Şimdi Ara

Logan (2017) | Hugh Jackman | IMDb: 8.2 | Top 250 #155 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
14
Favori
51.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Hugh Jackman'ın karısı 61 yaşındaymış. Şaşırdım görünce.

Hayda keşke söylemeseydin annesi gibi duruyor reise 30 luk bir lolita lazım yakıştıramadım :)

Ben de şaşırdım görünce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Ama adam karısına çok aşık adam karısından bahsederken gözlerinin içi gülüyor adam parayı bulunca çıtırlarla takılmamış helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar evrene cok aşina olmadığım için bi kac soru sormak istiyorum

Birincisi logan cizgiromanlarda yazılanların aynılarının gercekte de yasandıgını görüyor. Bu durum nedir böyle?

İkincisi cizgiromanlarda cocuklar cennet denen yere ulaşıyorlar. Gercekte de ulasacaklar mı yoksa bilinmezlikte mi bıraktılar bunu?

Üçüncüsü diger xmen karakterlerine ne oldu?

• Dövüş sahneleri gerçekten mükemmeldi. Kesinlikle sinemada izlenmeli beyler. Dublaja gitmeyin altyazıyı takip edebiliyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Arkadaslar evrene cok aşina olmadığım için bi kac soru sormak istiyorum

Birincisi logan cizgiromanlarda yazılanların aynılarının gercekte de yasandıgını görüyor. Bu durum nedir böyle?

İkincisi cizgiromanlarda cocuklar cennet denen yere ulaşıyorlar. Gercekte de ulasacaklar mı yoksa bilinmezlikte mi bıraktılar bunu?

Üçüncüsü diger xmen karakterlerine ne oldu?

1) Çocukları kurtaranlar çizgiromandan esinlenip bir buluşma noktası ayarlamış. Çizgiroman gerçek oluyor veya geleceği tahmin etmiş gibi bir durum yok sadece tesadüf

2) Sınırı geçtiklerini gösterdiler sadece devamı belli değil.

3) Amerikadakileri çoğu öldürülmüş. Dünya'nın kalanında mutant var mı ne kadar var onlara ne oldu onu bilmiyorum. Kanada filmin sonunda mutantlara kapıyı açtığına göre bu avlama olayı bütün dünyada olmamış olabilir.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Benim mesajım için yazdıysan, BvS en beğenmediğim süper kahraman filmlerinden biriydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu logan neden yaşlandı neden hastalandı neden ölüyür ve öldü,,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bu sorular bolca tartışıldı cevapları bulabilirsin .

• Filmi geçen hafta izlemiştim fakat yazamamıştım.

Film gerçekten Wolverine'in en iyi filmi. Hugh Jackman'a güzel bir veda filmi olmuş.

Ama gitmeden önce bazı yerlerde en iyi çizgi roman filmi, Dark Knight'ı geçer gibi yorumlar okumuştum ama kesinlikle o kadar değil. Winter Soldier'ın bir tık altı benim için.

Açıkcası kostümü bir kere bile giydiğini görmediğim için "Hugh Jackman'dan başkası Wolverine olamaz yeaaa" muhabbetlerine girmeyeceğim. HJ ne kadar iyi bir aktör olsa da Wolverine'in hakkını hiçbir zaman veremedi benim için.

8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

Önceki sayfalarda bu sorular bolca tartışıldı cevapları bulabilirsin .

Yav biliyorsan söylesene tek tek hangi sayfayı okum üstat,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Arkadaşlar bu logan neden yaşlandı neden hastalandı neden ölüyür ve öldü,,

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124721167
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Arkadaşlar bu logan neden yaşlandı neden hastalandı neden ölüyür ve öldü,,

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124721167

Eyvallah üstat,

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Logan'ın neden yaşlandığı hakkında bilgi:

Adamantium Logan'a ilk enjekte edildiğinden itibaren onu zaten zehirliyordu ama yenilenme gücü o etkiyi nötrlüyordu. Zaten adamantium'u enjekte etmek için zibilyon tane mutant varken Logan'ın seçilme sebebi işlemi ve sonrasını kaldırabilecek yenileme gücü olması. Filmde ise ismini hatırlayamadığım şirketin yaptığı mısır şurubu vb ürünler yüzünden mutant genini, yeni mutant doğmayacak noktaya gelene kadar tahrip ettiğini söylüyorlar. Yani Logan'ın yenilenme gücü bu etkiler yüzünden tamamen kaybolmasa da yavaş yavaş yaşlanacak kadar, zehirlenmeye karşı koyamayacak kadar gerilemiş durumda.

Geekyapar muhitinden.

Loganı nerede ne zaman nasıl zehirlediler,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    The Wolverine (2013) filminde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-men bilmiyorum.ilk defa filmi izledim az önce sinemadan çıktım.

dövüş sahneleri güzeldi.kesme doğrama işide tamam.ama ben filmin aşırı abartılmasını doğru bulmuyorum.2 saati görsel temalarla izleyebilceğiniz ortalama bir film bence.

• bir an Hayko Cepkin ne geziyor filmde dedim

• halen izlemeyenler bu tarz filmleri seviyorsanız koşun izleyin. bazı sahneler koltuğun ucunda izlettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hugh Jackman'ın filmin sonuyla ilgili verdiği bir röportaj:

Unforgiven filminde son sahnede Munny'nin ölmemesi çok güçlü bir an. Öleceğini tahmin ediyorsunuz ama kurtulmak istediği karanlığını benimseyerek etrafındaki herkesi indiriyor. Hayatına da bu karanlıkla devam ediyor, onunla yaşamak zorunda. Ben de Logan'ın ölmemesi gerektiğini, böylesinin çok daha güçlü olacağını düşünmüştüm. Ama James'in sonla alakalı fikri hep çok netti, haklıydı da. İnsan bir karakterin aksine yok edilemeyen ve ölümsüz bir karakterin ölmesi, ve bunu yaşarken de "demek böyle bir hismiş." demesi izleyici için çok daha etkili oldu.

Cizgikafe

"böyle bir hismiş" sözünü ben baba oluşuna yormuştum. tam o sırada el ele tutuşuyorlardı ufaklık ile. ölüm için söylemiş demek.

• Reis son filmi ile içimizi yaralayıp gitti mükemmeldi tek kelime ile duygusal olacak deniliyordu ben şahsen abartılıyor diye düşünürken filmin sonunda içim kan ağlar halde ve kafamda çocuk sahibi olma hayalleri ile evime döndüm Hayat çok sıkıcı yine..
  • Filmden geleli 15-20 dk oldu.
    Uzun yıllar sonra hatta ilk defa iyi bir wolverine filmi gördüm diyebilirim.
    +15 olması çok iyi olmuş.17 yıl boşa gitti resmen.Ama neyseki finali mükemmel yaptılar.
    Filmin finalini ise zaten konuşmaya gerek yok, kendimi tutmama rağmen gözümden yaş geldi
    Son olarak; Güle güle reyiz, o güzel 17 sene için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 17 Mart 2017; 20:56:9 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.