Şimdi Ara

LLLLÜTFeNNN Bİ BAKINNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaf arkadaşlar ben 256 lık ekran karı alacam da kaça patlar we bi tanede önerinizi istiyorum ACİİİİİİİİİİİİİİİLLLL

• 256 da ne alıcaksın bir dunya 256 var 1800 xl de 256 6600 da ama arada daglar kadar fark var
  • hocam ekran kartı = mb. değildir..bunu bil öncelikle...

70$ a da 256 lık ekran kartı var 700$a da....yani iş "tamamen duygusal"...sende ne kadar var çık bakalım ortaya....."money talks icabında"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 22 Haziran 2006; 22:59:17 >
  • biraz forumu inceleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

hocam ekran kartı = mb. değildir..bunu bil öncelikle...

70$ a da 256 lık ekran kartı var 700$a da....yani iş "tamamen duygusal"...sende ne kadar var çık bakalım ortaya....."money talks icabında"

Abi bu pc parçalarından anlamayan sadece takmayı bilen pccilerin işine döndü yaa :)))))))) Benim pc'ci vardı bi tane adama 256MB kart desen coşardı oooo 256 MB çok ii markayı modeli filan sorma yok Yani adama git 256 mb fx5200üm var 128mb 6600gt ile takas eder misin de kabul eder fiyatlarına bakıp kıllanmasa o derece :))
    Neyse işin şakası bi yana kardeş sen bize max verebileceğin parayı söyle biz ona göre öneri yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 23 Haziran 2006; 16:10:54 >

• Benzer konu ve başlık nedeni ile kapatılmıştır.

Lütfen forumda arama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Haziran 2006; 16:30:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.