Bildirim
LİVE 5.1 SES KARTINDA ANORMAL DURUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: zihniyet
Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartında hoporlörü sadece mıcrofon girişine bağlarsam ses normal bir şekilde çalışıyor.Bu bana normal gelmedi problem ne olabilir?
eğer stereo speaker kullanıyorsan ses ayarlarını 2.1 olarak değiştir.bell ki senin ayarlar ya 4.1 de ya da 5.1 de kalmış.bildiğin gibi kartı 5.1 olarak ayarlarsan mic, line in ve out, center-bass , front ve rear olarak kullanılır. -
Ses denetimlerinde Masaüstü stereo hoparlör olarak ayarlanmış görünüyor. -
bir de aşağıda görünen creative uygulamasından dene belki windows creative uygulamasıyla senkronize olmayabilir.olmazsa sürücüyü kaldır kartı başka bir slota tak.önemli bir problem olduğunu sanmıyorum.
-
Sorun büyük ihtimalle dediğiniz ayarlardan kaynaklanıyor.Şu an deneyemiyorum müsait olduğumda söylediklerinizi yapacağım.Yardımlarınız için teşekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
quote:
Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartında hoporlörü sadece mıcrofon girişine bağlarsam ses normal bir şekilde çalışıyor.Bu bana normal gelmedi problem ne olabilir?
eğer stereo speaker kullanıyorsan ses ayarlarını 2.1 olarak değiştir.bell ki senin ayarlar ya 4.1 de ya da 5.1 de kalmış.bildiğin gibi kartı 5.1 olarak ayarlarsan mic, line in ve out, center-bass , front ve rear olarak kullanılır.
bu çıkışların yer değiştirmesi tam olarak nasıl oluyor açıklar mısın?
bende de live 5.1 var da 3 çıkışlı hop. setini 5.1 olarak bağlayamıyorum stereo yapıyorum anca
-
quote:
Orjinalden alıntı: FixXxeR
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
quote:
eğer stereo speaker kullanıyorsan ses ayarlarını 2.1 olarak değiştir.bell ki senin ayarlar ya 4.1 de ya da 5.1 de kalmış.bildiğin gibi kartı 5.1 olarak ayarlarsan mic, line in ve out, center-bass , front ve rear olarak kullanılır.
bu çıkışların yer değiştirmesi tam olarak nasıl oluyor açıklar mısın?
bende de live 5.1 var da 3 çıkışlı hop. setini 5.1 olarak bağlayamıyorum stereo yapıyorum anca
aşağıda göreceğin şekilde yapman yeterli öyle çok zor bir şey değil.ses kartın creative de olmayabilir.yine aynı şekilde anakartta entegre bile olsa onun kendi uygulamasından 5.1 seşilere yapılabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X