Bildirim
Logitech 980-001202 Z333, Hoparlör Sistemi, 40 Watt, Siyah ₺548,45 & Kargo BEDAVA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fırsat ürünü değil başka sitelerde de aynı fiyat
-
Muhtemelen iade üründür 1-2 stok varsa ve belli bir miktar indirim varsa genellikle iade üründür bilginize -
yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta amazonda 435 lira falandı
-
1 hafta önce 480 e satiliyordu. Nasil sicak hojam -
Arkadaşlar
Logitech neden z625 gibi 2+1 cihazların üretimini durdurdu? Ya da durdurdu mu? Çoğu yerde yok varsa da fiyatlar uçuk..
Halbuki on numara cihazlar.. -
509 tlydi beyler gecen haftaki fiyat. yazın 488 di.
-
Almanyadan z906 ı 1100 lira civarina maalettim fakat 1 senedir gidip getiremedim ordaki ailemin evinden :) birkac seferde kilo engeline takildik getiremedik. -
önerebileceğiniz 2+1 sistem varmı hocam belli fiyat aralıklarında. misal 200-400 arası 500-900 arası, gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi. -
Haklısınız hocam..
Millet 700-800 liraya almış 1 sene öncesine kadar.. Şimdi bakıyorum 3000'e çıkmış ama fırsatçı topluluğu anlaşılan.. Çünkü z906 da 3000 civarına bulunabiliyor..
Fakat z906 benim için fazla..
Z625'i kaçırmışız maalesef.. Bu saatten sonra da zor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.dolar kuru 3 lirayken 2. elini 250 liraya sattım, 40 watt subwooferlı sistemi 150 liraya alırsın. :)
-
pahalilik sevdasi ne alaka? param dahilinde en iyisini aliyorum, cin markali dandik urunlere para vermek, parani cope atmakla es deger. asil enayilik budur bence.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
fırsat ürünü değil başka sitelerde de aynı fiyat |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X