Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.026
Cevap
75
Favori
1.068.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16321633163416351636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mantıkla her şike yapan iletişim problemi yaşandı deyip geçer.

belli bir beyinsizlikten sonrası kötü niyettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Kılıfına güzel uydurmuşlar.

• Jürgen Klopp birak git şu takimi artik. Oynattigin futbol, eziyet ve işkence resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🔴 #LFC XI vs. Everton: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch; Salah, Diaz, Jota.

• Salah'ın yeni rekorlar kırdığı maçta Everton'u 2-0 geçtik.

• Diaz'ın Kolombiya'da anne ve babası kaçırılmış. Anne'yi kurtarmışlar ama babadan hala haber yok.

• Yuh. Böyle ülkelerde, boyle futbolcularin ailelerinin yasamamasi lazim.

Ingiltereye getirtseymis, olan olmus.

• krstarica kullanıcısına yanıt

Polis, annesini kurtarmış.

Babasından halen haber yokmuş. 2 milyon Kolombiya pesosu ödül vereceklermiş babasının yerini söyleyene/bilene.

• Bu arada evimizde Forest'ı 3-0 geçtik.

İlk golden sonra Jota, Diaz'a çok güzel bir jest yaptı. Ardından tüm takım katıldı. Güzel bir görüntüydü.

• Amaçlari fidye degil mi? Ne istiyorlarsa versinler. Ödül konmasindaki amaci anlayamadim. Neden kaçirsinlar bu adamin ailesini baska ki?

• kolombiyada 100 dolara adam bıçaklatırsın

• Kapanan takımlara karşi bir takim bu kadar mi kabiz futbol oynar. Bu yönetim bu adama nasil sabrediyor akıl alır gibi degil.

Köy takımindan hallice Luton bile yenemiyor koskoca Liverpool.

• Luton gibi takıma da yenilmezsin be 1-0

• Ten Haag 1, Klopp 2. Bu 2 rezil adam yuzunden City son 2 senedeki dominasyonunu iyice perçinledi

Şu takımin şu oyunla sampiyon olma şansi var mi ? Yok. Olay bitmiştir

3 senedir bervat kontra atak gegen taktigi ile devam ediliyor bir insan kendini hiç mi geliştirmez. Takim her maç ayni, ıkınıyor resmen gol atabilmek için. Her takım da mal degil uzerine gelsin sana arkada boşluk yaratip, gol attirsin. Kapanan takımlara ahanda böyle yamulursun.

Lutona puan kaybeden takim yok adamlar ilk galibiyetini aldilar helal olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Kasım 2023; 21:29:7 >
  • Her sezon küme düşme hattındaki takımlardan en az ikisine böyle kaybımız var. Hiç sekmiyor.

• Liverpool'un Fluminenseli Andre'ye ciddi ilgisi var ve sözlü bir anlaşmaya varıldığı konuşuluyor. Ocak ayında takıma katılabilir. Harika bir kesici. 22 yaşında çok iyi ekleme olur takıma. Hocam verim almayı bilir.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Yazın da ilgilenmiştik. Resmi teklifte bile bulunmuştuk hatta. Fakat kendisi kulübüm ile Libertadores'i kazanmak istiyorum demişti. Böyle adamlar lazım bize. Aidiyet duygusu yüksek...

• yerden gelen ortalarda boş kaleye gol atacakken çizgi önündeki topu 10 santim ileri vuramayıp dümdüz havaya vuran oyuncuları hatırlarsınız. ilk bakışta imkansızı başarmış gibi görünürler ama gerçek şu ki topla aynı taraftaki ayağı kullanarak dokunmaya çalışınca bu oluyor (sağdan gelen topa sağ ayakla, soldan gelene sol ayakla dokunmaya çalışmak) Messi dahil her futbolcu bu hatayı yaptı. buyüzden bu hataları eleştirmiyorum.

dün Nunez'in 70.dakikada kaçırdığı golde ise eleştirmek istiyorum. aslında teknik açıdan yukarıda açıkladığım nedenle kaçtı bu gol. eleştirmemin nedeni ise şu: Nunez'in pozisyon kale çizgisinin 10 sandim önünde gerçekleşen bi olay değil. diğer kaçan pozsiyonlarda oyuncular: "nasıl olsa kale boş, nasıl dokunursam dokunayım gol olacak" özgüveniyle topa ayağı yamultarak dokunmakta olduklarını algılayamadıkları için fiyaskoya uğruyolar. Nunez'in pozsiyonda ise Nunez ölçüp biçerek vuruş yapıyor, ve gerçekten başarısızlığa uğrama ihtimali çok yüksek olan bi vuruş deniyor. sol ayağını hiç mi kullanmıyo bilmiyorum ama sol ayakla kötü bi vuruş yapsaydı bile gol atabilirdi. kaleci zaten zor yetişti yani kale yarı boş gibiydi. hatta kaleci uçarak geldi yani Nunez gelişine vurmak yerine vuruyo gibi yapıp topu indirse kaleci uçmuş olacak ve boş kaleye gol atacak sonrasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Kasım 2023; 20:49:23 >

• Nunez kaçırdıktan sonra Salah'ın ters takla atışı

Torres'i Suarez'i görmüş takımın forvetinde Nunez oynuyo yaa çok kötü

• 01001101 kullanıcısına yanıt

forvet yok ki...

Bütün takımlar bu halde

• 
Sayfa: önceki 16321633163416351636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.