Şimdi Ara

LOFA PRİVATE WOW SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bizim birkac tanıdık arkadasım server kurdular ismi lofa (lord of anatolia ) herkesinki gibi tek sorunumuz online yok online user lazım ve sizleride bekliyoruz artık orjinal wow'a para vermekten bıktıysanız tam size göre bi server ve cok güzel yanlarıda var daha detaylı bilgi verecegim ancak simdilik sunları söliim level atlamak orjinal wow'a göre cok cok kolay tabi fun serverda degil biraz ugrasacaksınız item cekmektede zorlanmıcaksınız ve türkler yogun olucak cok güzel bir server + olarak wotlk ekli birde portallar var bi yere giderken isinize yarıyacak serverımız bedava hepinizi bekliyoruz daha fazlaDaha fazla acıklama yapılacaktır simdiden tesekkürler.

lofa.servegame.comLOFA SİTESİ İCİN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuis -- 18 Ağustos 2008; 14:14:02 >

• Özellikleri

Drop rates:
    Items = 12 x Blizzlike
    Money = 25 x Blizzlike

Experience rates:

Kill = 12 x Blizzlike
    Quest = 15 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting Rates:

City or Tavern
    = 5 x Blizzlike
    In Game
    = 3 x Blizzlike
    In wilderness
    = 5 x Blizzlike

DAİMA LOFA LOFA LOFA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensuis

Özellikleri

Drop rates:
    Items = 12 x Blizzlike
    Money = 25 x Blizzlike

Experience rates:

Kill = 12 x Blizzlike
    Quest = 15 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting Rates:

City or Tavern
    = 5 x Blizzlike
    In Game
    = 3 x Blizzlike
    In wilderness
    = 5 x Blizzlike

DAİMA LOFA LOFA LOFA
    siteye neden girmiyo acaba?

forever offical

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhero

siteye neden girmiyo acaba?

forever offical

Alıntıları Göster
    Heralde yeni portallar eklenirken denedin bi daha dene siteyi gercekten cok güzel server
  • quote:

Heralde yeni portallar eklenirken denedin bi daha dene siteyi gercekten cok güzel server

Alıntıları Göster
    En iyi özelliklerinden biride hic lag ve bug yoktur ve dc olma gibi sorununuz yok baya bug bildigimizden ona göre önlemler aldık
  • quote:

Alıntıları Göster
    Direk level70 yapıp bütün setleri bedavadan vermiyorsa yaramaz Private Server

Not : Bu arada %95 skill'lerin çalışıyor olması lazım tabi
  • quote:

En iyi özelliklerinden biride hic lag ve bug yoktur ve dc olma gibi sorununuz yok baya bug bildigimizden ona göre önlemler aldık

Alıntıları Göster
    Oyunu daha kolay ve eğlenceli hale getirebilmek için bazı yenilikler yaptık;

# Ahbot yükledik henüz kullanıcısı az olan server ımızda ticareti canlandırmak için...
    horde ve ally ler için 1000'er item bulunmakta ve çok ucuza satılmaktadır. Bu 1000 item içinde her türlü şeyi bulabilirsiniz... Aynı zamanda kendinizde bişiler ekliyebilirsiniz...

# Ana şehirlere portallar açıktık...
    Artık her ana şehirde diğer ana şehirlere Portallar var. Örneğin UC den TB ye direk gidebilirsiniz. Bunun amacı 2 farklı ırkta kasanları aynı yerde buluşmalarını sağlamak. Arkadaşı ile beraber oynamak isteyenler için ideal ;) ...

Daha farklı ve daha eğlenceli yenilikler için çalışıyoruz. Yakında hepsini sizlere sunacağız.

Have Fun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunu daha kolay ve eğlenceli hale getirebilmek için bazı yenilikler yaptık;

# Ahbot yükledik henüz kullanıcısı az olan server ımızda ticareti canlandırmak için...
    horde ve ally ler için 1000'er item bulunmakta ve çok ucuza satılmaktadır. Bu 1000 item içinde her türlü şeyi bulabilirsiniz... Aynı zamanda kendinizde bişiler ekliyebilirsiniz...

# Ana şehirlere portallar açıktık...
    Artık her ana şehirde diğer ana şehirlere Portallar var. Örneğin UC den TB ye direk gidebilirsiniz. Bunun amacı 2 farklı ırkta kasanları aynı yerde buluşmalarını sağlamak. Arkadaşı ile beraber oynamak isteyenler için ideal ;) ...

Daha farklı ve daha eğlenceli yenilikler için çalışıyoruz. Yakında hepsini sizlere sunacağız.

Have Fun...

