< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1636. sayfa)
-
-
Çok çok önemli bir 3 puan aldık dün.
Lider durumdayız. Bir libero, bir stoper ile şampiyonluk neden olmasın?
-
Liverpool XI:
Alisson, Trent, Konate, Virgil, Tsimikas, Szoboszlai, Endo, Gravenberch, Salah Nunez, Diaz
-
Gol atamamış olmamız şaka gibi.
-
Garnacho'nun karşı karşıya pozisyonda Arnold arkadan topu alınca güldüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kel berabere kalmıyo, ya yeniyo ya yeniliyo. atamıcaksanız kel atacak ona göre
Trent'in maç boyu bir tane isabetli ortası yok. Maç sonu istatistiğini merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sol tarafı pek işleyemedi. Luis Dias değişmeli.
Dias çıktı bakalım galibiyet gelecek mi?
Endo iyi transfer Liverpool'da bu maç en beğendiğim isim oldu. Ayağı temiz ve tempolu. Hücum katkısı var ve dinamik. Önündeki 2 orta sahayı kutuya indiriyor.
Bireysel olarak korkunç performans sergileyen isimler vardı. Oyunu her alanda domine ettik fakat bir türlü son vuruşu gerçekleştiremedik. Yazık oldu.
-
34 şut atıp gol atamamak fm'de ben.
-
transfer olmayacaksa trenti merkeze atma disinda bir cozum gozukmuyor. klopp ana plan yapmamak konusunda israrci ama er gec donecek ona bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LVP'nin atakları bal yapmayan arı modundaydı. "şöyle bi şut sallayam da belki gol olur" modunda şutlar vuruyolar.
Her zaman öyle ki. Son 3 yıldır böyleler hatta. Bu sezon istatistiklerinde son 10 dk da 14 gol atarak son dklarda en çok mac kazanan takim.
Gs nin bile 3 tane 2 tane gol attigi takima koca Liverpool evinde atak yapamiyor.
Nunezin ciddi zeka sorunu var. Trent ile Nunezi cok benzetiyorum muthis atletizm, ezbere oyun.
Nunez her maç en az 3 5 kere saçma ofsayta dusuyor kesin. Olur boyle seyler alistik
Abi 85'teki verilmeyen penaltı pozisyonu neden hiçbir yerde konuşulmuyor? Ne yabancı forumlar ne burası kimse söz etmiyor bile. Geçen hafta Trippier'in göz göre göre maçı satması, bu hafta bu penaltının verilmemesi. EPL bu sene çok şüpheli benim modern futbola güvenim kalmadı.
-
Eline çarpan topu diyorsan, penalti degil o. Olamaz. Oyuncu pozisyon harici top uzaktan geliyor ve yerden seken toplar dogrudan yasakli bölgelere de gelse penalti sayilmaz. Var incelemedi bile onu, gerekte yoktu.
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Endo, Szoboszlai, Jones; Salah, Diaz, Gakpo.
-
Arsenalli eliyle blokladı penaltı vermedi. VAR bile inceleme yapmadı.
Şunu anladım. İngilterede taraftar tepkisi çok az olduğu için böyle skandallar dillenmiyor. Türkiye'den daha berbat kararlar veriliyor.
Bahsettiğim pozisyon :EPL Günlükleri (@EPL_Gunlukleri) on XtwitterEPL Günlükleri (@EPL_Gunlukleri) on Xhttps://twitter.com/EPL_Gunlukleri/status/1738619823066661136
Arsenalli göstere göstere eliyle blokluyor.
Şunu bir türk hakem yapsa lisansını iptal ederler yada 1 yıl dinlendirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 23 Aralık 2023; 20:59:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X