Şimdi Ara

Logitech G Pro X Superlight Lightspeed Gaming Gamer Oyuncu Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech G Pro X Superlight Lightspeed Gaming Gamer Oyuncu Mouse
    Logitech G Pro X Superlight Lightspeed Gaming Gamer Oyuncu Mouse

-Fare değişimden gelmiştir, kutusu açılmamıştır tamamen SIFIR şekilde beklemektedir.

-Vatan bilgisayar faturalıdır, garantilidir. Fatura evin içinde bir yerdeydi bulamadım fakat herhangi bir vatan şubesinden çıkartabilirim sorun değil.

-Takas teklifleri değerlendirilebilir, önceliğim nakit. Takas olarak ise kablosuz mekanik oyuncu klavyeleri olabilir.

-Özel sınırlı sürüm olan beyaz versiyondur.

-Cüzi miktarda pazarlık olur, fakat ÖLÜCÜLÜK-MEZARCILIK YOKTUR.

-Ürün konfor ürünüdür, ihtiyaç ürünü değildir! Bu sebeple lütfen ciddi bir indirim beklemeyin. Ayrıca önceliğim takas olduğu için çok büyük bir indirim düşünmüyorum tekrar belirtmek gerekirse.

Fiyat: 2.400,00 TL​​

ŞU KADAR VAR, ÖĞRENCİYİM, KARTTA LİMİTİM BU KADAR, YAP Bİ GÜZELLİK KARDEŞİM, İLANDAN KALDIR HAFTAYA KESİN ALIYORUM, BORÇ PARA VERMİŞTİM GELSİN ALICAM, MAAŞ YATINCA ALICAM GİBİ BOŞ LAFLARLA YAZMAYINLütfen sadece karar verdiğiniz zaman iletişime geçin.

Ciddi alıcılar iletişim için Whatsapp ve Sahibinden üzerinden yazabilir, numaram her zaman müsait değildir bilginiz olsun.

logitech, Logitech, locitek, logitec, logiteh, logitech gaming mouse, logitech oyuncu mouse, logitech gamer mouse, logitech oyuncu fare, logitech gaming fare, logitech gamer fare, logitech g pro x superlight, logitech g pro x, logitechgpro, logitech gpro, logitech g prox, logitech superlight, superlight, lightspeed, mouse, gaming, gamer, oyuncu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Faturasını almak şartı ile 2000₺ düşünürseniz istanbul içi elden alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Pro Klavye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.