Şimdi Ara

Liseye Yeni başlıycağım.Tecrübeli lise 2 ve üstü okuyanlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

ilk hafta gitm e ders işlenmez cool jojuk ol ve 2. hafta okula başla

EML de veya düz de okuyorsan öyle ortalama bir anadolu lisesinde okuyorsan ilk günden başlar hocalar.

Fen liselerinde baslamaz ilk gun dera aen ne diyorsun :) tabi 10-11-12de baslar konu liseye yeni geçenlere oneri konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılımcı ol ama kesinlikle adını çıkartma ilk günlerde sakin dur kendine bir arkadaş kitlesi bul ve öyle takıl.
    Ha bu arada derslerine iyi çalış. İyi anadoluyu kazandım bu sene yatayıma gelme ha sakın. bütün notlarım takdirdi bu sene saldım 7 zayıflan sınıfta kalacaktım 20 gün bütün hayatla ilişkimi kesip 2 zayıfa düşürdüm ve geçtim. Bak benden demesi şimdi 7 zayıfı 2'ye düşürüp geçtim oh diye yatıyorum ama ananın babanın kızması öğretmenlerinin neden çalışmıyorsun demesi falan hatta müdür yardımcısının sen bu sene kalırsın tarzı söylemleri onurunu kırar stres küpü olursun.
    Lise 2'ye geçtim. Çok taze anılar bunlar. Online oyunda oynuyorsan saatli oyna. Benim gibi allahın her günü lol oynama okul varken felan.

Ha birde ilk gün konu falan işlemezler ama sen gene bir not defteri al. Tanışma faslı falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 4 Temmuz 2014; 3:51:09 >
  • Doğrusu biraz gözüm korktu Hepinize teşekkürler Bu öneriler cidden işime yarayacak İlk günlerde ağırbaşlı(abartmadan) yeri gelince gülen,sakin,sigaraya,siyasete bulaşmayan,dersleri iyi olan,öğretmenlerin gözünde iyi ,bakımlı ve muhtemelen karı kız olayına en azından ilk sene girmeyen,atılgan,sportif,sosyal biri olmaya çalışacağım.Arkadaş seçimi konusunda biraz zorlanacağım gibi gözüküyor ama hiç belli olmaz.Tek sıkıntı çekeceğimi düşündüğüm huyum ise biraz agresif olmam.Umarım ilk günlerde biri sıkıştırmaya kalkmaz

• İlk 2 sene boyunca hocalarla filan aranı çok iyi tut sigara olaylarında işe yarıyo sonra ben okulda sigara içerken hiçbir hoca bişey demiyo şuan.
    Kızların yanında fazla takılma sınıftaki diğer erkeklerle aran açılır.
    Üst sınıflardan bi kaç arkadaş edin. (Üst sınıf dediğim lise 2 değil 3 veya 4)
    Hiçbir zaman ispiyonculuk yapma sigara muhabbetinde filan.
    İnsanlara boş artislenme haklıysan sonuna kadar git ama saçma sapan konularda ters tepki verme.
    Sınıfta embesil gibi dolaşma güçlü ol yada olma dik dur ama etrafa öyle atarlı bakışlar atma sonunları iyi olmuyo onların
    Yabancı dilini iyi tut ne olur ne olmaz okulun yurt-dışı projesi filan olur senide alırlar belki.
    Okuldaki herkesle tanışıcam hepsiyle konuşucam diyosan en az 1 sene bekle.
    En son ve en önemli olarak hiçbir konuda kolpalama dürüst ol durumun ne olursa olsun. (Tabiki hocalara karşı değil onlara karşı sonuna kadar inkar)

• Çok kısa ve net tavsiyeler vereyim,12.sınıfım;