Alıntıları Göster
    evet tabi ancak direk 70 degilsiniz birazcık ugrasın 3 günde 70 oluyorsunuz skiller %99 calısıor ve itemleri dungeonlardan cıkarmanız gerekiyor bu server bizce tam ideal ve öneririz

• quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

Evet arkadaslar bizim birkac tanıdık arkadasım server kurdular ismi lofa (lord of anatolia ) herkesinki gibi tek sorunumuz online yok online user lazım ve sizleride bekliyoruz artık orjinal wow'a para vermekten bıktıysanız tam size göre bi server ve cok güzel yanlarıda var daha detaylı bilgi verecegim ancak simdilik sunları söliim level atlamak orjinal wow'a göre cok cok kolay tabi fun serverda degil biraz ugrasacaksınız item cekmektede zorlanmıcaksınız ve türkler yogun olucak cok güzel bir server + olarak wotlk ekli birde portallar var bi yere giderken isinize yarıyacak serverımız bedava hepinizi bekliyoruz daha fazlaDaha fazla acıklama yapılacaktır simdiden tesekkürler.

baba ben üye oldumda realmist nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenadigüzel

quote:

Evet arkadaslar bizim birkac tanıdık arkadasım server kurdular ismi lofa (lord of anatolia ) herkesinki gibi tek sorunumuz online yok online user lazım ve sizleride bekliyoruz artık orjinal wow'a para vermekten bıktıysanız tam size göre bi server ve cok güzel yanlarıda var daha detaylı bilgi verecegim ancak simdilik sunları söliim level atlamak orjinal wow'a göre cok cok kolay tabi fun serverda degil biraz ugrasacaksınız item cekmektede zorlanmıcaksınız ve türkler yogun olucak cok güzel bir server + olarak wotlk ekli birde portallar var bi yere giderken isinize yarıyacak serverımız bedava hepinizi bekliyoruz daha fazlaDaha fazla acıklama yapılacaktır simdiden tesekkürler.

baba ben üye oldumda realmist nedir???
    Sitede gerekli hersey yazıyor ama yinede

set realmlist lofa.servegame.com

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sağol kardeş bende ordan öğrendim yinede teşşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenadigüzel

quote:

sağol kardeş bende ordan öğrendim yinede teşşekürler

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 16 Eylül 2008; 11:03:10 >
  • selam, kafama estikçe denemeler yapmak için servera girmeyi düşünüyorum, kafama takılan birkaç soru var:

1- Server alanını nereden kiraladınız acaba? güvenilirmidir?
    2- sitenizde fun serverı kapalı, local server açık yazıyor.. local serverda gold ve item rate'leri orjinali ile aynımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

selam, kafama estikçe denemeler yapmak için servera girmeyi düşünüyorum, kafama takılan birkaç soru var:

1- Server alanını nereden kiraladınız acaba? güvenilirmidir?
    2- sitenizde fun serverı kapalı, local server açık yazıyor.. local serverda gold ve item rate'leri orjinali ile aynımıdır?
    ee madem bugsız bi server yapın şunu instant 70 + t5 .. biz de bt ye girip t6 dizelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderfury

ee madem bugsız bi server yapın şunu instant 70 + t5 .. biz de bt ye girip t6 dizelim

Alıntıları Göster
    o zaman resmen boku cıkıyor.. instant 70 beş para etmeyen bir sürü server var.. şu oy verilen sitelerden bulabilirsin..
    nerde bu siteler dersen google'a private wow servers yaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

o zaman resmen boku cıkıyor.. instant 70 beş para etmeyen bir sürü server var.. şu oy verilen sitelerden bulabilirsin..
    nerde bu siteler dersen google'a private wow servers yaz..

Alıntıları Göster
    dün denedim, daha kimseyle karşılaşamadım ama güzel bir çalışma olmuş,

her seferinde oyunda son levellarda artık grind yapmaktan sıkılıp oyunu bırakıyordum, hep içimde bir endgame oynama hevesi kalıyordu, hemde günde maksimum 1 saat veya 45 dk. ayırabiliyorum oyuna. en azından hevesimi alırım, inşallah server sürekli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

dün denedim, daha kimseyle karşılaşamadım ama güzel bir çalışma olmuş,

her seferinde oyunda son levellarda artık grind yapmaktan sıkılıp oyunu bırakıyordum, hep içimde bir endgame oynama hevesi kalıyordu, hemde günde maksimum 1 saat veya 45 dk. ayırabiliyorum oyuna. en azından hevesimi alırım, inşallah server sürekli olur

Alıntıları Göster
    Server süreklidir arkadaslar kesintisiz tek sorunumuz online yok bugları belirttiginiz icin tessekkürler en kısa zamanda fixlenecektir bu arada fun server kapalı dio aslında acıktır local acık sa eer fun kapalı desede acıktır emin olun hic kesintisiz güzel bir serverdır saygılarımla.

• quote:

Server süreklidir arkadaslar kesintisiz tek sorunumuz online yok bugları belirttiginiz icin tessekkürler en kısa zamanda fixlenecektir bu arada fun server kapalı dio aslında acıktır local acık sa eer fun kapalı desede acıktır emin olun hic kesintisiz güzel bir serverdır saygılarımla.

Alıntıları Göster
    tosunpasa kardesim emegine,eline saglık ekstaradan tessekkürler cok acıklayıcı olmus şık şık şık şık alkışş

• quote:

tosunpasa kardesim emegine,eline saglık ekstaradan tessekkürler cok acıklayıcı olmus şık şık şık şık alkışş

Alıntıları Göster
    Hımmmm merak ettim bende girip bakacam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

Hımmmm merak ettim bende girip bakacam şimdi

Alıntıları Göster
    Eskiler yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.. sadece gerçekleri yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 16 Eylül 2008; 11:05:09 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.