Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G Pro X Superlight 2 SİYAH Kablosuz Mouse Satın Al 22 Aralık 2024 03:30 1 1 Logitech G Pro X Superlight 2 SİYAH Kablosuz Mouse 12.11.2024 tarihli Vatan Bilgisayar faturalıdır. Kutu, fatura ve garantisi var. Ürün içeriği tamdır. Başka sitelerde de satış yapıyorum hem şehir içi hem şehir dışından referanslarım var. Beyaz modelindeki gibi sararma vs. gibi sorunları yok. Üründe çizik, deforme vs. yok başka fareye geçmek istediğim için satıyorum. Ürünü 1000 Hz'de kullandığımda full şarjda 91 saat kullanım süresi gördüm bu konuda çok iyi. 8000 Hz'e kadar raporlama hızı, 60 gr ağırlık, HERO 2 sensör, 32.000 DPI'a kadar destekliyor vs. detayları araştırabilirsiniz. Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim sadece WLmouse Beast X modeliyle takas düşünüyorum onun haricinde nakit satış.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Logitech G Pro X Superlight 2 SİYAH Kablosuz Mouse