Şimdi Ara

Ln2 ve/veya kurubuz nerden bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd ile 3 ghzi devirmek gibi bir projem var ama gerekli soğuyucu tesisatı bulamıyorum...[:(!] Öncelikle Ln2 bulmak istiyorum ama olmazsa kurubuzla idare edecem. fikirleriniz...

• kurubuz dediğin plajlarda dondurma satanların çantasındaki buzlardan mı?
  • @crazylaz
    o plajlardaki normal buz benim bildigim.. kurubuz kati karbondioksitmi ne?
    @malako
    Kurubuzu veya ln2yi kimyaci bir tandigindan tmein edebilirsin ama oyle ortaokul, lise olmayacak.. Profesor duzeyinde falan olcakki boyle seylerle ugrassin..Uni. Seviyesi yani.. Ama yinede onunda sana ln2yi verebilcegini zannetmiyorum.. Cunki kullanimini yanlis yaparsan elini kolunu kaybedersin bida oc moce yapamassin ggume gidersin... 5dakikalik bench icin bu kadar riski goze aliyorsan cok guzel ama 1000dusun 1yap derim..
  • ln2 nin üzerinden parmagını geçirir sen parmagın yere düşer. abartısız.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br />ln2 nin üzerinden parmagını geçirir sen parmagın yere düşer. abartısız.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eheh atak davranıp benden önce yazmışsın
    evet parmak olayı çok zevklidir :)
  • Ln2nin ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum elbette ona göre önlemimi alacağım(özel kıyafetler fln)

peki kurubuzu nerde bulabileceğim hakkında bilginiz varmı
  • korktun mu :) (gaz veriyim biraz,ters psikoloji :p)

bulursan söyle işte bak o zaman gelirim yanına :)
  • fistan yanıma gelemezsin çünkü biz hep yanyanayız yani öle olmalıyız[^](hani bazı boşbeleş adamlar bizim aynı kişi olduğumuzu iddia ediyorlar ya gene bak aklıma geldi koptum gülmekten:) [arindr][arindr])
  • Maraştan dodurma siparişi ver.Kutunun içine 3-4 tane kurubuz atıp gönderiyolar.[krl]
  • Hahahah guzel bazilari denemis galiba
  • "Maraştan dodurma siparişi ver.Kutunun içine 3-4 tane kurubuz atıp gönderiyolar." [spr][spr] dediğini yap
  • kimyasal madde satan bazı yerlerden bulabilirsin kurubuzu biz izmirden kilosu 2.5 milyona almıştık. Peki kuru buzu nasıl kullanmayı düşünüyorsun biraz açıklasana bakalım.
  • Kuru buzu suyun içine atarsak nolur.Arkadaş bunu deniyecek heralde.Dene bakalım tahminlerimizle gerçekler uyuşuyomu!!!
  • kurubuzu direkt suya atmakmi [evlol][evlol][evlol]
  • ln2 yi fazla abartmayin, sivi faza elinizi daldirmazsaniz tehlikesi yok.
    dikkat edilmesi gereken diger onemli husus calistiginiz ortamin iyi havalandirilmasi.
  • kurubuzu direk bakır borunun içine döksem olmazmı? aynı ln2 hesabı
  • olur :D ama korunmani aldinmi ve temin edeevegin yeri biliyormusun? Birde elini kolunu sallayarak geleene veriyorlami oyleyse bende liairm :D
  • babudil nerden aldın kurubuzu tam olarak???
  • Ben attım beyaz bir gaz çıkar (şeffaf değil) çok koklarsan kafyı bulursun...

BU arada millet dondurma aırdı ben kuru buz kumsaldaki elemanda n kızların yanın bir atardım (denizde) duman falan çok korkarlardı...[evlol]
  • şimdi kurubuzcu gençlik bişi sorcam..

işlemciye aynı Ln2 şeklinde bir düzenek yapsam borular felan. ama borunun içine tıka basa kurubuz doldursam,işlemciyi belli bir müddet -lerde tutarmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.