Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
60
Favori
45.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben isteyeceği tüm bilgilerle oluşturdum ticketi ama yine otomatik aynı mesajı attılar, zaten istedikleri tüm bilgiler vardı resimleri hem link hem siteye ekledim ama bakmadılar heralde anlamadım birde maile yanıt olarak attım bakalım.
  • resimleri imgur a mı yüklediniz hocam ? imgur gibi tek linkte birden fazla fotoğraf atabileceğimiz site var mı ?

ayrıca logitech sistemine fotografları nasıl attınız ?
  • DoomKing kullanıcısına yanıt
    dropbox'a yüklemiştim. destek geçmişine gir destek numarana tıkla ve ekleri yönet'e bas. oraya tek tek yükledim
  • yahu mail atın adamlara şu adresten beyler...resimleride mail olarak yukleyin gönderin işte...

customercare@logitech.com
  • hem mailden hem logitech.com dan yanıt verdim.

değerlendirme süreci ne kadar sürüyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

hem mailden hem logitech.com dan yanıt verdim.

değerlendirme süreci ne kadar sürüyor acaba ?

aynı gün bana cevap gelmişti.işlemlerinizi tamamıyle mail ile halletiyseniz şayet ne kadar sürede dönüş yaparlar bilemiyorum.
    ben teelfon destekli olarak anlık mail ile işlemlerimi halletmiştim.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    tamamen mail ile anlaştım ben. bilgileri doğru girdim nasıl olsa türkçe karakterlere çok da ihtiyacım yok zira bakmadan yazıyorum.
  • Size gelen maili fotoğrafları da ekleyerek cevaplayın.Logitech destekten de gerekli bilgileri yolladım diye mesaj atın.Adres telefon vs bilgileriniz de tamamsa birkaç gün içinde yolluyorlar.Zaten mail yoluyla da bilgilendiriyorlar.
  • Gelen maile bilgileri cevapla diyerek göndermek istediğimde iletilemedi diye hata veriyor.Ne yapmamı önerirsiniz?Resimleri direk maile ekliyorum herhangi bir siteye yüklemedim.
  • KaltenDragonbane kullanıcısına yanıt
    Key puller alın. Telli olanları tavsiye ediliyor.
  • ya beyler yarın tuş takımı elimde olucak ...
    nasıl çıkartıcaz bu tuşları yerine turkçe karakterli olanları takıcam ve rakamları çıkartmam gerekecek yarın....
    çıkartıcam derken zarar vermeyelim yavru kuzuya
  • 3 gün önce iletişime geçtim bugün değişim için gereken fotoları ve bilgileri atacağım maili gönderdiler.Haftaya cuma elimde olur diye tahmin ediyorum.
  • Tuş takımları geldi.İçinden ekstra o-ring çıkmıyor.
    Montajdan sonra olan:
    LOGITECH DESTEK KONUSU

Bu da google görselden bulduğum türkçe g710:
    LOGITECH DESTEK KONUSU

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Key puller alın. Telli olanları tavsiye ediliyor.

Torpu de ayni islevde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google kaynaklı resimlde olduğu gibi , enter 'ın büyük olduğu bir yöntem yok mu?
    Uk layout olsa, yine olmuyor mu?
  • beyler arayamayanlar, Türktelekom kartlarından alsın,ben telefon kulübesinden aradım,bizzat denenmiştir,ibrahim bey açıyor zaten büyük ihtimalle telefonu. 1 görüşmede en fazla 1 TL gidiyor. Ev telefonunuz olsa bedava zaten
  • LOGITECH DESTEK KONUSU
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Sizin klavyeniz küçük enter'lı ise büyük enter takılmasının yolu yoktur. Bence asıl sıkıntı virgül tuşunun takılamaması.
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    Virgül enterin üstüdeki yere takılabilir.Biraz küçük kaldığı için ben takmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can-er C kullanıcısına yanıt
    Onu demek istedim zaten. Taksan ayrı takmasan ayrı dert.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.