Şimdi Ara

LN BU TURKCE NASIL YUKSELCEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • branş denemeleri çözdüm ilki 32 dogru 8 yanlıs / 2.si 34 dogru 6 yanlıs / 3.su 25 doğru 15 yanlıs / 4.su 29 dogru 11 yanlıs. Ortalama süre 1 saat

Dilbilgim de iyi sayılır yazım noktalamalar da doğru çıkıyor. Yanlışlarımı analiz ediyorum bi işe de yaramıyor.

Hatalarımı analiz ettiğimde: Önce şıkları okuduğum zamanlar şık kesin budur önyargısıyla okudugum icin yanlış şıkkı seçiyorum, paragrafta aklıma bişey geliyor onu düşünüyorum, Paragraftan çıkaramayınca kendim yorumluyorum yanlış çıkıyor ve uzun sürüyor. Ve bu hataları yenemiyorum hep böyle. Bir daha yapmam diyorum ama yapıyorum maalesef.

Benim durumumda olan var mıydı apotemi paragraf aldım onu çözmeye basladım.. hedefim aslında türkçeyi fullemek ama bu iniş çıkış sinir bozucu hadi 30-40 arası gidip gelirsin 22-32 geliyor. Türk değil miyim anlamıyorum ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok zor durumdayım.. Okulda millet ortalama 20 25 mat yapıyor sosyal fulluyor türkçe fulluyor 30 üstü mat yapıyorum geçiyorlar zorbalıga ugruyorum😪😪

• Kardes türkce okuma aliskanligi olan elit insan isidir. Bizim gibi low iq lular yapamaz. Dayanabilirsen her gun paragraf coz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joachim lowww

• 1 saat fazla onu 30 40 arasına getirmeye çalış arta kalan zamanda diğer derslerden net arttırmaya çalış Türkçe bakış açısı ile alakalı cok cozmekten ziyade yanlışlarina odaklan

• Türkçe zor bir ders ben de aynı durumu yaşıyordum. İlk başta sadece deneme çözüp halledebileceğimi düşünmüştüm ama kesinlikle olmuyor. Sürekli düşük geliyorsa bir tane paragraf kitabı alıp çözmeye başla. Bir de 1 saat çok fazla onu azaltmaya çalış deneme çözerek. Apotemi paragraf iyidir netini yükseltir. Benim netimi arttıran 3d paragraftı ondan memnun kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puleun -- 27 Aralık 2023; 0:54:31 >
  • keske yüzümüze vurmasaydın kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasil oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Puleun P kullanıcısına yanıt

Adamsın hocam kosa kosa paragraf almaya gidiyom simdi

• Kitap okuma alışkanlığının aman aman etkisi yok. Hayatımda toplasan 5 tane roman okumuşumdur, üç tanesi lotr serisi, silmarillion’u anlamadım diye yarım bırakmıştım hatta ama sınavda 38/2 geldi. EA’da 1000. Olan, çok kitap okuyan entel arkadaşım 30/10 yapmıştı.

Zaman tutmadan sindire sindire paragraf çöz. Bunu düzenli olarak yap. sınava 2-3 ay kala süre tutarsın. 45 dakikayı geçmemeye çalış. Ben bu taktiği yks için yapmadım, ilk denemeden itibaren netlerim yüksekti ama ielts readingte sıkıntım vardı, süre yetmiyordu bi türlü dediğim gibi yaptım 10dk erken bitirdim, iyi bir skor yaptım. Yks’de de işe yarar muhtemelen. Bir de paragraf çözme taktiklerine falan bulaşma, boş boş bir sürü şey anlatıyorlar. Kendi yöntemini bulman daha doğru olur.

• bir gün 35 yaparken bir gün 26 oluyor delirmelik .... garip olansa zor gelen sınavları her zaman kolay gelenlerden daha iyi yaparım... kitap okumamanın eksikliğini çok hissediyorum şu 6 yılda okuduğum tek kitap harry potter serisidir, ama netler bir oturmuyor

• Haftada 2 tr denemesi + hocaların yaptığı deneme çözümlerine katil milletin yanlış yaptığı soruları da çözüyor hoca onlardan ne kaparsan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.