Şimdi Ara

Little Caesars Pizza'da Çalışan veya Çalışmış Olanlar(Veya herhangi bir pizzacıda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evin yakınında Little Caesars pizza var yazın çalışmayı düşünüyorum ama motorcu olarak değil.Onun haricinde mutfakta veya kasiyer olarak çalışabilirim şartları nasıldır daha önce çalışan arkadaşlar varsa ve yazabilirse çok makbule geçer.Teşekkürler.

• Diğer pizza konuları arasında güme gitti sanırım ciddi konudur arkadaşlar cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Diğer pizza konuları arasında güme gitti sanırım ciddi konudur arkadaşlar cevap bekliyorum.
    konu uplansın yardımım dokunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

konu uplansın yardımım dokunsun

Alıntıları Göster
    Up yapalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Up yapalım bari.

Alıntıları Göster
    ben 19 yaşımda iken 6 ay pizza hutda çalıştım,servis elemanı olarak,saat başı sistemi ile asgari ücret

yasal olarak 7.5 saat + 0.5 saat ara olmasına rağmen ortalama 11 saat çalışıyorsun,sabah vardiyasında dükkan hazırlığı,akşam vardiyasında temizlik + kapatma olduğu için,işlek bir dükkan ise 10 sn durup soluklanamazsın ve yoğun saatlerde bildiğin yetişemiyorsun hiçbirşeye (taksim gezide çalıştım)

mutfakçılar çok az daha fazla maaş alıyordu,sabah vardiyası olanların ekstra işi yoktu ama akşam vardiyası olanlar mutfak bölümünün temizlik ve kapatmasını yapıyordu,bulaşıklar ile de bu arkadaşlar ilgileniyordu

şimdi little caesarsta masa bekleme yok o yüzden mutfakta olacaksın,kasaya tecrübeli eleman konulur ve zaten meşakkatli bir iştir (her kuruşuna kadar saysan da eksik veya fazla çıkıyor gün sonunda )

maaş büyük ihtimal asgari ücret olacaktır,izin günün hafta içinden bir gün olur,hafta sonu izin yapanlar müdürler veya en eski elemanlar oluyor

mutfak işi basit,her sabah hamur yapılıp yuvarlaklar önceden hazırlanıyor,pişirmeden önce malzeme ve sos konup fırına,pizza dışındaki ürünler de önceden hazır gelen veya basitçe hazırlanan şeyler,her şey aynı yürüyen bantlı sıcak hava fırınında pişiyor,başından veya ortasından koyuyorsun sonunda çıkıyor

haftada bir depo denen olay var,mallar geliyor herşeyi taşıyıp yerleştiriyorsun,yük kaldırmaya alışkın değilsen kol ağrısı yapabilir

alternatifin yoksa yapılacak bir iş,hem yourucu hem vardiyalı olduğu için uyku düzeni kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonkeySpeed -- 26 Mayıs 2012; 5:15:34 >

• ?
    quote:

Orijinalden alıntı: DonkeySpeed

ben 19 yaşımda iken 6 ay pizza hutda çalıştım,servis elemanı olarak,saat başı sistemi ile asgari ücret

yasal olarak 7.5 saat + 0.5 saat ara olmasına rağmen ortalama 11 saat çalışıyorsun,sabah vardiyasında dükkan hazırlığı,akşam vardiyasında temizlik + kapatma olduğu için,işlek bir dükkan ise 10 sn durup soluklanamazsın ve yoğun saatlerde bildiğin yetişemiyorsun hiçbirşeye (taksim gezide çalıştım)

mutfakçılar çok az daha fazla maaş alıyordu,sabah vardiyası olanların ekstra işi yoktu ama akşam vardiyası olanlar mutfak bölümünün temizlik ve kapatmasını yapıyordu,bulaşıklar ile de bu arkadaşlar ilgileniyordu

şimdi little caesarsta masa bekleme yok o yüzden mutfakta olacaksın,kasaya tecrübeli eleman konulur ve zaten meşakkatli bir iştir (her kuruşuna kadar saysan da eksik veya fazla çıkıyor gün sonunda )

maaş büyük ihtimal asgari ücret olacaktır,izin günün hafta içinden bir gün olur,hafta sonu izin yapanlar müdürler veya en eski elemanlar oluyor

mutfak işi basit,her sabah hamur yapılıp yuvarlaklar önceden hazırlanıyor,pişirmeden önce malzeme ve sos konup fırına,pizza dışındaki ürünler de önceden hazır gelen veya basitçe hazırlanan şeyler,her şey aynı yürüyen bantlı sıcak hava fırınında pişiyor,başından veya ortasından koyuyorsun sonunda çıkıyor

haftada bir depo denen olay var,mallar geliyor herşeyi taşıyıp yerleştiriyorsun,yük kaldırmaya alışkın değilsen kol ağrısı yapabilir

alternatifin yoksa yapılacak bir iş,hem yourucu hem vardiyalı olduğu için uyku düzeni kalmıyor

Uplayan arkadaşlara teekkürler.

