Şimdi Ara

Liseye yeni başlayanlar ne yapmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba lise için açılan konuları okudum.Yetmediği için bu senenin liseye başlayanlar ne yapmalı konusunu açayım dedim. Şöyle bir durum var. 8.sınıftan sevmediğim birisiyle aynı sınıfa düştüm.Sizce ne yapmalıyım ? Konusmasam olur mu ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevmediklerin her zaman olacaktır. Uslu uslu 4 sene oku, kendi çapında eğlenceli hale getir. pişman olacağın şeyler yapma, başka erkeklerle kapıştırmayacak bir kıza aşık ol Eğer bayansan son cümleyi değiştireyim serseri olmayan ergenlik hormonlarını kontrol edebilen, ayrıldığında başına bela olmayacak kadar akıllı olan, tercihen çalışkan birisine aşık ol

edit: bayan ihtimalini ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avenged -- 26 Ağustos 2014; 20:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

sevmediklerin her zaman olacaktır. Uslu uslu 4 sene oku, kendi çapında eğlenceli hale getir. pişman olacağın şeyler yapma, başka erkeklerle kapıştırmayacak bir kıza aşık ol Eğer bayansan son cümleyi değiştireyim serseri olmayan ergenlik hormonlarını kontrol edebilen, ayrıldığında başına bela olmayacak kadar akıllı olan, tercihen çalışkan birisine aşık ol

edit: bayan ihtimalini ekledim

Öncelikle teşekkür ederim .Pisman olacağım bişeye kalkismamaya çalışıyorum. Önündeki sevmem ama çevremdeki kişiler agirbasli olduğumu söylerler.
    Edit:Erkeğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahajong -- 26 Ağustos 2014; 21:57:06 >

• Ortalamanı yüksek tut gerisi için diğer arkadaşlar tavsiye veriyor zaten.

• @iamsonasty ortalama derken çevre olarak mı okul olarak mı açıklamanın sevinirim

• Dersleri salma ama abartıpta lise hayatını ot gibi yasama sevgilin olsun ortamlara gir cik eglenmeyi bil kimseyede ezdirme kendini hadi hayırlı 4 seneler sana 2000 li kardesim

• Paşa Torunu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Yahu sehirdisi gibi yerde okul mekan yok 12 km şehre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahajong

Teşekkür ederim.Yahu sehirdisi gibi yerde okul mekan yok 12 km şehre

Mekan yoksa yapabileceğin en güzel yol derslerine asılmaktır bence bizim okulda öyle ben derslere asılıyorum ama arkadaşlarımda var tabiki aradaki dengeyi sağlıyorum nede olsa bu lise hayatı senin üniversiteni belirleyecek üniversite ise hayatını seçim senin :))
  • quote:

@iamsonasty ortalama derken çevre olarak mı okul olarak mı açıklamanın sevinirim

Okul olarak. Ne kadar önemli anlatamam. Çevre olarak seviyesi düşük şeyler yapmayın yeter. Espri olsun, giyim olsun, kavga falan olsun.. Ama kıvırcık ergen irileri gibi de olmayın

• Derslerini salmamaya calis ayni benim gibi. Arkadaslarin ile arani siki tut ilk gunlerde arkadaslar gruplar olusturacaktir. Bir grubun icinde olmaya calis. Grupta caliskan biri olmasina dikkat et.ogretmenlerinle aran iyi olsun .bide lise ilkokula hic benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrarisini Saran Adam -- 26 Ağustos 2014; 21:45:52 >
  • @iamsonasty
    @11Omeer
    @sucuklu tost
    Hepinize teşekkür ederim.Derslerime çalışıyorum.Fakat tekrar yaparak güçlendireceğim.Arkadaş konusunda öyle fazla arkadaşım yok.Vardı 65 kişilik toplam arkadaşım vardı fakat şu anda 3 (yazı ile : üç) tane var.Düşük seviyeli hareketlerden nefret ederim.
  • Sınıfa moonwalk yaparak gir

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı laf dolaşıyo.Bak bu olabilir.Direk dhci derler ama
  • quote:

