Şimdi Ara

Liseyi bitirmeyen foruma alınmasın beyler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne arkadaslar ergenden gecilmez olmus forum. sacma sapan konular sacma sapan cevaplar. bundan sonra gercekten cv'ye bakıp almak lazım foruma. en az lise mezunu istiyoruz.

• Yok crysis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün konuşurken biriyle durup dururken ben mühendisim demişti onu alın kesin çok bilgili olduğunu sanıyordu

• Akıl yaşta değil baştadır.

• lise mezunu derken yas olarak beyler illa akademik demedim. coluk cocuk dolu oglum buralar.
  • ne liseliler gördüm zeki mi zeki
    ne üniversiteliler gördüm ahmak mı ahmak
  • forumuda üstüne yapalım ? forumun %90 ı zaten lise ve altıdır. %10 u ise lise yıllarından beri giriyordur foruma.
  • Helal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sencerbice kullanıcısına yanıt
    cv,,,lise mezunu,,, şimdi senle sigorta yol parası konuşmakta lazım tik tik konu aciyorsunuz a*k
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    guzel kardesim forumu ustune yapmak degil. ben 2009dan beri üyeyim foruma. yas ortalamasının hic bu kadar dustugunu gormedim. bunu soyledim atarın alemi yok.
  • O zaman da kimse kalmaz be kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

guzel kardesim forumu ustune yapmak degil. ben 2009dan beri üyeyim foruma. yas ortalamasının hic bu kadar dustugunu gormedim. bunu soyledim atarın alemi yok.

benimde 5. senem yaşla alakası yok bu işin . 7.sınıfta üye oldum şimdi lise 3 üm. forumda üyelik alımının kapanması lazım sorun yaşta değil. inciciler mi dersin aog cular mı dersin .saçma salak insanalr doluştu foruma ve esprileride hiç komik değil. eskiden böyle arada ilgi çekici tuhaf konular olurdu şimdi meyhane forum, biri derdini analtıyor biri saçmalıyor. dişe dokunur bitane konu yok forumda
  • Ergenlikle bi alakası yok, 17 yaşındayım ve aynı durumu bende görüyorum, 2007'den beri foruma üyeyim konu dışı herhalde son 1-2 yıldaki kadar yozlaşmamış, gereksizleşmemişti. Bunun sebeplerinden biri değişen internet kültürü, teklonojiye kolaylık erişim vs. Sokakta birine saati soramayan insanlar burda ahkam kesiyor, vs.

Yani yaş önemli değil, insanın kendini geliştirmesi, olgunlaştırması önemli olan. Ayrıca açtığın konunun saçmalığının farkındasındır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 6 Şubat 2015; 12:54:47 >
  • fajQ F kullanıcısına yanıt
    bak iste sizden bahsediyorum
  • Simdiki ergenler resmen israf yada %90 i diyim.

Bosa oksijen tuketiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.