Hocam sabah vardiyası kaçta başlıyıp kaçta bitiyor akşam vardiyası kaçta başlayıp kaçta bitiyor bir de bizim burdaki şube sanırım gece 2 ye kadar açık olan şubelerden.Akşam vardiyasına kalırsam bu saate kadar durmak zorunda mı oluyorum?Şu vardiya aralıklarını oğrenebilirsem çok iyi olacak.

• quote:

?
    quote:

Orijinalden alıntı: DonkeySpeed

Uplayan arkadaşlara teekkürler.

Hocam sabah vardiyası kaçta başlıyıp kaçta bitiyor akşam vardiyası kaçta başlayıp kaçta bitiyor bir de bizim burdaki şube sanırım gece 2 ye kadar açık olan şubelerden.Akşam vardiyasına kalırsam bu saate kadar durmak zorunda mı oluyorum?Şu vardiya aralıklarını oğrenebilirsem çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    He bir de soruma ek olarak heralde yemek te veriyorlardır gunde kaç pizza yeme hakkımız var?Bir de çalışana özel indirimleri falan oluyor mu?İstediğimiz pizzayı seçip yiyebiliyor muyuz boyutu falan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

He bir de soruma ek olarak heralde yemek te veriyorlardır gunde kaç pizza yeme hakkımız var?Bir de çalışana özel indirimleri falan oluyor mu?İstediğimiz pizzayı seçip yiyebiliyor muyuz boyutu falan?

Alıntıları Göster
    Up!
  • quote:

Up!

Alıntıları Göster
    Up!
  • quote:

Up!

Alıntıları Göster
    İş şartlarını konuşurken "o iş saatine o maaş olmaz sezar'ın hakkı sezar'a" dedim ve moonwalk yaparak dükkandan ayrıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

İş şartlarını konuşurken "o iş saatine o maaş olmaz sezar'ın hakkı sezar'a" dedim ve moonwalk yaparak dükkandan ayrıldım.

Çok büyük laf edecektim de sonra konuyu uplattığın aklıma geldi teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of Hades

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

hayırlı olsun

Teşekkürler.Daha başlamadım ama başlayacağım da kesin değil birileri yorum yazsa keşke...
  • Zor iş kardeş garson olursan daha da zor milletin çenesini çekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

Zor iş kardeş garson olursan daha da zor milletin çenesini çekersin
    Bugün iş başvurusu yaptım ve işe alındım. Öncelikle 1 ay boyunca seni takipte tutuyorlar sakalından, performansına kadar. Bu bir ay içerisinde sınavlar oluyormuş. Eğer geçersen ve 1.ayın sonunda olumlu bir izlenim bırakırsan devam edip etmeyeceğine karar veriyorlar.

Vardiyaları ve izinleri onlar belirliyor sen bir şey diyemiyorsun. Cuma-Cumartesi ve Pazar günü tatil izine çıkılmıyor. Maaş konusuna gelince 720+75 (yol parası ) + Sigortadır.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adam 3 senedir araştırma yapıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Adam 3 senedir araştırma yapıyor :D

Alıntıları Göster
    3 senedir araştırma yapmak nedir arkadaş :D :D Gece gece ii geldi bana :D
  • Yok artık adama bak ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler

Yok artık adama bak ahahah
    oha oha oha
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Pizzacı, hamburgerci gibi yerlerde çalışmak isteyenleri anlamıyorum. Hadi hiç iş bulamazsın son seçenek olur eyvallah ta bildiğin köle oluyorsun abi. Arkadaşım Burger King'te çalışmıştı. Her işi yapıyorsun ama karşılığını alamıyorsun. Diğer hızlı yemek zincirleri için de çok farklı şeyler duymadım açıkçası.

Tek güzel tarafı arkadaş Burger King'den öyle bir çevre yapmıştı ki ne zaman gitsek kasadaki elemana birkaç lira verip ölümüne yiyorduk. 6lı soğan halkası gibi bir şey olarak geçiyordu fişe. Cem Uzan'ın Motorola'yı dolandırması gibi bir şeydi kendimizce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.