Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu sözü niye ettiğinizi anlamadım açıkçası. Son çıkan büyük bütçeli filmleri baz alırsak BvS'nin yanında Civil War çocuk filmi gibi kalıyor sizin deyiminizle. Eğer ki Suicide Squad'a yönelik söylediyseniz bir şey diyemem ama sanki tüm filmler öyleymiş gibi anlaşılıyor mesajınızdan. Marvel'in kan ve şiddet içeren filmleri Fox'dan çıkıyor. Deadpool, X-Men ve Logan'da görüldüğü gibi. Marvel'dan ben, kan ve şiddet içeren bir film görmedim henüz.

Bakalım Infinity War ve Justice League'in hangisinde daha fazla kan ve şiddet göreceğiz?

BvS de çocuk filmi onu da sinemada izledim gitmez olaydım, civil warı izlemedim izlemeye çünkü tenezzül bile etmem, avengers da tırt, ben daha çok kan vahşet içeren filmleri seviyorum, superman batmane yumruk atıyor adamın burnu bile kanamıyor tek kelime ile REZALET, zaten Foxun yaptığı belli marvelin de çoğu filmi çocukca dedim sevmiyorum ben bu tarz yapmacık filmleri, en son vahşet olmamasına rağmen sevdiğim film kara şovalye oldu dc kanadında, o da sırf inanılmaz Heath Ledger performansı yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Mart 2017; 19:56:23 >

• Buyuk beklenti icinde giriyorum

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Çizgi romanlarda durum nasıl bilmiyorum fakat şu yaş sınırı yüzünden oluyor tüm bunlar. Daha çok kişi izlesin diye sansürleniyor tabiri caizse. Söz konusu para olduğu için pek vazgeçeceklerini de sanmıyorum bu zihniyetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bu arada biraz İngilizcesi olan ve seriyi fazla iyi takip edememiş veya kafası karışan varsa aşağıdaki video timelime'ı açıklama açısından gördüğüm en iyi video.

Edit: Sağlam spoiler uyarısıda yapalım.

sağlam bir açıklama yapmış eleman. benim kafama takılan profesörX X-men3 filminde jean tarafından öldürülüyor sonra loganda tekrardan oynatılıyor orasını anlamadım pek. Ya da ingilizcem yetmedi. Çünkü anlatan da bu 3 filmi s.et diyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Film müziği olayını çok yanlış anlamışsın. Filme özel yapılan soundtracklardan bahsediyorum ben şarkılardan değil.
    Duygusal veya heyecan dolu sahneler bu soundtracklar ile katlanarak geçer izleyiciye. Bir film bunlardan yoksunsa o duygu geçişi tam anlamıyla yansıtılmaz.
    LOTR - Interstellar - BvS - Blade Runner - Star Wars - Cloud Atlas - Gravity vs.... gibi filmlere bir göz atarsan demek istediğimi anlayabilirsin.

O filmlerin hepsini ikişer kere izledim hiçbirininde müziği aklımda değil. Beni etkilememeiş demekki, müzik denincede direk aklımda fragmanlardan kalanları söyledim zaten.

• Küçük kız bakalım x men in yerini alacak mı Yeni filmlerde

• ilk defa IMAX'de 2D film izledim muhtesemdi gozlerim bayram etti. 3D film cekmeyin artik ya. 2D filme 2 kati para vermeye raziyim.

daha fazla R Rated filmler cikmasi gerekiyor daha cok kan daha cok vahset istiyorum !

kucuk kiz role cuk diye oturmus. yeni filmlerde oynayacak mi ?
  • Şunu bir izlemek nasip olmadı..

• rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    ortalarında acıklıyor. days of future past ile o olaylar olmadı olarak gösteriliyor. ilk xmen üclemesi ve the wolverine artık yok diyor. yaşanmadılar.
  • tek kelimeyle mükemmel en iyi marvel filmi
  • Uçan araba mi bekliyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: olgu

Uçan araba mi bekliyordunuz?

Galiba ne dediğimi anlamamışsın

Soruyu soran arkadaş diğer filmleri izlemeden bu izlesem noluyoruz der miyim diye soruyor bende hayır demezsin film 2029 da geçiyor bunu bilmen yeterli diyorum gelecek tasviri ile olumsuz birşey yazmışmıyım bak bakalım

Aksine abartılı bir gelecek tasviri olmamasını beğendim

• müzik işini halletse idi marvel kusursuz olurmuş film. güzel soundtrack'ler duyalım artık film içinde.
  • Filmde Jean'le ilgili konuşmaların olduğu bir sahne kesilmiş bluray de gelebilirmiş bu sahne. Ayrıca siyah beyaz versiyonu da çıkabilirmiş galba.
  • bence şuana kadar en iyi xmen-marvel filmiydi.
  • Çok güzeldi. Bir süre etkisi sürer bende :( R rated olması çok iyi oldu. Karakter odaklı, farklı bir film. Fragmanlarda kızı biraz garipsemiştim ama filmde çok beğendim. 3'ü de çok iyi oynamış. Hugh Jackman çok karizma adam be

Logan'ın yeşil ilacı alıp bağırarak koşması çok güzeldi.
    Şişman çocuğun koşuşu güldürdü.
    X

Altyazili gidin gidicekseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Mart 2017; 20:59:31 >

• son sahne

takıldığım nokta x24ün pençeleri niye logan'ı öldürmüyor madem adamantium öldürebiliyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

son sahne

takıldığım nokta x24ün pençeleri niye logan'ı öldürmüyor madem adamantium öldürebiliyorsa.

Adamantium öldürmüyor logan Adamantium kurşun ile beynini patlamayı düşünüyordu ama pençe ise yaramaz pencinin loganin beyninine girmesi için saat 300 metre bolu saniye hızla beynine saplması gerekir ama başka türlü Adamantium kafatasını delemez bu yüzden kurşun x 24 üzere Adamantium kurşun ile oldu çok hızlı ve sıcak kurşun kafatasını delip beynini dağıttı

• İzlediğim en iyi süper kahraman filmiydi.Yas siniri koyup böyle güzel ve ciddi film yapilabildigini gorduk.Umarim bu tarz filmlerin öncüsü olur logan.

• Film overrated idi. Ama neden overrated olduğunu çok iyi anlıyorum. İlk defa bu kadar fragmanla gaza geldik, Hugh Jackman'ın son filmi diye geldiler gaza, fragman da çok iyiydi. Film bir çıktı etkiden bastılar 10/10'u, 9/10'u tabi. Ben iyi ki biraz geç izlemişim yoksa ben de bunlara maruz kalabilirdim
    Villain yok gibi birşey, çok dandik sahneler var.
    Charles'ın ölümü neydi la öyle?
    Aksiyon sahneleri fena değildi, film çok durağandı. Last of Us gibi birşey yapmaya çalışmışlar, becerememişler gibi.
    Tamam kabul ediyorum son sahne
    Logan'ın ölümü ağlatacaktı resmen.
    X-23 iyiydi. Beklediğimden iyiydi yani.

Ben 7.5/10 verebiliyorum en fazla. Bu kadar övülmeseydi daha düşük beklentiyle gitseydim sizin verdiğiniz notları verebilirdim tabi ki.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.