Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.026
Cevap
75
Favori
1.068.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Forvet yetenekleri yok o adamin, mukemmel bir atlet, sprinter tam forvet fizigi Haaland ile benzer. Haaland ne kadar zeki ise Nunez o kadar aptal. Sorun zeka tamamen.

Bodoslama her gelen topa vuran adamı ancak aptal olarak degerlendirebiliriz. Ben daha nazik teknik bir dokunuş, bitiriş göremedim.

Bu adami bizzat isteyen Klopp. Benficada iken de begenmiyordum. Liverpoola attigi gollerle aldi adami. Tam turk usulu alisveris.

Bu adama bu parayi verdirten TD den de bir halt olmaz. Klopp un başarisi Tuchelin sampiyonlar ligini kazanmasi ile ayni olay. Bu alman td lerin balı tamamen. Bu bal da bitti. Şimdi kepazeliklerini goruyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kloop küçük takımı alır büyütür. Büyüttüğünde gitmesi gerekir. Çümkü A klasman yönetecek bir adam değil. Yapamıyor o işi. Kloop fiyat per topçuları ile oynar küçük takıma vaaaov dedirtir. O takım büyük sınıfıan girince Kloopla vedalaşılır. Bunu seneler önce söyledim.

Dortmund Ve Liverpool macerasında yaşanan şey tam olarak bu

Getir sevillanın başına ligde 2.yapar clde yarı final gösterir falan sonra hop çökmeye başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 7 Kasım 2023; 23:25:53 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    ben Nunez hakkında söyleyeceğimi geçen sene söyledim: "Nunez'de çok ciddi yetenek sorunu var, yeteneksizliğinden dolayı anca West Ham'ın Aston Villa'nın falan forveti olur, LVP'de tutunabilmesi imkansız" dedim. umarım yanılırım.

geçenlerde Andy Carrol'ın LVP gollerini içeren bi derlemeye denk geldim. videonun beğenilen yorumunda eleman ingilizce olarak demiş ki: "LVP'de tutunamadı ama bu adam inanılmaz goller atıyodu, toplara manyak vuruyodu" demiş. Nunez'in sonu da böyle olacak. ara sıra attığı enteresan gollerin derlemesi yapılacak, o derlemeleri izleyenler de: "ne adammış bee, olmadık açılardan inanılmaz şutlar çıkartıyomuş" diyecekler.

Katiliyorum. Keşke firminoyu harcamasaydi, melanet Alman. Su Nuneze göre fersah fersah daha iyi bir forvetti Firmino.

Nunez, Havertz ve Osimhen benim gözümde her zaman kazma forvetler olarak kalacak. Havertz gerci forvet olmasa da bu 3 oyuncuyu izlerken gozum kanıyor. Osimheni Napolide izlerken çildiriyorum 10 tane net pozisyondan onca girişimde ancak 1 2 tane atabiliyor.

Dunya futbolu kimlere kaldi.

Firmino hayatımda gördüğüm en çok yönlü, en sempatik adamlardan biriydi. ama yönetim biraz rehavete kapıldı: "biz artık daha da üst kalibre bi takım olacağız, buyüzden daha da üst kalibre forvetlerle yola devam edeceğiz" anlayışına büründüler ve yeni forvetler satın alıp Firmino'yu olması gerekenden erken şekilde kenara ittiler. sonuç ortada. Firmino kenara itilirken atak hattına alınan oyuncuları görüyoruz. tamam hepsi berbat oyuncu değil, ama hiçbiri takımı daha üst kalibreye taşıyabilecek topçu değil. hatta takım bi alt kalibreye indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Kasım 2023; 0:22:53 >

Sorun firmino da degildi kloppun takimi tottenhama çevirmesinden kaynaklandi tüm sorun. Liverpool bir City gibi belki hiçbir zaman oynamadi ama bu sekilde de yillardir Tottenhamin oynadigi gibi orta seviye premier ligin kontra takimi gibi de oynamadi. Inatla bir kontra futbolu var anlam veremedigim.

Firmino bu sistemde agır kaliyor, firminonun en buyuk eksigi koşamamasiydi daha çok Dzeko gibi pasörlük özelligi, 6 pasda top tutma özellikleri var, Tadic gibi. Ayrica cok da zeki bir oyuncu su anki cityde çok rahat oynar tam sistem oyuncusu ama Liverpool koşan sprinter seviyor, Haaland, Heung min son gibi. Nunez sistem özelinde dogru tercih ama adamda kumaş olmayinca böyle rezil olunuyor.

Yine de firmino bu sistemde bile cok cok daha iyi bir opsiyondu.

Bakalim sabirsizlikla Klopp ve Ten Haagin ne zaman gidecegini bekliyorum.Tottenham bile kolektif futbola döndu, yillarin kontra takimi catir catir pas yapiyor. Sen Mcallister al Szoboslai al ama kontra oyna halen, cok garip yönetiliyor taktik olarak takim.

Yillardir diyorum bu Gomez defans degil koy dm ya da ortasahaya coşsun adam Ayni citydeki fernandinho gibi zamaninda defansa koyunca adam mala bagliyor, hata yapiyor. Klopp bakiyorum bu sene dm oynatiyor Gomezi daha yeni jeton duşmuş. Ben 2 senedir her izlerken bunu soyluyordum. Kloppten iyi oldugumu iddia falan etmyorum tabi ki :)) Ama körün görecegi seyleri bile bile gormemezlikten gelip, berbat bir futbol da oynatinca insan bir anlam veremiyor bu olanlara. Her hafta zar zor ikina kakina 60 lara kadar gol atamama sorunu yillardir var.

iyi yorumlamışsın hocam ben senin kadar detaylı bimiyorum.

• Luis Diaz'ın Kolombiya'da bir grup tarafından kaçırılan babası, 12 günün ardından serbest bırakıldı.

• Ben Doak'a ilk 11'de şans vermiş hocam. Avrupa Ligi'nde 2. defa ilk 11 başlıyor. Harika potansiyel.

• Gun on Xtwitter
    @nocontextfooty Mohammed Salah about Toulouse his waist
    https://twitter.com/GunAr__/status/1722704007926321161

Salah'ın bu modu açma zamanı geldi.

• özete bakılırsa LVP baya batırmış. adamların karşı karşıya kaçırdıkları, ofsayttan iptal edilen golleri var. LVP'nin attığı bi gol aslında kendi kalelerine attıkları gol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Kasım 2023; 20:38:33 >
  • Alisson üst üste degajlarda hata yapıyor, dersini almadı gol hediye etti. Keyifli maç oluyor

• TTRRRRRRREEEEEEENNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT   

• nunez keline keline vuracaktı da ayırdılar

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

• Liverpool normal gol atamıyor galiba

• ne maç oluyor be  

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.