Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Filmi bugün izledim.

Oldukça güzeldi. Fakat biraz daha detaylı yapılsaydı daha da güzel olurdu. Days of Future Past'ın sonundaki X-Men karakterlerine ne oldu mesela? Logan ve Charles sohbet esnasında bundan bahsedebilirdi.

Charles ın bir krizi sonucu hepsi ölmüşler radyo yayınından anlıyoruz bunu, tam anlatmasalarda logan ve charles ın da konuşmaları var bununla ilgili

Bence hepsi ölmedi elbet birileri yaşıyordur diye tahmin ediyorum çünkü çok saçma. Eğer bu film devam edicekse bu cocuğun yanında birileri olmalı yardım etmeli. Mistik falan belki yaşıyor olabilir diye düşünüyorum. Logan sonunda daha fazlası gelecek demişti buda demek oluyorki yine bu şekilde peşlerine bir ordu düşecek gibi geliyor sanırım.

Her ne kadar doktor ölsede başka bir doktor gelir. Ama çocuklar tek başlarına yine yakalanır logan olmasa zaten öyle olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Yeni izleme fırsatı buldum puanım temiz kemiksiz 9.5/10

Tüm seriyi izlemiş biri olarak en iyisiydi bence mükemmel bir filmdi duygu yoğunluğu en gerçekci hayatın içinden X men filmi olması sahne geçişleri aksiyon sekansları ve drama aksiyonun çok iyi dengelenmesi Hugh Jackman reiz ve onunla mükemmel bir uyum sağlayan sevimli küçük X-23 üstüne de Xavier reiz olunca efsane olmuş kesinlikle başından sonuna hiç sıkılmadım soluksuz izledim ben Logan kan öksürünce kanser oldu sandım ama şu şirketin yaptığı mısır şurubu onu zehirliyormuş o yüzden öldü artık hücreler kendini yenileyemedi

Mısır şurubu değil hap yutuyormu görmedim ben adamantiyum zehirliyordu aslında onu demekki bu zamana kadar yaşlanınca iyice belirtiler ortaya çıktı.

• sıradan insan S kullanıcısına yanıt

bende o sonuca vardım, x genlerini bozan şurup, xavierin delirmesine Logan'ın yaşlanmasına sebep olan şey mısır şurubu. Ayrıca X-men den son kalan 2siydi, bunu zaten belirtiyor 50 kere.
    ayrıca devam filmi ne alaka, nerden çıkardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman -- 3 Nisan 2017; 2:14:12 >
  • Sondaki malum sahnede bir an reis gelip Logan'ı kurtardıktan sonra, seni benden başka kimse öldüremez dese 10 numara olurdu be.

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 3 Nisan 2017; 6:6:24 >

• Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    HOLY SH... efsane olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat diyemem ama iyi değildi. İlk kez x men izledim ve beğenmedim. Serinin En fazla puan alan filmi olduğu için diğerlerini izlemem artık.

• Deadpool'dan sonra bir daha marvel filmlerine gitmeme kararı almıştım ama filmin çok yüksek puanına şaşırıp gittim ve en fazla 7.5 puanı hakkeden yine fanların abartısına uğramış bir filmle karşılaştım. Interstellar gibi bir filmle aynı puanı alması zaten ayrı komedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

İlk X-Men'den beri seriyi izleyenler için gerçekten çarpıcı bir final yapmakla kalmamışlar, sonunda Wolverine karakterinin şanına yakışan bir film de çekmeyi başarmışlar. Origins ve Japonya'da geçen hikayenin yanında bu film adeta parıldıyor.

Şu ana kadar seriden sadece X-Men 2 (2003) filmini izledim. Çizgiromanlardan uyarlanan filmleri genel olarak pek sevmediğim için diğer X-Men filmlerine hiç bakmadım. Ama gelen geçen bu filmi övdüğü için Logan'ı da merak ediyorum. Serinin çoğu filmini izlemeyen biri olarak Logan'ı izlesem filmden bir şey anlar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

İlk X-Men'den beri seriyi izleyenler için gerçekten çarpıcı bir final yapmakla kalmamışlar, sonunda Wolverine karakterinin şanına yakışan bir film de çekmeyi başarmışlar. Origins ve Japonya'da geçen hikayenin yanında bu film adeta parıldıyor.

Şu ana kadar seriden sadece X-Men 2 (2003) filmini izledim. Çizgiromanlardan uyarlanan filmleri genel olarak pek sevmediğim için diğer X-Men filmlerine hiç bakmadım. Ama gelen geçen bu filmi övdüğü için Logan'ı da merak ediyorum. Serinin çoğu filmini izlemeyen biri olarak Logan'ı izlesem filmden bir şey anlar mıyım?

gidip izleyin, sorun olmaz,

sonra geriye dönük izleyip "aa bak bu buradan geliyormuş demek" dersiniz.

• Fabby kullanıcısına yanıt
    Birkac sayfa önce bahsedilmisti yönetmen aslında Charles'in diğer mutantlari öldürmesiyle ilgili sahne çekmiş ama fazla dram istemediğinden filme koymamis (bence koymaliydi)

Yapılan biyolojik çalışmalar ile mutantların soylari nasıl yok olmanın eşiğine geldi bunu da görseydik iyiydi

Son olarak şu yapay mutantlar nasıl olusturuldu bence bu da gösterilmeliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi sinemada izledim ama türkçe dublaj izlemiştim , şimdi altyazılı izlemek istiyorum tekrar .

Sinema çekimi olmayan kaliteli bir link varsa atabilir misiniz ?
  • Oldukça etkileyici bir filmdi.marvel'ın dark knight'ı olmuş.
  • Logan.2017.1080p.KORSUB.HDRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHIT

Gayet kaliteli.

• Paralel dunya dahil 272 yil kimse wolverine olduremesin kucucuk kiz klon olsa dahi wolverine oldursun bi tek burasi beni rahatsiz etti.Daha farkli bisey olabilirdi.Mesela asil logan olsun yine ama klonu onu gorunce savasin sonunda asiliyla olmeden once barisip kucuk kiza bakacagina dahil soz verse falan mumkundu boyle biaey.

• devamı felan gelecek mi bilginiz var mı buradan iyi x-men kadrosu çıkar :D büyüyerek izleriz bi 20-30 sene :D
  • Biri acaba magnetoya ne olduğu hakkında bilgi verebilirmi veya tahmin, magneto öyle kolay kolay öldürülecek mutant değil xavierin olayında öldüğünü sanmıyorum.

• zaten hepsinden yaşlıydı diye biliyorum (olmadı profesörle yaşıt), normal olarak gitmiş de olabilir. Ama zaten film diğer mutantların nasıl yok olduğunu açıklamıyor, ne desek spekülasyon olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

zaten hepsinden yaşlıydı diye biliyorum (olmadı profesörle yaşıt), normal olarak gitmiş de olabilir. Ama zaten film diğer mutantların nasıl yok olduğunu açıklamıyor, ne desek spekülasyon olur

Hocam Allah uzun ömürler versin kendisine ama ben ölmeden Ian McKellen'i bi magneto rölünde daha görmek istiyorum inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.