Şimdi Ara

Logitec z5500 no digital data hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşalar bugün logitech marka 5+1 ses sistemi aldım ve kutuyu açtığımda optik kablo olmafıgını gördüm hemen gidip birtane aldım ancak optik kabloyu bağladıgımda bilgisayardan bir türkü ses gelmemkdedir ve şu hatayı vermekdedir

İmput:optical no digital data hatası vermekdedir kabloağrızalı deyildir ve içinde ışık vardır konu hk yardımcı olmanızı rica ederim

• Selamun aleykum reis bendede var olay basit biraz kurcalarsan meseleyi çözersin input senden bagladigin kabloyu ayarlamayı istiyor ben öyle yapıyorum ana sesi biraz ac ve input dan ses gelesiye kadar basarak değiştir Tm müziği duyduğun an sistem hazır sonra level tuşuyla bass surround center ayarını kendi zevkine gore ayarla sonrada büyük yuvarlak dumeyle volume ac sen nekadar istersen ac tam ses açmak için volume sona geldiğinde hızlı bir şekilde iki tur cevir boost ses moduna geçer yani daha yuksek ses herhangi biri sorun olursa cevaplarim elimden geldiği kadar cihaz super ben memnunum ps3 için aldim simdi ps4 de kullanıyorum ses on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_mustafa_bjk -- 18 Nisan 2017; 9:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil pc den optik direk ses vermesi lazim ben ps4 takdigim zaman direk ses optik oluyor uyduya takdigimda ayar istiyor onuda input dan ayarlı yorum pc optik çıkışı olabilir 5.1 çıkış filim izlersen belki input istemez optik yani dijital ses oluyor dulby dijital veya dulby proliji baya bi özelliği var aklımda kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi için Dolby Digital Live!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.