Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bu filmi izleyecektim, sırf yetişsin diye acele acele serinin diğer filmlerini tamamlamaya çalışıyordum ki durakta adamın teki filmin sonunu söyleyince tüm hevesim kaçtı. Hala içim yanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

son sahne

takıldığım nokta x24ün pençeleri niye logan'ı öldürmüyor madem adamantium öldürebiliyorsa.

Adamantium evrendeki en sert metal ve yüksek sıcaklığa maruz kalmadıktan sonra diğer malzemeler ile kesilmesi imkansız. Adamantium'un başka bir adamantium'u kesmesi için de ya hızlı ya da sıcak olması lazım. Klon ne kadar hızlı vurursa vursun yeterli gelmiyor ama merminin hızı çok fazla olduğundan biraz da sıcak olduğundan klonun beynini patlatıyor

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt

Laura'nın arkadaşlarının isimlerini söylediği sahnede Logan'da dostlarını hatırlasaydı şöyle flashback falan olsaydı güzel olmaz mıydı? Charles, Eric, Storm, Hank, Colossus, Kitty, Boby bunları görseydik duygu dolu sahneler yaşardık. Trasingen'de yapılan operasyonları, Charles'in diğer mutantları nasıl öldürdüğünü gösterselerdi. Hükümetin Sentinel projesinden sonra mutantları yok etmek için nasıl bir mücadele yöntemi geliştirdiğini görseydik keşke yani gdo'lu gıdalar falan bir şeyler gevelediler ama bence yetersizdi.

Hocam beğenmediğiniz sahneleri yazabilir misiniz? yanlış anlamayın benim de bir iki fikrim var belki aynı yerlerde takılmış olabiliriz.

• Filme notum 7.5/10 bence çok daha güzel olabilirdi. Hugh Jackman son kez Wolverine olarak izlemek kötü hissettirdi.
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeylerin yapılmamasının nedeni tamamen bütçe ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Filmin bütçesi 97 milyon dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane. Komiklikten kaçan aksiyon-duygu yüklü bir filmdi. Keşke diğer mutantlara biraz yer verilseydi ama şu paralel evrenler hiç olmuyor sinemaya ya.

• O zaman doğrudur hocam bütçeyi artırmak gerekirdi

Bu hali ile güzel tabii de mesela X-Men dofp filminde her sahne dolu doluydu zaman çok iyi değerlendirilmişti.

• 2013'teki filmde Wolverine adamentiumsuz kalmamışmıydı ? Ne oldu da tekrar pençeler geri geldi.

Wolverine kendine ne yaptı da iyileşemiyor ? Kalbinde yine o yaratıklardan mı var acaba ?
  • Senaryonun aslinda ve filmin cikarilmis sahnelerinde tum eksikler anlatiliyor aslinda. Yonetmen daha fazla dramatik yaklasmak niyetinde olmadigi icin cikarmis. X-men üyelerinin cogu ölmüş kisaca spoiler vermeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 13 Mart 2017; 1:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

2013'teki filmde Wolverine adamentiumsuz kalmamışmıydı ? Ne oldu da tekrar pençeler geri geldi.

Wolverine kendine ne yaptı da iyileşemiyor ? Kalbinde yine o yaratıklardan mı var acaba ?

Adam yaşlandı artık iyice ve de adamantimum içten içe zehirliyor aslında Wolvie'yi,iyileşme yeteneğinin etkisini azalttı,hep de azaltıyordu.
    Adamantimum pençesizlik olayı farklı zaman diliminde kaldı,timeline değişti Apocalypse filmiyle.Ya da Day of future past ile değişmişti tam hatırlamıyorum.Yukarıda bi arkadaş detaylı video paylaşmıştı,mantık o videoda oturdu.
  • Dublajmı altyazımı beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kapatıyoruz35

Dublajmı altyazımı beyler

Altyazı tabikide hocam. Tr dublaj ne kadar iyi olursa olsun, Logan'nın sesini son kez Hugh Jackman ile dinlemek en iyisi olduğunu düşünüyorum
  • Benim izlediğim salonla alakalı bir sıkıntı mıydı anlayamadım ama filmin sesi biraz kısık geldi bana.

Diğer 2 Wolverine filminden kesinlikle daha iyiydi ama kısa tutmaları gereken sahneleri gereksiz bir şekilde uzatmışlar. Çok önemli sahnelerde çok kısa kesilmiş. Öncelikle aksiyon sahneleri X-Men serisindeki bütün filmlerden daha gerçekçi çekilmiş, izlerken çok zevk aldım. Oyunculuklar mükemmeldi, Hugh Jackman bence Oscarlık bir performans sergilemiş. Laura karakterini beğendim, onun üzerinden bir film yapılabilir biraz büyüdükten sonra.
    Özellikle konuşmaması falan güzel olmuş.
    Müzik seçimlerini de çok beğendiğimi söyleyemem, sahnelerle çok uyumlu değildi.

Logan'ın klonuna 1-2 replik yazsalarmış fena olmazmış. Westchester da neler olduğuyla ilgili 3-5 dakikalık bir flasback çekilmeliydi. Bir cümleyle geçiştirilmesi hoş olmamış.

Logan çok basit öldü, ağaca saplandı, ölmeden önceki son cümlesini söyledi ve gitti. Charles'ın X-Men 3'te nasıl öldüğünü hatırlayın, hiç beklemediğimiz bir anda gerçekleşmişti olay. Bunda çok tahmin edilebilir oldu.

Ayrıca orada o kadar mutant çocuk var Logan tek başına mı dövüşüyor? Her şey bitiyor, çocuklar öyle gelip 1-2 şey yapıyorlar. Logan'ı öldürmüş olmak için öldürmüşler, çok mantıksız bir sondu.

Ve maalesef bir süper kahraman filmindeki en önemli unsur olan villain bu filmde çok kötüydü.

Yinede mükemmel oyunculuklar ve aksiyon sahneleri için puanım 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 13 Mart 2017; 23:50:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hugh Jackman'ın karısı 61 yaşındaymış. Şaşırdım görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 13 Mart 2017; 17:38:32 >
  • Bir devrin kapanışı bence daha iyi olmalıydı.

Normal bir seri filmi olsa tamam olmuş derdim de biraz basit oldu

Güzeldi ama yinede

• FaBeRgE kullanıcısına yanıt
    Days of future past'ta wolverine geçmişe gittiğinde genç magneto wolverine adamantiyumdan kılıçlar ister misin gibi bi cümle söylüyordu.

• Yoğunluktan filmi bugün izledim. Gerçekten efsane olmuş. Ard ardina farkli duygulari hissetiğim birkaç filmden biriydi galiba. Bu arada Hugh jackmani bidaha görememek çok üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Hugh Jackman'ın karısı 61 yaşındaymış. Şaşırdım görünce.

Hayda keşke söylemeseydin annesi gibi duruyor reise 30 luk bir lolita lazım yakıştıramadım :)

• BvS denen çöpü öve öve bitiremeyen adamlar şu filmde kusur bulmuşlar ya pes doğrusu fanboyluk zor

• kapatıyoruz35 kullanıcısına yanıt
    Asla Dublajli izleme

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.