Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı dünyanın en gelişmiş birkaç ülkesinden biri ama filmler 6 ay ve 1 yıl sonra geliyor genelde. 1 hazirana kadar beklemem hd internete düşer düşmez izleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir filmdi Wolverine için yapılan en gerçekçi ve en hüzünlü film olmuş bu Diğer filmlerle bağdaştıramayanlar için bir ufak tespit yapayım

spoiler........

Filmde mutantların sonu geliyordu, şu genlerle oynayan insanlar yüzünden insanlığında sonuda yakın gibi, yani X-Men: Days of Future Past da bizimkiler yok alan mutant soyunu kurtarmak için geçmişi değiştirdiler ama su yine yolunu buluyor ve bir başka yoldan da olsa zaman yine mutantların soyunu tüketiyor bir manada

......
  • En sevdiğim karakterdi wolverine. Film harikaydı o küçük çocuk sevimlilik tatlılık abidesi olması yanı sıra harika oynadı. Devam filmi gelirse x-23 adına güzel olabilir.

• Film harikaydı bu kadar duygulandığım başka bir film olmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 22 Mart 2017; 15:11:12 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum o sahneyi ama bu konu bunun nedeni nasılı filan eksik kalmış.
  • Filmi bugün izledim.

Oldukça güzeldi. Fakat biraz daha detaylı yapılsaydı daha da güzel olurdu. Days of Future Past'ın sonundaki X-Men karakterlerine ne oldu mesela? Logan ve Charles sohbet esnasında bundan bahsedebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Filmi bugün izledim.

Oldukça güzeldi. Fakat biraz daha detaylı yapılsaydı daha da güzel olurdu. Days of Future Past'ın sonundaki X-Men karakterlerine ne oldu mesela? Logan ve Charles sohbet esnasında bundan bahsedebilirdi.

Charles ın bir krizi sonucu hepsi ölmüşler radyo yayınından anlıyoruz bunu, tam anlatmasalarda logan ve charles ın da konuşmaları var bununla ilgili
  • 600'ü geçmesi bile pek mümkün gözükmüyor. Filmin atmosferi herkesi çekmeyi başaramamış olabilir, yalnızca Wolverine hayranları izleyince bu kadar olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film tek kelimeyle mükemmeldi. Bi an önce hd'si çıksa da tekrar izlesek

Logan reiz
  • Bu film ilk Xmen den beri seriyi izleyenler için daha fazla anlam ifade ediyor. Eski filmleri çok fazla izlememiş insanlar verdiği duygusallığı almakta sorun yaşayabilirler.

Wolverine bir noktada bitmesi gereken bir karakterdi ve adına layık şekilde filmi bitirdiler.

En azından 3 senede bir yeniden çekilen örümcek adam saçmalıkları gibi olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Bu film ilk Xmen den beri seriyi izleyenler için daha fazla anlam ifade ediyor. Eski filmleri çok fazla izlememiş insanlar verdiği duygusallığı almakta sorun yaşayabilirler.

Wolverine bir noktada bitmesi gereken bir karakterdi ve adına layık şekilde filmi bitirdiler.

En azından 3 senede bir yeniden çekilen örümcek adam saçmalıkları gibi olmadı.

Katılıyorum. Xmeni izlemiş olanlar için daha fazla anlam ifade eder bu film.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip sıkıldım.Filmde uyuyordum az kalsın.Marvel bana göre değil kesinlikle.Tarkovsky koy izlerim ama bu tip şeyler beni boğuyor.

• Baştan sona harikaydı, Bu film kesinlikle sinemada izlenir. Gittim vip'de izledim, yayıla yayıla uzandım, 2d, ingilizce tadını çıkardım.

Göze batan çok az şey vardı, nasıl başladığı mesele değil, bitişi efsane olmuş ve hep öyle hatırlanacak.

Filmle alakalı

Profesör Xavier'in sahnelerinde bazen verdiği mentor konumundaki tavsiyeleri, oyunculuğu, actingi bana james mcavoy'un da oynadığı bazı filmlerde simasını sürekli hatırlattı durdu, bu adam apocalypse öldürüldüğünde oradaydı, magneto yakıp yıktığında onun da karşısındaydı mutant tarihindeki neredeyse bir sürü büyük olayda onun varlığı, öğretileri, öğrencileri vardı, keşke rolüyle alakalı biraz daha ihtişamlı şeyler katsalardı.. Bence kimler öldü kimler ne duruma düştü bi glimpse vermeleri lazımdı.

Logan da öyle... keşke biraz daha tarihe damga vurmuş ve hakettiği saygıyı gören mutantlar olarak tasvir edilselerdi. Kimle karşı karşıya olduğunu bilen bu thug'lar
    biraz tırsarak adım atsaydı seyircide daha bir tatmin bırakabilirdi. Bu, karakterlerin hakkını daha iyi vermek adına da güzel bir jest olurdu. Nasıl logan her koşulda profesörün elinden tuttuysa, bakımını ölene kadar sürdürdüyse, ne olursa olsun bu davranışlarla ister bağlarının isterse arkadaşlıklarının ne denli sevgi ve saygı açısından derin olduğunu filmin bize anlatabildiği gibi bahsettiğim bu ince nüans da seyircideki o son ufak beklentiyi karşılardı sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Mart 2017; 1:48:34 >

• Hala izleyemedim şu filmi ya :(

• Hugh Jackman akmış. Film çok başarılıydı. Ufaklıkda akmış gitmiş. Çok doğal, tatlı, güzel bir kız. Önü açık, yürür gider büyük ihtimal ile.

Filmde kötü değil ama eksik olan noktalar vardı, diğer karakterlerin sonları gibi ?

8.5 puanım temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Mart 2017; 22:13:18 >
  • Ne demek istiyor hocam?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Yeni posterde Logan'ın elini tutan benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Carnage

Yeni posterde Logan'ın elini tutan benim

Zaten o kızın eli o kadar büyük olamaz da gerçekten onun mu el acaba?
  • Yeni izleme fırsatı buldum puanım temiz kemiksiz 9.5/10

Tüm seriyi izlemiş biri olarak en iyisiydi bence mükemmel bir filmdi duygu yoğunluğu en gerçekci hayatın içinden X men filmi olması sahne geçişleri aksiyon sekansları ve drama aksiyonun çok iyi dengelenmesi Hugh Jackman reiz ve onunla mükemmel bir uyum sağlayan sevimli küçük X-23 üstüne de Xavier reiz olunca efsane olmuş kesinlikle başından sonuna hiç sıkılmadım soluksuz izledim ben Logan kan öksürünce kanser oldu sandım ama şu şirketin yaptığı mısır şurubu onu zehirliyormuş o yüzden öldü artık hücreler kendini yenileyemedi
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.