Şimdi Ara

LOFA PRİVATE WOW SERVER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PowerOn

oyunda ne akdar online oyuncu var? eğer 50-100 kişi ile oynayacaksak zahmet edip uğraşmayalım

birde tüm distanceler açık mı? wturk gibi bi tek karazhan açık olacaksa level 70 zevkide kalmaz

50-100 kişiyi begenmiyorsan seni wowscape ve toxic gibi hicbirseyin çalışmadıgı bol donaterlı yabancı serverlarına alalım.. Türkiye 300-500 onlineli bir server henüz yok malesef..
  • Benim görüşüme göre 40 online görmek bir private server için gayet yeterli. Ben girdiğimde horde tarafında 20 kişi felan vardı gece 11 gibi. Bu sayı şu seviye için yeterlidir. Fakat bi arkaşın yorumladıgı gibi 40-50 kişi oldugunda latency peydah olucaksa bu serverda destek verdiğimiz diğer serverlar gibi tarih olucak demektir. Tam herşey yolunda gidiyor,takımlar toparlanıp zindan yapılıyor raid kuruluyor akşamları derken bi bakmışsın herşey yalan olmuş. Canımı en çok acıtan bu oluyor. İnşallah "Bu sefer tamam" dicemiz bi server olur. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
  • tosunpasaya %100000 katılıyorum. Türkiyede 40-50 ortalamalı bir private server buldunmu öp başına koy.. hayırlısı olsun diyelim belki ilerleyen günlerde gelişmeler görürüz serverde...
  • Benim online sayısına lafim yok ama latency cok yuksek oyle boyle degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hancer271

Benim online sayısına lafim yok ama latency cok yuksek oyle boyle degil.

Sanırım seninle ilgili bi durum bu.

Benim kafam takılansa nasıl oluyor da t6 dizmiş adamlar var bu kadaraz kişi varken serverda? Bug mı var acaba BT de?
  • Umarım aşırı yüklenmeden dolayı bi lag sorunu falan olmaz .Başarılar diliyorum hatta bi bakayım deniyelim,ona göre notta veririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

oyunda ne akdar online oyuncu var? eğer 50-100 kişi ile oynayacaksak zahmet edip uğraşmayalım

birde tüm distanceler açık mı? wturk gibi bi tek karazhan açık olacaksa level 70 zevkide kalmaz

50-100 kişiyi begenmiyorsan seni wowscape ve toxic gibi hicbirseyin çalışmadıgı bol donaterlı yabancı serverlarına alalım.. Türkiye 300-500 onlineli bir server henüz yok malesef..

zaten Türkiyede server yok ki olanlar ya laglı ya ki günde bir reset atıyor yada dediğim gibi oyuncu sayısı az

yabancı server gm' leri Türklerden daha iyi çalışıyor bunu çekinmeden söyleyebilirim ama

• Accyi onaylayın da onaylayalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.