@iamsonasty
    @11Omeer
    @sucuklu tost
    Hepinize teşekkür ederim.Derslerime çalışıyorum.Fakat tekrar yaparak güçlendireceğim.Arkadaş konusunda öyle fazla arkadaşım yok.Vardı 65 kişilik toplam arkadaşım vardı fakat şu anda 3 (yazı ile : üç) tane var.Düşük seviyeli hareketlerden nefret ederim.

mesela yazı ile üç yazman da düşük seviyeli kaçıyor ama düşük seviyeden nefret ettiğine göre düşük seviye anlayışımız farklı. Neyse zamanla kavrayacağına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F047747E

quote:

@iamsonasty
    @11Omeer
    @sucuklu tost

mesela yazı ile üç yazman da düşük seviyeli kaçıyor ama düşük seviyeden nefret ettiğine göre düşük seviye anlayışımız farklı. Neyse zamanla kavrayacağına eminim.

Alıntıları Göster
    benim zamanımda çok değişik şeyler yapılmıyordu çok kasma anlayacağın her aynı konuyu gördüğümde salak gibi çok kasan arkadaşlarımı hatırlıyorum ne çok sıcak ne çok soğuk davran ilk 1 hafta canın sıkıntıdan patlar zaten

• Okul hayatinin en guzel 4 yili olacak

• Sınıfını değiştirebilirsin sorunun var ise. Tabi okul açılmadan yap bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Sınıfını değiştirebilirsin sorunun var ise. Tabi okul açılmadan yap bunları.
    Ben yanıma oturduğum çocukla arkadaş olmuştum konuşkan birisi çıktı şansıma önümüzdekilerle arkamızdakilerle filan arkadaş olduk 1-2 aya herkesle arkadaş oluyorsun 4-5 ay sonra **şak geççek kadar arkadaş oluyorsun ilk yıl baya eğlenceli geçiyor. Ben teknik(meslek lisesi) okuduğumm için ikinci yıl arkadaşlarım değişti yanımda oturan çocuk ve 1-2 arkadaşla aynı sınıftaydık aynı şekilde uyum sağlıyorsun ortama. Sonra o arkadaşlıklar bitiyor yanındakiler başkalarıyla arkadaş sen başkalarıyla arkadaş derken seneler geçiyor. İlk gittiğimde bahçede sap gibi takılıyordum sende öyle olursun heralde bi heycan bi heycan sonra sınıfı topluyor hocalar ordan sınıfa yürüyorsun başlıyor orda olay. Derslere çalışman lazım tabi benim meslek lisesi olduğundan dolayı çevremde bok gibi maddesinden çakısına kadar her şey var. Anadoluya filan gideceksen öyle olaylar pek olmaz heralde. Sen evinin yolunu tut birisi bi baksana dediğinde sakın dönme yeter. O kişi sana saati soracak olsa bile dönme arkana başkasına sorsun bunla ilgili bi olay yaşarsan anlarsın. Derslere çalışman lazım dediğim gibi dersin yanında arkadaşlarınla bi basket filan oyna spor yap kilolu olmamaya bak, olay çıkartmayan bi tip ol olay çıkarsada kendini ezdirme ama öyle pata küte dalma -çıkmaz heralde-. Şu öğretmene yav**yan tiplerden olursanda bir şey kaybetmezsin emre diye bir arkadaş vardı her ders konu anlatırdı, sınavlarda başarılı olursan hakkını veriyorlar -istisnalar dışında-. Kötü alışkanlıklar edinme sınıfta mallık yapma ( garip garip hareketler benden sorulurduda ). Başka söylenecek bir şey yok birinci yılın yarısı bittikten sonra tamamen alışıyorsun zaten.

• Öğrwtmenlerle iyi geçin o dersten kalma imkanina %1 olur

Ve bir sene tekrar edenlerden korkmayin onlar korur seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Öğrwtmenlerle iyi geçin o dersten kalma imkanina %1 olur

Ve bir sene tekrar edenlerden korkmayin onlar korur seni
    Her gün 1-2 saat tekrar yapsan yeterli. Böylece sonlara doğru günde 11 saat çalışmak zorunda kalmazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.