Şimdi Ara

Liseye Gidiyorum İngilizce Kurs Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda oturuyorum. Çok iyi olmasa da iyi bir anadolu lisesine gidiyorum. İngilizcem cidden çok büyük sorunlar çıkartıyor ortaokulda hocalar derse girmiyordu hiç "the" nın belirli artikel olduğunu bile almanca dersinde öğrendim durum o kadar vahim. Gramer hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok ortaokulda sorun olmuyordu ama lisede çok büyük sorun oluyor. Haftasonları gidebileceğim iyi bir ingilizce kursu biliyor musunuz? Birde 0 dan mı öğrenmem gerekli? Sınav falan yapıyorlarmış galiba anlatabilir misiniz olayı?

• Yardım edecek yok mu?
  • çevrende herhangi bi kursa gidebilirsin git sor birine aklında olan soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 4 Şubat 2016; 5:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

çevrende herhangi bi kursa gidebilirsin git sor birine aklında olan soruları

Hocam işte çevremde hiç öyle insan yok :( İstanbul Anadolu da bildiğiniz güzel bir kurs var mı? Sancaktepede oturuyorum.
  • ErenTs E kullanıcısına yanıt
    malesef başka yerde oturuyorum dedeğim gibi cevrende kurs ara bulduğunda gir içeri sor sorularını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenTs

İstanbulda oturuyorum. Çok iyi olmasa da iyi bir anadolu lisesine gidiyorum. İngilizcem cidden çok büyük sorunlar çıkartıyor ortaokulda hocalar derse girmiyordu hiç "the" nın belirli artikel olduğunu bile almanca dersinde öğrendim durum o kadar vahim. Gramer hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok ortaokulda sorun olmuyordu ama lisede çok büyük sorun oluyor. Haftasonları gidebileceğim iyi bir ingilizce kursu biliyor musunuz? Birde 0 dan mı öğrenmem gerekli? Sınav falan yapıyorlarmış galiba anlatabilir misiniz olayı?

marmara üniversitesinin yabancı dil kursu ile görüş derim. üniversitelerin fiyatları genelde makuldur. zorla senet olayıda yok. derslerini bilmiyorum ancak öneri alırmısın bilmem ama başlangıç seviyeleri için youtubeyi öneririm. bir sürü video var. kurstaki konuları aynen işliyorlar.azmin varsa pre-intermediate ye kadar gelirsin. sonrası için kur düşünülebilir. birde english town var evden online eğitim veren konusu vardı bulursam atarım. onuda deneyebilirsin.

• Kardeşim Just English Düşünürsen 2+1 kur mevcut. dondurdum işlerimin yoğunluğundan gidemiyorum düşünürsen nakil yapabilirim çokta ucuz bir fiyata 3-1 fiyatına verebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ErenTs E kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. istanbul'u pek bilmiyorum onu soyleyeyim oncelikle. ben universitelerin ingilizce kurslarina gitmeni tavsiye ederim. digerleri ticarethanedir her zaman her sehirde. ve sizin sifirdan baslamaniz gerek beginner seviyesindesiniz gozukuyor. hic bi sey bilmiyorsaniz solersiniz ben en bastan baslayacagim diye A1 kurundan baslarsiniz. tavsiyelerim bu sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRock -- 4 Şubat 2016; 16:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.