Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmden yeni geliyorum. Cidden çok beğendim filmi.

O çocuklara gıcık oldum , salak salak yerde yatan adamla uğraşacaklarına logana yardım edebilirlerdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 18 Mart 2017; 0:13:27 >
  • Hikayeyi bilenler cevaplayabilir mi ?

Arkadaşlar filmi izledim fakat anlamadığım nokta diğer mutantlara ne oldu magneto fırtınalı kadın vs herkes nereye kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydra1

Hikayeyi bilenler cevaplayabilir mi ?

Arkadaşlar filmi izledim fakat anlamadığım nokta diğer mutantlara ne oldu magneto fırtınalı kadın vs herkes nereye kayboldu

xavier yatakta ölmeden önce hepsi benim suçum falan diyordu. Onslaught olabilir diye düşünüyorum. Göstermediler belki james mcavoy ve fassbender lı xmen de anlatırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Film dediğin budur. Ne saçma sapan aksiyon vardı ne de müthiş göze batan saçma diyaloglar/olaylar. Hugh Jackman ve Patrick Stewart'a da helal olsun, oyunculuk budur. Ama kızın da ayrıca takdir edilmesi gerek, o yaşta çoğu sahneyi dublörsüz yapmış ve iki ustanın yanında da sırıtmadan oynadı.

X-Men'leri en azından bilerek gidin filme, yoksa bir kaç şey havada kalabilir ama onsuz bile çok güzel filmdi.
  • Herkes farklı sahne söylemiş ama bana göre filmin en vurucu sahnesi;

Charles Xavier'in filmdeki ilk sahnesiydi. O yaşlılık ve bunamışlıkla söylediği saçma sapan şeyler, Logan'ın onu toplaması falandı bana göre. Koskoca 2 tane adam sinematik evrende ne halden ne hale düştüler. Logan'ın anaç tavırları, Xavier'i taşıması ilgilenmesi falan beni daha çok derinden üzmüştü.

Ayrıca diğer kullanıcıların da "Demek böyle bir hismiş." repliğini ne üzerine söyledikleri tartışması da garibime gidiyor. Tüm film neredeyse logan'ın yaşlılığına, ve enerjisizliğine kurulmuş. Ve kavgadan sonra ağır yaralanıp vücuduna odun giriyor, yukarı bakarken o sözü söylüyor. Ölümden bahsettiği bariz.

• X men çizgi romanlarını pek sevdiğim söylenemez ama film bazında en iyi yapılanlar belkide.(avengers ve bvs'den çok çok daha iyi) Hiç sıkmıyor beni. Dc ise çizgi romanlarını çok sevmeme rağmen film bazında ne yazık ki bu kadar iyi değiller.

Bunun özelinde logan filmi; bir kahramanı ancak bu kadar doğal ancak bu kadar gerçeğe yakın anlatabilirdi. Huck'a muhteşem bir veda yazmışlar.
  • Logan Box Office de rekorlara devam diyor. Yapımcılar akınllanmıştır umarım. Seyircinin beklentisi ne yönde anlamış oldular.

Seyirci aslında şu mesajı veriyor, komikli şakalı çocuk filmi iztemiyoruz. 10 tane volvwerine filmi çekilmiş ilk kez adamın pençelerinin kol bacak kestiğini gördük. x1 x2 x3 izliyorum, yumruk mu atıyo şamarlıyo mu belli değil. amaç şiddet değil, adam gibi çekeceksin sahneyi.

