Şimdi Ara

Live! Cam Video IM Pro VF0410 Vista Driver Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Vista Ultimate Premium 64 bit kullanıyorum.Geçenlerde Webcam aldım. Bugün kurulumunu yapıyordum fakat driverlarını yüklememe rağmen "windows couldn't find the software drivers" uyarısı ile karşıya karşıya kalıyorum. Google'da ve sitede de arattım ama tam olarak sorunu da anlayamadığım için bişeyler bulamadım. Netten en son sürüm driverları indirip tekrar kurdum ama sonuç aynı oldu. Daha evvel de aynı buna benzer 3 farklı olayla karşılaşmıştım. İlk iki olayda usb üzerinden Nikon D40x ve D70 bağladım fotoğraflarımı aktarmak için fakat "windows couldn't find the software drivers" uyarısı almıştım. Windows update'de aratsa da herhangi bir şekilde bulamıyor. Üçüncü olayda da arkadaşımın Philips external hdd'sini bağladığımızda bu sorunun aynısı ile karşı karşıya kaldık. Fakat nasıl yaptıysak (uzun zaman oldu) bir şekilde alete has driverları başka bi klasöre atıp oradan okutmuştuk ve öylece çalışmıştı. Çok sinir bozucu bir durum ve format atmak istemiyorum şu aşamada çünkü bir çözümü mutlaka vardır diye düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirseniz çok minnettar olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

• 64 bit ile ilgili olabilir hocam , bu 64 bit olayına hala geçemedik.

Kurduğun driverlerı kaldırıp , kamerayı çıkarıp tekrar tak hocam daha sonra driverı vista kendisi bulsun , indirsin , yüklesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

64 bit ile ilgili olabilir hocam , bu 64 bit olayına hala geçemedik.

Kurduğun driverlerı kaldırıp , kamerayı çıkarıp tekrar tak hocam daha sonra driverı vista kendisi bulsun , indirsin , yüklesin.

yok onunla alakası yokmuş. çözdüm olayı sonradan. sağolasın yine de, teşekkürler. windows/inf klasöründeki infcache.1 dosyası buglıymış galiba. ondan dolayı böyle bir sorun çıkıyormuş. onu silince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.