Şimdi Ara

LOFA PRİVATE WOW SERVER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi servera giremiyorum sıkıldım valla
  • Meraktan girdimdde

17 MS Hayatımdada başka görüceğimi sanmıyorum :p

Edit: AHbot bag gibi şeylerde koysa çok güzel olur :) yada ilerisi için meslek reagentleri primal nether tarzı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 25 Ağustos 2008; 0:10:01 >
  • Yakın zamanda tüm büyük serverlarda oynamışlığım var.. (toxic, wowscape, arathor) hepsinde saatte bir DC oluyor ama burda cok daha nadir.. (1 haftada 2 kez denk geldi)

Skill ögrenme, meslek kasma rateleride 5x olursa çok daha rahat olacaktır..
  • ben servera giriyorum retrievening charracter list yazıyor cancele tıkladığımda locadan çalışan serveri seçiyorum connected yazısı hemen geçiyor ondan sonra retrievening charracter list yine bu yazı çıkıyor bu soru benden mi?? kaynaklanıyor yada serverdan mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenadigüzel -- 25 Ağustos 2008; 15:06:36 >
  • yok bende giremiyorum sorun serverda arkadaşım.server askıda kaldı .servera yeni başladım denemek için.gerçekten de çok güzel bir server olmuş ellerinize sağlık.bi kaç sorum olacak yalnız.
    1:classların talentlerinde durum nasıl?
    2:instanceların durumları nasıl?açık kapalı olanlar hangileri?
    3:servera bir forum yaparsanız ''ayrı bir linkten'' çok daha kullanışlı olacaktır.
    serverı gerçektende beğendim bayaa.inşallah kısa zamanda player sayısı da artar.herkese tavsiye ederimancak dün akşamdan beri oyuniçi gm e hiç raslamadım.oyuniçi gmleri varsa amennah,yoksa oyuniçi gm ler olursa tadından yenmez server.şuanda server askıda.inşl. düzelir.bu tarz sorunlar da az olur umarım.stabil bir server ise burada devam etmeyi düşünüyorum oyuna.saygılar
    horde tarafındayım nickim hate.herkesi bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimesay -- 25 Ağustos 2008; 15:32:14 >

• Eyvah sadi de gelmiş şaka şaka ufak tefek takışmalarımız olsada bir düşmanlıgım kinim yok kimseye..

Sorularına gördügüm kadarıyla bilgi vereyim..
    1- Class talentlerinin hepsini denemedim ama hunter neredeyse full calısıyor..
    2- instancelardanda hepsi acık.. BM ye girerken bir quest istiyor diğerlerine girilebiliyor :)
    3- Katılıyorum

oyun içi GMlere bende ulaşamıyorum ama bazı arkadaşlarda Gmlerin MSN'leri var.. Sıkıntı olunca söylüyoruz gelip ilgileniyorlar sagolsunlar.. (Yada bize ben GM değilim diyip bizi yiyen oyuncular var )
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

oyun içi GMlere bende ulaşamıyorum ama bazı arkadaşlarda Gmlerin MSN'leri var.. Sıkıntı olunca söylüyoruz gelip ilgileniyorlar sagolsunlar.. (Yada bize ben GM değilim diyip bizi yiyen oyuncular var )

buna katılıyorummm
  • tosunpaşa sen kimsin?
  • Shaman oynadım, shamanda sadece şimdilik enchancement talentini deneme fırsatım oldu;

*Grounding totem fazlasıyla çalışıyor :) Totem ne var ne yok herşeyi emiyor sadece bir spell değiş. Düzeltebilirseniz iyi olur.
    *Searing Totem naturel moblarada saldırıyor.

arkadaşların dediği gibi fun server olduğundan çabuk lvl atlanıyor ve hali ile silah/meslek/defans gibi skiller çok geriden takip ediyor. Onlarda gelen XPye doğru orantılı olarak arttırılırsa daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 25 Ağustos 2008; 17:34:10 >
  • Nimesay benim arthasta moon diye bir shamanım vardı sen tanıyamadıysan tahire sor o tanır..
  • tanıdım. bu arada serverı övdük server uçtu ya.nazarımız deydi herhalde.hala açılmadı server.inş. devede kulak kalır bu sorunlar.arada bir olması doğaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimesay -- 25 Ağustos 2008; 20:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperenadigüzel

ben servera giriyorum retrievening charracter list yazıyor cancele tıkladığımda locadan çalışan serveri seçiyorum connected yazısı hemen geçiyor ondan sonra retrievening charracter list yine bu yazı çıkıyor bu soru benden mi?? kaynaklanıyor yada serverdan mı??
    aynı hata yine oldu bu hatların düzeltilmesi lazım
  • MH ye girdik öyle thrash keseriz diye.
    Lady Jaina Proudmoore ile konusunca Wavelerin geldiği görünce çok şaşırdım :)
    bugda bir dolu varda private bir serverde bunların olması çok ilgimi çekti.
  • Arkadaşım buldugunuz bugları mutlaka bildirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 16 Eylül 2008; 11:04:45 >
  • acilen ayrı bir linkten bir forum sitesi açılmalı servera.bilgi paylaşımı+adminlerin duyuruları gibi konuları öğrenebilmek açısından.
  • @Tosupasa sadece güzel bir örnek olarak verdim :)

Yoksa BM girmek istediğimizde thrallı kurtarıp öyle gelin demesi filan :) Durnholde thrall aynı şekilde olması ve orda malesef bug var bombaları yerleştirip boss gelmesi gerekirken bombalar yerleştirilemiyor geri kalanı düzgün şekilde çalışıyor.

Sethekke girdiğimde ilk bossun chain atması elementalleri gelmesi filan sayısız böyle örnek var. Orjinalde oynuyorum sadece bu gibi serverlere meraktan/canım sıkılınca giriyorum ve şimdiye kadar girdiklerim arasında orjinale en yakın olanı diyebilirim.

Bende shamanla ilgili bugları ticket açmıştım uğraşacaklarını söylediler. Serverde gm varsa ilgiliniyorlar kesinlikle..

Edit:
    Serverin sitesinede girilmiyor(dedim 2 dakka sonra girdi :D ) birkaç saattir serverede inşallah uçmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 27 Ağustos 2008; 14:26:37 >

• kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum connecting yazıyor bu sorun sizdede var mı??? yoksa sadece bende mi?? var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenadigüzel -- 27 Ağustos 2008; 14:31:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperenadigüzel

kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum connecting yazıyor bu sorun sizdede var mı??? yoksa sadece bende mi?? var
    neyse sorun halledildi inş. başka sorunlarla karşılaşmayız
  • Evet arkadaslar sorunlarınzı bildirdiginiz icin tesekkürler hepsini cözüyoruz.Forum en kısa zamanda acılcaktır gercektende bu serverın private server listelerinde 1. sırada olmasını istedigimiz icin bu kadar ugrasıyoruz hepinize tesekkürler.Cok begendigim bir calısma oldu tesekkürler herkes sadece kötü yanlarını yazmıyor söle bir baktıgımda genel olarak söylüyorum oyunda lag var cok dc var cok kötü gibi serverı kötüleyip oynanmaz hale getiriyorlar sizler burda sorunlarınızı düzgün bir sekilde söylediginizde ve iyi yanlarından cok belirtmissiniz bu sayede online sayımızıda artırıyoruz hepinize tekrar tekrar tesekkürler...
  • karakter list de biraz bekliyor bu sorunu çözerseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitisko -- 29 Ağustos 2008; 13:00:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.