2 kere gittim , 1 kere daha gidebilirim.
  • Hugh Jackman ve Patrick Stewart ın karakterlerine güle güle dediği bir filmdi. Açıkcası wolverine in bütün filmlerini severek izledim. Hiç birini eleştirmedim. Bu filmede en başından veda filmi gibi baktım. En ufak aksiyon sahnesi bile olmasa gözümde yeri çok ayrı olacaktı. Her şey mükemmel olmuş. Artık bu saatten sonra wolverine karakterini sinema tarihinden silsin atsınlar. Başka kimseyi yakıştıramam. x-23 üzerinden gitsinler. Kızda rolünü çok iyi oynamış. Tek eksik yanı hep eskiden bahsetti durdular. En ufak bilgi vermediler. Ufak tefek bilgi vermeleri lazımdı. Kırıntı verseler zaten internette binlerce teori üretilirdi.
  • tüm x-men filmlerini izledim, bunuda izledim, fena değildi ama abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum. öyle imdb 8.5'luk olamaz bence, dağ2 nin 9.9 olması gibi hayranlarının şişirmesi, ederi 7.5 olur en fazla, hade eyw...
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Aman dur hocam şimdi DC'ci ilan edilirsin.
  • Şahane film. Herkes karakterini çok iyi oynamış ama içlerinde en underrated kalanı Boyd Holbrook'tu bence.

Sadece klonu filme nasıl koyduklarını beğenmedim. Prof. X'in ölümü daha vurucu olabilirdi. Onun dışında bir defosu yok varsa da çok büyütülecek şeyler değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öldü bittiye getirdiler dağ gibi herifi.
  • Filmi çok beğendim ama anlayamadığım bir şey var.

-Spoiler içerir-

Hem logan hem profesör yaşlanmış ve hastalanmış durumda, hastalıkları da sürekli ilerliyor. Hastalıklarının nedeni nedir? Filmde açıklanmışta ben mi anlamadım?
  • Filim hd olarak nete ne zaman düşer?

• quote:

Orijinalden alıntı: ledie

Filmi çok beğendim ama anlayamadığım bir şey var.

-Spoiler içerir-

Hem logan hem profesör yaşlanmış ve hastalanmış durumda, hastalıkları da sürekli ilerliyor. Hastalıklarının nedeni nedir? Filmde açıklanmışta ben mi anlamadım?

Logan vücudundaki adamantium dan zehirleniyor
    . Kendi söylüyor filmin bir sahnesinde. Profesör de zaten yaşlı normal bir şekilde hayatının son dönemlerini yaşıyor.

• Benim xmende anlamadığım nokta şu.

Bi bölümde biri ölü diğerinde değil bütün her şey birbirine girmiş. Bi geçmişi gösteriyorlar bi geleceği kafam karıştı. Şimdi wolverine öldü fakat bir sonraki filmde bakın görün canlı olur. Olmazsa izlemem zaten charles, logan ölürse film biter.

Acaba hepsini bilerek mi öldürdüler? Çocuklardan yeni bir serinin başlangıcını yapacaklar gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Benim xmende anlamadığım nokta şu.

Bi bölümde biri ölü diğerinde değil bütün her şey birbirine girmiş. Bi geçmişi gösteriyorlar bi geleceği kafam karıştı. Şimdi wolverine öldü fakat bir sonraki filmde bakın görün canlı olur. Olmazsa izlemem zaten charles, logan ölürse film biter.

Acaba hepsini bilerek mi öldürdüler? Çocuklardan yeni bir serinin başlangıcını yapacaklar gibi?

E bitti zaten Öldü onlar. Hugh Jackman rolü bıraktı bu filmle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Benim xmende anlamadığım nokta şu.

E bitti zaten Öldü onlar. Hugh Jackman rolü bıraktı bu filmle.

Ne bıraktı mı? Yarım kalan çok şeyi vardı oysaki. Mesela son xmen filminde bir sahnede görünüp gidiyordu. Onun devamı gelmedi. Üzüldüm açıkçası wolverine hayranı olarak. İzlemem herhalde daha fazla

• Roxio kullanıcısına yanıt
    Bu filmin özel yanı Hugh Jackman'ın son Wolverine filmi olmasıydı zaten.

• Ufaklıklar ne yapacak bakalım :)

x-men supernova ve new mutants diye iki film çıkacak.

Büyük ihtimal bu çocuklar oynayacak.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.