AZ ÖNCE HOTMAİL.İT HESABIMDAKİ MAİLLERİ KONTROL EDİYODUM VE ÜSTTE LİVE MAİL BETAYA GEÇMEK İÇİN BİR BUTON VARDI TIKLADIM VE BİRKAÇ ŞEY ONAYLADIKTAN SONRA 2 GB LİVE MAİL BETAYA GEÇTİM. NORMAL HOTMAİL ARAYÜZÜ TAMAMEN DEĞİŞTİ ÇOK DEĞİŞİK BİŞEY OLDU. TABİ İTALYANCA OLDUĞU İÇİN HİÇBİRŞEY ANLAMIYORUM. BUNU TÜRKÇEYE ÇEVİRME ŞANSIM VARMI YADA BİZİM HOTMAİL.COM'LARDAN BU LİVE MAİL BETAYA GEÇME ŞANSIMIZ VARMI?
ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
hotmail.com da da war aynı özellik yine yeşil bi buton war join to live falan yazıyo ona tıklayarak live ı kullanabilirsin.
Opzion - Personalizza la tua posta - Seleziona lingua - Türkçe
çok teşekkürler türkçeye döndü sonunda
birde az önce hotmail.com hesabımla live betaya geçmek için işlemleri yaptım 2 hafta içinde geçeceksin diyo adaletsizliğe bakın yaa italyanlar 1dakkada biz 2 haftada geçiyoruz
birde az önce hotmail.com hesabımla live betaya geçmek için işlemleri yaptım 2 hafta içinde geçeceksin diyo adaletsizliğe bakın yaa italyanlar 1dakkada biz 2 haftada geçiyoruz
evet yanlış yerden mi yapmışım
Doğru yerden yapmışsın
normal live 2gb , klasik 2 gb karışık veriyor site
hangisi denk gelirse şansına
bir süre sonra olur live mail
quote:
Orjinalden alıntı: alperen53
evet yanlış yerden mi yapmışım
Bu Live Mail ilerde oturucakmı iyice ?
inşallah oturur
google grouptan mesaj alıyordum istemediğim halde
hiçbir şekilde engelleyemedi, filtre çalışmadı
en sonunda gruba küfürü bastım öyle kurtuldum
quote:
Orjinalden alıntı: RuthLess_SLayer
Bu Live Mail ilerde oturucakmı iyice ?
Sorry, but it looks like you won't be able to participate in the Mail Beta at this time.
This might be because: Your account is with one of our partners and has additional features that Mail Beta doesn’t support yet Mail Beta isn’t available in your area at this time You have a parentally controlled account Your Microsoft Passport indicates you're under 13
ben @:::SpyNet::: arkadasımızın werdıgı nıckden kaydolmaya calıstım ama bana bu hatayı werdı sızce ne yapmalıyım ?
Linke tıklamadan önce seçeneklerden ingilizce yap dili
olmasaa doğum tarihini yükselt
quote:
Orjinalden alıntı: ecasa_69
Sorry, but it looks like you won't be able to participate in the Mail Beta at this time.
This might be because: Your account is with one of our partners and has additional features that Mail Beta doesn’t support yet Mail Beta isn’t available in your area at this time You have a parentally controlled account Your Microsoft Passport indicates you're under 13
ben @:::SpyNet::: arkadasımızın werdıgı nıckden kaydolmaya calıstım ama bana bu hatayı werdı sızce ne yapmalıyım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme