Şimdi Ara

LOFA PRİVATE WOW SERVER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet maalesef.server askıda kalıyor arada bir.çözülmesi umuduyla
  • sanırım serverın forumu açıldı ayrı linkten.forumun linkini koyar mısınız buraya acaba server?
  • walla cok super olmuş server emek veren arkadaşları tebrik etmek istedim drood denemek istiordum tam benim için olmuş server emek veren arklara teşekkürler
  • nazar deydırdım herhalde dc etti sonrada 10-12 dk gerıye sardı skıll barlara koydugum seylerı bulundugum yeri fln hayırdır inş
  • bu server ne zaman kapanıyor??
  • Server gerçekten gördüğüm privateların arasında orjinale en yakın olanı.Sadece öveyim diye söylemiyorum ciddiyim yani.Ama zaman zaman disconnect oluyor ve geriye düşüyoruz(misal 10 dan 1 e düştüm az önce).Arada bir de kapanıyor server girilmiyor.Bu problemleri de çözerseniz gerçekten oynamaya kıyılamayacak bir server haline gelir.Ayrıca instant 70 yapmayıp t6 döşememesi kaliteli bir oyuncu kitlesi oluşturmuş.Yani gold pls gold pls diye dilenen insanlar yok.Ne diyim gerçekten gördüğüm en bugsız private server.Emeğinizi tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhnQiraj -- 2 Eylül 2008; 23:45:27 >
  • servera giril miyor server kapandı mı??
  • siteye gırılmıyor kaptıldımı yoksa yuklememı yapıyorsunuz
  • Dun girip deneme sansımız oldu siteden baktim yaklasık 43 45 kisi online vaziyette cok sevindim biraz kalabalik bi server olacak hersey iyi guzel derken oyuna girince beynimden vurulmusa döndüm 1800 ile 4000 arası bir ms oranı vardi ve bu oran 15 dk boyunca devam etti. 1-6 lvl 15x ile kasmak bana işkence gibi geldi bu serverin baglanti turu nedir acaba ? 256 kb kablonet fln mi?
  • Arkadaslar sorunlarınızı cözmeye calısıyoruz tabi ufak tefek sorunlar cıkacak hepinize tekrar tessekkürler ve oyun hic bir zaman kapanmayacak ALPERENADİGÜZEL habire yazıp durma lütfen
  • Serverin versiyonu kaç acaba?
  • Server kapalimi suan?
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    serverın ana sayfasında pacth olarak 2.4.3 ü gosteriyor fakat How to play kısmında sırayla Apply WoW-2.1.2.6803-to-2.1.3.6898 Patch e kadar gosteriyor hangisini uygulayacağız, pacthleri nerden indirebilirim ve US mi GB mi indirmem gerekiyor? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim...
  • benim oyunum GB. sitedeki how to play yönergelerini takip ederek mi yükselteyim yoksa nasıl olursa olsun 2.4.3 olması yeterli mi? ayrıca verdiğin site de sorun var sanırım acıldıgı zaman takılıp kalıyor.teşekkürler.
  • oyunda ne akdar online oyuncu var? eğer 50-100 kişi ile oynayacaksak zahmet edip uğraşmayalım

birde tüm distanceler açık mı? wturk gibi bi tek karazhan açık olacaksa level 70 zevkide kalmaz
  • biz darkmoon arkadaşımla üye olduk burası bomboş bi arkadaşla konuştum genelde herkes horde olmuş 25-30 on oluyomuş öle dedi.biz arkadaşla ally yiz.baya boş geldi buralar bu yüzden ne lag var ne kötü bir durum tabi lvl daha düşük.TBC çıkana kadar 2 sene orj. wow da oynadık sonra okul askerlik falan bıraktık.şimdi böyle bedava türklerin bol olduğu bir server arıyorduk buraya üye olduk ilk.fakat bundan iyi serverlar var mı?yada burda on sayısı artacak mı?bu şekilde hiçbir zevki yok çünkü...bu arada nick im oyunda ally lerde Heaven...
  • bugün oyuna girdim 13 on vardı en yüksek qlar ve talentler muazzam derecede güzel çalışıyor ama bu oyuncu sayısıyla bu iş olmaz maalesef
  • Bende oyunu bir hatasız kurabilsem oynamaya başlayacağım ama sürekli patchlerde hata alıyorum. bezdim kurana kadar oyunu işallah bu gece herşeyi kurar başlarım.

Bende TBC öncesi bırakanlardanım. Casual olup geceleri takılabileceğim temiz bi private server bakınıyordum epeydir. işallah server devamlılığını kaybetmez de biz de TBC nin tadını çıkarırız :D

Bir de account alınca başka bir onaylamaya flan gerek kalmıyor değil mi realmlist i düzenleyince o account ile login olabiliyor muyuz?

İşallah oyunda görüşmek üzere.. Daha nick e karar vermedim. Karakteri açınca buradan yazarım ama Horde olacak tabiki..

Selamlar
  • Oyuncu sayısı bi ara cok yuksekti 40-50 civari vardi ama birden ortaya Lag problemi hortladi benim gibi bi cok yeni baslayan oyuncu lag yuzunden bıraktı Bu lag probleminin bi an once duzelmesi gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hancer271

Oyuncu sayısı bi ara cok yuksekti 40-50 civari vardi ama birden ortaya Lag problemi hortladi benim gibi bi cok yeni baslayan oyuncu lag yuzunden bıraktı Bu lag probleminin bi an once duzelmesi gerekli.

MANGOS Emulator'de asla ve asla düzelmeyecek malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.