-Gözünde hiçbir şeyi büyütme.Dersler,kızlar,üst sınıflar vs.Bunları gözünde büyütüp etkikenmene gerek yok zamanı geldiğinde neyin ne olduğunu göreceksin ve sadece guluceksin geçmişine.
    -Kesinlikle spora başla.Şimdiden body-fitness'a başlasan 10-11.sınıfta çok iyi vücudun olur.Kesinlikle şişko olma şişko olursan baştan kaybedersin yada sıska olma.(Kaybedersin derken vücudun çok iyi olup diğerlerinden sıyrılırsan ayrı bir havan olur.Kızlar,erkekler hatta hocalar bile sana başka gözle bakarlar.)Hacim almaya bak kardeşim.
    -Sigaraya kesinlikle başlama elbet biri onericek yok beyler istemiyorum de.
    -Kendine düzen oluştur,çok ders çalış anlamında söylemiyorum.Mesela spora yazıl spora sabah okuldan önce git,kendini buna alıştırırsan üniversite için de şansın artar.Duzen önemli.
    -Nası başlarsan öyle gider diye söyleyenler var.Bu aynen doğru.İnsanlar üzerine haylaz çocuk diye izlenim bırakabilirsin.Bu izlenimi zor değiştirirsin çünkü kendinide buna alıştırmış olursun.O yüzden her şeyden azar azar yap zevk almaya bak.Tavsiyelerim bu kadar uyarsan faydalarını görürsün...

• 9. sınıf derslerine iyi çalış.
  • Çok konuşan biri olma kendini zaten asla ezdirme ama yeri,ortamı gelirse güzel espri falan yapıştır
  • Bende bu sene liseye geçeceğim fakat kişiliğmi sergilemeyeceğim.. Normalde herkesle iyi anlaşan bir insanım ama ders notlarımı mutlaka etkileyecektir ^^ Biraz gizemli bir tip olacağım . Normalde sert biriyimdir ama kısaca söylersek erkeklerle pek anlaşamam. Futbol tarzı şeyler hoşuma gitmiyor öyle karı-kız konuşan bitipde değilim .. Oyunlardan konuşmayı severmiyim bende bilmiyorum... Biraz zekamı kullanmayı düşünüyorum..

Edit: Tabiki bunu ilk 1 ay için yapacağım milleti tanımak için ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 4 Temmuz 2014; 4:29:33 >
  • Peki biraz alakasız ama burak bora mi yoksa baal mi istanbulda

• Dersi iyi dinleyebileceğin,kolay kopya çekebileceğin,tahtayı parlama olmadan gören bir yere otur.Yeri değiştirmek pek kolay olmayabilir.

• Blok

• Ingilizce ve almancani gelistirmeye bak

• cürretkarTürk kullanıcısına yanıt
    Dersine bak.
  • İlk hafta okula gitme , dinle beni.
  • herkes ezdirme kendini demiş korkutmasın seni anadolu lisesine gidiyorsun sonuçta meslek lisesine değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: cürretkarTürk

Arkadaşlar bu sene liseye geçicem.Bu başlık açılmıştır muhtemelen ama ben biraz detay verıcem kendımden ona göre siz tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiyelerinizi istiycem Arkadaşlar bu sene ankarada iyi bir anadolu lisesine gideceğim lisenin ilk 1-2 haftası nelere dikkat ediyim ? nası duruyum,davranış sergileyim ? şuandan o lisede lazım olabilecek kendimi geliştirmem gereken bir konu var mı ? müzik vs.

Sonuçlar falan açıklandı mı? bide kayıt işlemleri nasıl oluyor kardeşim de seninle yaşıt da biliyorsan söyler misin

Sonuçlar belli. İnternetten tercih yapacaksınız. Tercih tarihini tam hatırlamıyorum, Agustos'un başıydı sanırım.

İnternetten nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

ankarada hangi liseye gidecen yardımcı olalım her lisede adamım vardır

gal'de var mı hocam

gaziden 5-6 tane ''adam'' var sıkıntıya düşersen bi mesajın yeter
  • GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    hocam var midir toki anadolu ya da nermin cekicte buyuk ihtimal oralar tutacak :D

• Pısırık olma, erkeklerden çok kızlarla samimi olmaya çalış, biraz kendini ağırdan sat, küfürlü konuşma, öğretmenlerine karşı saygılı ol, sınıftan kimseyi sosyal mecralarda ilk sen ekleme yada takip etme
  • En orrtanin ortasina otur. Ogretmenlere karsi resmi ol .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.