti azaltip kendimizi soyutluyoruz.

• Kesinlikle çok iyi bir liseye gidip hata etme bu sene okul değiştiriyorum sana tek önerim bu

tabi moonwalk yaparak duvara kafa atarsan karizma 10/10
  • Ben de ortaokula başlıcam abi

• quote:

quote:

quote:

Dogru diyorsun hocam.. Yoksa lise oyle gizli sakli bir yer degil. En az lise mezunu olan herkesin gordugu, bildigi ve anlatabilecegi bir ortam. Kisacasi arkadas babasina, annesine, akrabasina sorsa onlar da anlatir boylece aile ici iletisim olur. Netten sorarak, onlarla muhabbeti azaltip kendimizi soyutluyoruz.

İletişim yok diye suç çocuğun mu yoksa ailesinin mi ? Bazı aileler kendisine köle olsun diye çocuk yapıyor ve içlerinde bir gram sevgi yoktur.Oradan kolay görünebilir hadi çocuk da bir adım atsın ama gerçek hiç de öyle değil.

• Benimde 1.sinif bitti

• Ya şu liseye yeni geçtim, lise 1im diyenler ciddi mi? Yaş ortalaması bu kadar düşük mü?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İletişim yok diye suç çocuğun mu yoksa ailesinin mi ? Bazı aileler kendisine köle olsun diye çocuk yapıyor ve içlerinde bir gram sevgi yoktur.Oradan kolay görünebilir hadi çocuk da bir adım atsın ama gerçek hiç de öyle değil.

Sadece cocugun sucu degil ama burada ben konuyu acan arkadasa gore konustum ve forumda acilan birkac dert yanma konusunda faceden arkadaslarla konusurken mutluyum, saatlerce konusuyorum ama ailem ile konusamiyorum gibi genel bir kaniya vardim.

• Anaokuluna başlıcam çok heyecanlıyım evde kendim okuma yazma öğrendim şimdi ne yapıyım arkadaşlar ben 100 e kadarda sayabiliyorum.
  • ORTAM SÜPER BİRA ŞELALE GİBİ AKIYOR MERDİVENLERDEN.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.