Maalesef dün itibariyle kod iptal oldu. |
Logitech G102 Lightsync Beyaz Mouse 138 TL (Amazon ) (6. sayfa)
-
-
ürünüm geldi kücük değil baya büyük hatta. elimi tam kavradı. beğendim
-
-
Benim mouse geldi elime tam oturdu, yalnız tıklama sesi biraz fazla 90 lı yıllardaki mouse gibi bol tıklamalı oyunlarda çevrede biri varsa rahatsız edebilir benim çok hoşuma gitti ayrı bir konu hassas olan arkadaşlar göz önünde bulundurarak alsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siyah aldım 150 tl e hepsiburadan
-
g hub uygulamasından ses efektini seçince video müzik açık ne varsa o ritme göre mouse ışıgı tepki veriyor
-
Hacı çoraplar güzelmiş. Bir gün ver de resim cekinek
ihtiyacım olsaydı alırdım güzel fiyatmış.
gamepad ile oyun oynadığım için mouse ile günlük kullanım harici işim olmuyor.
-
Link alabilir miyim hocam?
-
Ürün geldi ve orjinal bloody pad ile çok uyumlu oldular.
Mouse için tek olumsuz yanı orta tekerliğin hissiyatı çok hoşuma gitmedi. Acaba bana gelendemi bu sorun var bilmiyorum ama alan arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum. Elimde daha eski logitech basit bir mouse var onun tekerliği çok ama çok rahat hareket ediyor bu aldığımda sert hareket ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArseyusÜrün geldi ve orjinal bloody pad ile çok uyumlu oldular.
Mouse için tek olumsuz yanı orta tekerliğin hissiyatı çok hoşuma gitmedi. Acaba bana gelendemi bu sorun var bilmiyorum ama alan arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum. Elimde daha eski logitech basit bir mouse var onun tekerliği çok ama çok rahat hareket ediyor bu aldığımda sert hareket ediyor.
Ürünün tekerleği diğer Logitech mouselara göre biraz sert.
-
Valla hocam sinirimi bozuyor böyle şeyler.
Umarım kullandıkça alışırız:)
Bu arada cidden normal bir sertlik değil bu kesinlikle hissiyatı kabul edilecek bir kıvamda değil.
Elim alışmazsa muhtemelen satarım.
Not: Alacak arkadaşlar orta tekerlek kısmı sertliğini sıkıntı etmeyecekse mouse muthiş olduğunu belirteyim. Orta tekerlik dışında hassasiyetleri çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 10 Kasım 2020; 20:30:26 > -
138 e amazondan aldım, msi ds-300 kullanıyodum ellerim büyük değil ama kullandığım mouse büyük mouse buna alışmış durumda, bu mouse i beğenmedim sürekli elim sağ tıka çarpıyor ( dar uzun oluşundan )plastik kaliteside hoşuma gitmedi 138 tl lik ürüne göre iyi ama ben beğenmedim iade edeceğim
-
Orta tekerlik sende nasıl? Ben çevirdiğim de çok sert dönüyor.
-
-
En uyguna şuan nereden alabilirim g102,g203 farketmez ikiside zaten aynıymış sanırım.
-
Aktif kod varmı şuan , sanırım 138 e almak mümkün değil şuan
Mouse dan almayı düşünüyorum ama tasarımı ergonomik açıdan çok sade geldi. Bloody t70 de aklıma yatıyor 0.2ms oluşu vs. hangisini önerirsiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArseyusÜrün geldi ve orjinal bloody pad ile çok uyumlu oldular.
orta tekeri bende hiç beğenmiyorum.
2 aydır kullanıyorum fareyi orta teker hala sert ve birazda açılı duruyor.
orta tekerin ne dönmesi güzel ne de tıklaması.
oyun faresi olduğu için çok dikkat etmemişler galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 11 Kasım 2020; 11:19:4 >
-
Logitech basit bir mouse var bende tekerlek 10 numara. Böyle kaliteli bir mouse nie böyle sert bir tekerlek yerleştirmişler sinirlenmeden önce mantık aramaya çalışıyorum ama pek olumlu bir şey gelmiyor aklıma:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X