Şimdi Ara

lobo lopus pendant nerden cıkar ve nelerden cıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben aranıza yeni katıldım onceliklen hepinize merhaba beni size sorum warior master itemleri olan lobo lopus ve diher lykan mıydı neydi onlar neyden cıkar bu1 2. ise nerde bulurm bunların cıktı canavarları ve 59 lvl warior kese bilirmi tek basına bu yaratıkları bana yardımcı olursanız cok sevinirim yardımcı olan arklara şimdiden tskler

• Lobo, lupus lycoan cz bowlda çıkan lobo lupus ve lycoan bosslarından çıkarlar ve sen büyük iht kesbilirsin ama itema ve şansada bağlı tam sen başladığında karşı ırkın gelme iht veya senden daha sağlam birinin gelip kutuyu hmn alma olasılığı çok yüksek.
  • bosslardan çıkar forgotten templeden çıkıyormu bilmiyorum
  • bu arada forgotten temple niye açılmadı yoksa hiç açılmıcakmı??
  • bi ara forget acıldı gittik bi kaç kere sora geri kapandı kapanıp acılıyo yaf şuana kadar forgetten daha hiç item alamadım
  • arkadasin dedigi gibi cz de bowl da cikar itemlarin saglamsa birkac vurusta alirsin kolaydir onlar ;) ozellikle lobo cok kolay lupu ve lycaon orta derece ama onlari yakalaman zor cikar cikmaz kesiolar seninde orada 4 donmen lazim cok uzuun $ans isi onune cikan kesiom itemi alirsa da satio :L bence gene o sekil don baska bosslar cikar kesersin cikan itemlari satar onlari alirsin baska yapcak bisi yok sadece kesip cikartiyim dersen isin zor server reslerini takip et bak o da iyi olur resten sonra bowla direk charini orada birak hatta ( attack ac buff scrollarin olsun scrollsuz de ksersin ama gelen kar$i irk seni kolay kesemez :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: assasain

bu arada forgotten temple niye açılmadı yoksa hiç açılmıcakmı??

Bug cular yüzünden kapandı. İnşallah bidaha açılmaz. akıllansınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.