Dun aksam itibariyle live üyeliğim bitti fakat yeniden kredi kartı ile devam edemiyorum.Redeem kod ile gireyim dedim onuda kabul etmiyor.80169d94 diye bir hata kodu veriyor. Başka bir arkadasımın daha başına gelmiş başka bir gamertag ile yeni üyelik açıp redeem code ile girmiş ama oda diyorki save dosyalarımı kullanamıyorum.Yeni gamertag ile oyunları baştan oynamak zorunda kalıyorum. Save dosyalarını yeni açılanda kullanmanın bir yolu yokmu?yada ben eski üyeliğimi nasıl devam ettireceğim. Acil yardım lütfen......
1-Şu ara Piyasada baya bir sahte Redeem kod var bizima rkadaş da Ebay den aldı hesapta 12+1 gold diyor REdeem Diyince Olmuyor.Sonra Ebayden mesaj gelmiş kullanıcı bu tür herkeze sahte kod yollamış diye. 2-Sanal kredi kartı bu iş için en uygunu gibi.Yada gerçek Prepaid kod kuponu bulmak lazım. 3-Yeni account açtıktan sonra eski savegameleri anca eski account kullanabilirsin. Bunu çözüüde konsolda 2 account ta yüklü olur eski savegameleri oynarken eski account ile oyunu oynarsın online oyun yonıyacağın zamanda yeni accounta geçiş yaparsın